Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
Autodíly CarDo - kryogenika
  Obsah fóra Honda-club.cz   
ITmani poradte!!
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2, 3 ... 18, 19, 20  Další 
Zaslat odpověď



  Strana 1 z 20
Kendik je teď offline  Kendik
4 háčka
Členství: Silver
PříspěvekZaslal: 3.4.2008 , 12:56   Citovat  

Lidicky mam problem s flashem.Jakmile jdu na nejakou stranku kde se objevuje video ve flashi napriklad youtube nebo nejaka jina aplikace tak mi zamrzne prohlizec a hrabe disk.Po nejake dobe zhruba 5 minut se mi bud video nacte nebo spadne prohlizec.Zkousel jsem spoustu verzi flashe a i jine prohlizece a problem porad stejny.Koukal jsem na ruznych forech ze nejsem sam kdo ma tenhle problem.Poradte diky
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 2942 2004 Accord  
Bitkar je teď offline  Bitkar
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 3.4.2008 , 13:08   Citovat  

tak jeste dopln co mas za system, prohlizec apod.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 4871 1997 Civic Vti  
ufo je teď offline  ufo
Administrátor
PříspěvekZaslal: 3.4.2008 , 13:08   Citovat  

rekni co mas za system a prohlizec...
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 107  
Kendik je teď offline  Kendik
4 háčka
Členství: Silver
PříspěvekZaslal: 3.4.2008 , 13:13   Citovat  

WIN XP SP2 a prohlizec mozilla firefox 2.0.0.12 ale zlobilo to uplne stejne v opere i v IE
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 2942 2004 Accord  
Daver je teď offline  Daver
Administrátor
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 3.4.2008 , 13:39   Citovat  

Kendik napsal:
WIN XP SP2 a prohlizec mozilla firefox 2.0.0.12 ale zlobilo to uplne stejne v opere i v IE


víc, chceme víc ! .... hardware, především grafika a její ovladače ... ty můžou bejt tím problémem. Sosni nové a přeinstaluj, pak uvidíš
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 7469 2002 Civic Type-R  
HasH je teď offline  HasH
1 háčko
PříspěvekZaslal: 3.4.2008 , 13:59   Citovat  

A co DivX nebo XviD ty jedou normalně?
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 127  
Bitkar je teď offline  Bitkar
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 3.4.2008 , 13:59   Citovat  

ja bych jeste zkusil na nejaky duveryhodny strance zkusit povypinat vsechny programy okolo, vc. antiviru a tak.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 4871 1997 Civic Vti  
kamol je teď offline  kamol
5 háček
PříspěvekZaslal: 3.4.2008 , 14:03   Citovat  

nez se s tim :mravenec: preistaluj win Velmi šťastný

edit:ja sem se uz ponaucil nad tim nez neco hledat atak tak rychleji mam naistalovany win. a mas klid.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 5161 1996 Civic Vti  
Bitkar je teď offline  Bitkar
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 3.4.2008 , 14:06   Citovat  

kamol napsal:
nez se s tim :mravenec: preistaluj win :D

edit:ja sem se uz ponaucil nad tim nez neco hledat atak tak rychleji mam naistalovany win. a mas klid.


To ja to dycky nejdriv zkusim a pak dle vaznosti situace preinstalovavam. Taky se ti muze stat, ze budes travit mrte casu reinstalem a pak se dodatecne od nekoho dozvis, ze to byla operace na 5 minut :)
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 4871 1997 Civic Vti  
vojt4s je teď offline  vojt4s
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 3.4.2008 , 14:08   Citovat  

výborné, instalovat ty stupidní widle je pomsta Billa. min. hodinu a další 3 hodiny všechem soft.... na tobych se mohl wc
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 4184 1993 Civic  
kamol je teď offline  kamol
5 háček
PříspěvekZaslal: 3.4.2008 , 14:10   Citovat  

Bitkar napsal:
To ja to dycky nejdriv zkusim a pak dle vaznosti situace preinstalovavam. Taky se ti muze stat, ze budes travit mrte casu reinstalem a pak se dodatecne od nekoho dozvis, ze to byla operace na 5 minut Úsměv



jo to je mozne ale abych se priznal taky sem to tak delal ze sem to zkousel atak.ale proste nekdy nez se s tim :mravenec: kdovi jak dlouho zjistovat to a nez to zjistis ubehne hodina,hodiny,dny,tydny,mesice atd. tak radsi hodim novy win a je to hotove.klidne si muzes udelat nejakou image winu a mas instalaci za 10 minut Velmi šťastný Velmi šťastný
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 5161 1996 Civic Vti  
kamol je teď offline  kamol
5 háček
PříspěvekZaslal: 3.4.2008 , 14:12   Citovat  

vojt4s napsal:
výborné, instalovat ty stupidní widle je pomsta Billa. min. hodinu a další 3 hodiny všechem soft.... na tobych se mohl wc


udelej si image anebo se smir s tim MS ze neni tak dokonaly pořádnej výtlem a kup si Mac šuk
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 5161 1996 Civic Vti  
vojt4s je teď offline  vojt4s
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 3.4.2008 , 14:17   Citovat  

ale tak si udělám image toho zdupaného systému ? pořádnej výtlem to už asi nebude nejštastnější ne ? HaHaaa

na maca prdím, mám Vistu OK
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 4184 1993 Civic  
kamol je teď offline  kamol
5 háček
PříspěvekZaslal: 3.4.2008 , 14:20   Citovat  

vojt4s napsal:
ale tak si udělám image toho zdupaného systému ? pořádnej výtlem to už asi nebude nejštastnější ne ? HaHaaa

na maca prdím, mám Vistu OK


tak je snad logicke ze nebudes delat image toho zdupaneho winu.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 5161 1996 Civic Vti  
Kendik je teď offline  Kendik
4 háčka
Členství: Silver
PříspěvekZaslal: 3.4.2008 , 14:24   Citovat  

Ovladace na grafiku jsem zkousel starsi novejsi i nejnovejsi porad stejne.DivX nebo XviD jdou normalne.Nikdy mi to nedelalo az od urcite doby.Problem je ze nevim co jsem udelal ze to prestalo jit.Grafika je ATI 9600 PRO
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 2942 2004 Accord  
Bitkar je teď offline  Bitkar
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 3.4.2008 , 14:26   Citovat  

a co jeste preinstalit DirectX?
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 4871 1997 Civic Vti  
Kendik je teď offline  Kendik
4 háčka
Členství: Silver
PříspěvekZaslal: 3.4.2008 , 14:29   Citovat  

Bitkar napsal:
ja bych jeste zkusil na nejaky duveryhodny strance zkusit povypinat vsechny programy okolo, vc. antiviru a tak.
Tohle jsem taky zkousel
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 2942 2004 Accord  
Kendik je teď offline  Kendik
4 háčka
Členství: Silver
PříspěvekZaslal: 3.4.2008 , 14:30   Citovat  

Bitkar napsal:
a co jeste preinstalit DirectX?
myslis uplne smazat a nove nainstalovat nebo jen preinstalovat?Reinstalaci jsem delal nekolikrat.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 2942 2004 Accord  
kamol je teď offline  kamol
5 háček
PříspěvekZaslal: 3.4.2008 , 14:31   Citovat  

takze novy windows pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem

smaz vsechny ovladace a naistaluj znova a uvidis.a kdyz nepomuze tak mas neco v registrech nebo treba i hw chyba takhle tezko rict
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 5161 1996 Civic Vti  
Kendik je teď offline  Kendik
4 háčka
Členství: Silver
PříspěvekZaslal: 3.4.2008 , 14:31   Citovat  

kamol napsal:
takze novy windows pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem

smaz vsechny ovladace a naistaluj znova a uvidis.a kdyz nepomuze tak mas neco v registrech nebo treba i hw chyba takhle tezko rict
Format nebo staci reinstal?
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 2942 2004 Accord  
kamol je teď offline  kamol
5 háček
PříspěvekZaslal: 3.4.2008 , 14:37   Citovat  

Kendik napsal:
Format nebo staci reinstal?



no zalezi na tobe jestli mas rozdelene disky atak jake mas data.urcite bude lepsi disk naformatovat a nahrat win.ale pokud mas treba jenom jeden disk a data na nem o ktere nechces prijit tak to preistaluj.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 5161 1996 Civic Vti  
Bitkar je teď offline  Bitkar
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 3.4.2008 , 14:38   Citovat  

tak jestli nic nepomuze tak delete secky systemovy adresare, a znovu instal. nebo muzes zkusit projet instalaci win spustenou z win, proste to jen znovu zkopiruje secky systemovy soubory z origo cdcka... je to rychly a treba se tam jen zesral nejakej soubor a pomuze to. Nastaveni a secko ti zustane.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 4871 1997 Civic Vti  
Kendik je teď offline  Kendik
4 háčka
Členství: Silver
PříspěvekZaslal: 3.4.2008 , 14:43   Citovat  

OK dekuji Vam zkusim a dam vedet. Úsměv
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 2942 2004 Accord  
kamol je teď offline  kamol
5 háček
PříspěvekZaslal: 3.4.2008 , 14:43   Citovat  

Bitkar napsal:
tak jestli nic nepomuze tak delete secky systemovy adresare, a znovu instal. nebo muzes zkusit projet instalaci win spustenou z win, proste to jen znovu zkopiruje secky systemovy soubory z origo cdcka... je to rychly a treba se tam jen zesral nejakej soubor a pomuze to. Nastaveni a secko ti zustane.


jj muzes i tak za zkousku nic nedas:) ja sem to snad pouzil jenom jednou vzdycky udela format a novy win a mam klid.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 5161 1996 Civic Vti  
Bitkar je teď offline  Bitkar
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 3.4.2008 , 14:45   Citovat  

jo ja to taky udelal jen jednou, ale pomohlo to, jak se ty soubory obnovily, tak pak dobry.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 4871 1997 Civic Vti  
Kendik je teď offline  Kendik
4 háčka
Členství: Silver
PříspěvekZaslal: 3.4.2008 , 14:46   Citovat  

zkusim ten reinstal a kdyz to nepomuze tak format coz je dost na dlouho ale co se da delat a nebo se smirim s tim, ze nebudu mit flash ale to se mi moc nechce.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 2942 2004 Accord  
Kendik je teď offline  Kendik
4 háčka
Členství: Silver
PříspěvekZaslal: 3.4.2008 , 14:49   Citovat  

Nebudu to delat hned takze kdyby z Vas nekoho neco napadlo ohledne jineho kde muze byt jeste problem tak dejte vedet Úsměv
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 2942 2004 Accord  
Weyraak je teď offline  Weyraak
1 háčko
PříspěvekZaslal: 3.4.2008 , 18:59   Citovat  

ramka....
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 391  
Kendik je teď offline  Kendik
4 háčka
Členství: Silver
PříspěvekZaslal: 3.4.2008 , 19:40   Citovat  

Ramka?Jak to myslis?Malo ramky nebo ze by byla spatna?
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 2942 2004 Accord  
M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 3.4.2008 , 19:48   Citovat  

Kendik napsal:
Ramka?Jak to myslis?Malo ramky nebo ze by byla spatna?


Taky přidám zkušenosti.

Reinstal systému celého je nejposlednější, ale ne tak pomalá varianta řešení. S P4 3,2GHz sběrnice 800mHz FSB/3GB RAM DDR2-667/160G PATA HDD + další HDD ty nepočítám, DVD+-RW trvá vlastní instalace OS WIN XP Pro asi tak 35-40minut včetně všech restartů a ostatní HW je naistalovaný z imageí na HDD přes Virtual Daemon Manager asi za další 1h, takže nevím proč Vám to tak trvá, to máte takové plečky?

Je pravda, že já u toho strávím asi tak 5 hodin, protože hned jak naistaluji komplet Základní desku a hlavně LAN běžím sem na forum, a to pak chápu, že doinstalováváte ostatní HW další hodiny ... pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem

Já bych zkusil prográmek Register Mechanik, umí čistit registry, pak bych kompletně odinstaloval Mozillu a vyčistil registry a zkusil například operu ... mám kdyžtak staří Flash přehrávače ... mohu poslal ICQ. Pokud by nepomohlo nic z toho, co Ti tu kolegové radili, zkusil bych to komplet přeinstalovat. Pokud bude problém dále i po úspěšné reinstalaci přetrvávat, bude to vypadat na nějaký Hardwareový problém.

Tak napiš, jak si pochodil ... držím palce.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 17373 1992 Civic VTEC  

  Obsah fóra Honda-club.cz   
ITmani poradte!!
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2, 3 ... 18, 19, 20  Další 
Zaslat odpověď



 Časy uváděny v GMT + 1 hodina  
    
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
Můžete k příspěvkům připojovat soubory
Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory
Nemůžete moderovat Vaše témata v tomto fóru.



Board Security

(94573 útoků)
::  www.honda-club.cz  :: Témata RSS TOPlist

[ Čas: 0.2925s ][ Dotazy: 152 (0.0220s) ][ GZIP on - Debug on ]