Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Datalogging Crome
Fórum: Motor, ECU, spojka a převodovka
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5 
Zaslat odpověď



  Strana 5 z 5
Hondik je teď offline  Hondik
4 háčka
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 8.2.2017 , 20:55   Citovat  

Rimmer napsal:
změnit kompabilitu na win xp nešlo?


ne vůbec to nepomohlo ani správce nic tak jsem si koupil noťas s výstupem na starou tiskárnu LPT ale zase tu mám win 7 a používám ho v práci takže zatím nic Velmi šťastný
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 4801 H+ body: 5 1990 Civic  
Hondik je teď offline  Hondik
4 háčka
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 17.4.2017 , 18:43   Citovat  

Heuréka..... Je to tam.

sice to asi moc lidi zajímat nebude ale konečně jsem po X letech zprovoznil starý PC na kterém mohu opět fungovat se svým programátorem kde mohu načítat a pálit mapy z epromek Úsměv
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 4801 H+ body: 5 1990 Civic  
ManasCBR je teď offline  ManasCBR
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 29.5.2017 , 20:23   Citovat  

Hondik napsal:
Heuréka..... Je to tam.

sice to asi moc lidi zajímat nebude ale konečně jsem po X letech zprovoznil starý PC na kterém mohu opět fungovat se svým programátorem kde mohu načítat a pálit mapy z epromek Úsměv


Mě to zajímá Velmi šťastný jelikož toho pak hned zneužiju Velmi šťastný HaHaaa
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 248 H+ body: 0 1990 Civic VTEC Varování : 1 
M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
Členství: Gold
0
PříspěvekZaslal: 1.6.2017 , 16:29   Citovat  

Hondik napsal:
Heuréka..... Je to tam.

sice to asi moc lidi zajímat nebude ale konečně jsem po X letech zprovoznil starý PC na kterém mohu opět fungovat se svým programátorem kde mohu načítat a pálit mapy z epromek Úsměv


Gratulace ...

... až se uvidíme v Ostravě na OstKecu v říjnu, tak to chci vidět. Copa to je 386 či 486???
Velmi šťastný
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 17562 H+ body: 15 1992 Civic VTEC  
DAREBAK je teď offline  DAREBAK
0
PříspěvekZaslal: 9.9.2017 , 16:48   Citovat  

Ahoj.. Našel jsem toto téma a možná mi trošku pomůžete Úsměv

Mám jednotku JDM P30-910 (čtvercová) a na jí se snažím rozjet hondash, ale bohužel hlásí že je jednotka odpojena. Psal jsem si s výrobcem a řikal že bude přehraná mapa a v ní aktivovaný quick datalogging. A ten bych potřeboval deaktivovat. Byla mi dána rada ať odpájím spoj J4, ale to nepomohlo.

Je mi někdo schopný pomoct? Například tím že by do EPROMky základní mapu pro B16A (170ps) nebo jíným způsobem?

Nic nechci zadarmo.

Budu rád za každou radu a tip.
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 11 H+ body: 0  
Hondik je teď offline  Hondik
4 háčka
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 11.9.2017 , 11:57   Citovat  

nevím co přesně ten Hondash je ale co jsem se teď koukal a jestli jsem to dobře pochopil tak se to napojuje přes 3 pinový konektor na diagnostiku a pak to nějak má ukazovat hodnoty
pokud máš již upravenou jednotku s možností vkládání Epromek tak bych zkusil přehrát mapu jak píšeš
otázka je jestli to bude fungovat i na Crome bez plné verze ten datalog nějak tu nevidím kde by se měl vypnout možná stačí když se do té mapy nebude vkládat
jiný způsob na to abys mohl vidět data z ECU je přes kabel rovnou do noťasu a pomocí softu
výroba a napojení je tady někde popsáno
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 4801 H+ body: 5 1990 Civic  
ExEricss je teď offline  ExEricss
4 háčka
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 13.9.2017 , 8:29   Citovat  

DAREBAK a odkud jsi?
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 2456 H+ body: 8 1999 Logo  
Roben je teď offline  Roben
0
PříspěvekZaslal: 19.5.2019 , 16:01   Citovat  

Hojte, potřeboval bych prosím radu pro rozjetí datalogu od Moatesu. Jde o Xtreme Hulog Datalogger. Už nevím s čím hnout, při sepnutí "toggle datalogger" vypíše dvě chyby - connection timeout a pod tim can not connect to the ecu.
Nastavoval sem hromadu věcí. Tady je seznam.
Chipla ecu s chipem, na kterém je gold mapa z crome. Program crome. Klíček ve druhé poloze. V Ecu připojený datalog na CN2 portu - 1 kostra, 3 a 5 nezapojeny, 2 a 4 (rx a tx na kabelu propojený do kříže) z ecu vyndaný J12 (zkoušeno na P06 a P28 ecu na D14 a D15 motorech, oboje ten samý problém) po připojení ověřen Port (číslo) nastaven baud rate na 38400 data bits 8 parity none stop bits 1 serial protocol crome QD2 (i QD3 dělá to samé). Toto nastaveno v nastavení crome i v nastavení počítače - správce zařízení/porty/nastavení portu včetně nastavení latency timer 1 v rozšířeném nastavení. Funkce krabičky datalogu ověřena loopback testem v Realtermu, rx a tx sviti jak má. Na chip jezdím bez problému, check engine nesvítí. Jo a ve windows nastaven desetinný oddělovač tečka. Zkoušeno na windows 10 a windows 7.
Na netu sem zavadil o téma připojení wideband lambdy přímo do ecu pro datalogging. Bílej drát do D14 pinu na kterékoliv OBD 1 Ecu.
Je teda potřeba mit v ecu připojeniou WB pro funkci datalogu? kuky kuk Jinak už fakt nevím. to mi hlava nebere
Ostrich se nechal připojit bez problému, jen datalog se brání. Smutný
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 29 H+ body: 0 1998 Civic  
Hondik je teď offline  Hondik
4 háčka
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 19.5.2019 , 16:12   Citovat  

Roben napsal:
Hojte, potřeboval bych prosím radu pro rozjetí datalogu od Moatesu. Jde o Xtreme Hulog Datalogger. Už nevím s čím hnout, při sepnutí "toggle datalogger" vypíše dvě chyby - connection timeout a pod tim can not connect to the ecu.
Nastavoval sem hromadu věcí. Tady je seznam.
Chipla ecu s chipem, na kterém je gold mapa z crome. Program crome. Klíček ve druhé poloze. V Ecu připojený datalog na CN2 portu - 1 kostra, 3 a 5 nezapojeny, 2 a 4 (rx a tx na kabelu propojený do kříže) z ecu vyndaný J12 (zkoušeno na P06 a P28 ecu na D14 a D15 motorech, oboje ten samý problém) po připojení ověřen Port (číslo) nastaven baud rate na 38400 data bits 8 parity none stop bits 1 serial protocol crome QD2 (i QD3 dělá to samé). Toto nastaveno v nastavení crome i v nastavení počítače - správce zařízení/porty/nastavení portu včetně nastavení latency timer 1 v rozšířeném nastavení. Funkce krabičky datalogu ověřena loopback testem v Realtermu, rx a tx sviti jak má. Na chip jezdím bez problému, check engine nesvítí. Jo a ve windows nastaven desetinný oddělovač tečka. Zkoušeno na windows 10 a windows 7.
Na netu sem zavadil o téma připojení wideband lambdy přímo do ecu pro datalogging. Bílej drát do D14 pinu na kterékoliv OBD 1 Ecu.
Je teda potřeba mit v ecu připojeniou WB pro funkci datalogu? kuky kuk Jinak už fakt nevím. to mi hlava nebere
Ostrich se nechal připojit bez problému, jen datalog se brání. Smutný


nejsem odborník na slovo vzatý ale co když musíš mít CROME full verzi místo obyč Trial co je volně dostupná na netu?
a taky když tam máš prázdnou mapu bez zapnutého datalogu tak co chceš číst
zkoušel jsi nahrát jinou mapu a zapnout v ní datalog?
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 4801 H+ body: 5 1990 Civic  
Roben je teď offline  Roben
0
PříspěvekZaslal: 19.5.2019 , 23:25   Citovat  

Zkoušeno na Crome Pro. Gold mapu bys ve free trial verzi ani neotevřel. Ta navíc už datalog obsahuje a nemusí se zapínat přes plugin. Zkoušel sem otevřít i P30 base map a spustit v ní datalog plugin + removed checksum routines. Výsledek je stejný - nemůže se spojit s ECU. Jediné co jede je přes Ostrich real time programming. Nevidím ale aktivní okna.
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 29 H+ body: 0 1998 Civic  
FastCivic je teď offline  FastCivic
5 háček
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 20.5.2019 , 7:59   Citovat  

Hondik napsal:
nejsem odborník na slovo vzatý ale co když musíš mít CROME full verzi místo obyč Trial co je volně dostupná na netu?
a taky když tam máš prázdnou mapu bez zapnutého datalogu tak co chceš číst
zkoušel jsi nahrát jinou mapu a zapnout v ní datalog?

On má gold crome a na chipu má samozřejmě i gold mapu Tak to valím bulvy
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 9854 H+ body: 25 1990 Civic  

  Obsah fóra Honda-club.cz   
Datalogging Crome
Fórum: Motor, ECU, spojka a převodovka
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5 
Zaslat odpověď



 Časy uváděny v GMT + 1 hodina  
    
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
Můžete k příspěvkům připojovat soubory
Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory
Nemůžete moderovat Vaše témata v tomto fóru.



Board Security

(97373 útoků)
::  www.honda-club.cz  :: Témata RSS TOPlist

[ Čas: 0.0755s ][ Dotazy: 75 (0.0182s) ][ GZIP on - Debug on ]