Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
strasne dymí
Fórum: Partneři
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď



  Strana 1 z 1
dirtjump je teď offline  dirtjump
PříspěvekZaslal: 24.9.2014 , 13:46   Citovat  

ahojte , neviete mi niekto poradit? mám hondu civic EG4 s motorom D15B2... je upraveny motor ako kovane piesty,ojnice,ventily,sedla ventilov,vacka...lenze mam pridane turbo z Fiat marea 1,9Tdi vsetko funguje ako ma len problem je v som ze velmi dymí neviete cim to moze byt? dym je husty a modrej farby... turbo tlaci 0.8bar ale olej nemizne a turbo tesní ziadny olej v sacích hadicach ani na lopatkach sania...prosim pomozte mi niekto co stím.. dakujem
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 48  
_Marty_ je teď offline  _Marty_
2 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 24.9.2014 , 13:57   Citovat  

Kouri to furt i v otackach, nebo jenom na volnobeh?
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 622 1995 Civic Coupe  
dirtjump je teď offline  dirtjump
PříspěvekZaslal: 24.9.2014 , 14:00   Citovat  

v otackach... na volnobehu to vobec nedymí,aj volnobeh je vysoky a neviem ako ho nastavit ... tudy odkaz vidno to na videu...
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 48  
dirtjump je teď offline  dirtjump
PříspěvekZaslal: 24.9.2014 , 16:07   Citovat  

Vie mi stím niekto pomoct?? prosim vas
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 48  
Petr 78 je teď offline  Petr 78
5 háček
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 24.9.2014 , 18:49   Citovat  

Kouří to modře a olej nemizí?
To nějak nejde dohromady to mi hlava nebere
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 6799 2006 Civic i-VTEC  
JDManglan je teď offline  JDManglan
1 háčko
PříspěvekZaslal: 24.9.2014 , 18:51   Citovat  

změřit tlaky když bude někde málo zakápnut olejem když se to zlepší kroužky,gufera na ventilech....
Jinak modrej kouř a bez ubytku oleje? nebo ti někdo nalil olej do výfuku pořádnej výtlem
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 140 1992 Civic  
_Marty_ je teď offline  _Marty_
2 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 24.9.2014 , 18:53   Citovat  

Video nejde... spis Ti potece olej do vyfukove casti turba, ale to by melo hulit prave na volnobeh a v otackach ne... je spravnej restriktor na turbu a jednotka naladena?
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 622 1995 Civic Coupe  
dirtjump je teď offline  dirtjump
PříspěvekZaslal: 24.9.2014 , 19:05   Citovat  

resiktor? tam olej vo vyfuku nemoze byt kedze vyfuk to nema.. Ble turbo netecie olej tam nikde,len ked pridam plyn to zadymí..olej nemyzne vobec .. neviem co stim Smutný tudy odkaz ani teraz nejde to video?
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 48  
posero je teď offline  posero
5 háček
PříspěvekZaslal: 24.9.2014 , 19:09   Citovat  

máš správně odtok oleje? svisle k zemi?
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 8469  
dirtjump je teď offline  dirtjump
PříspěvekZaslal: 24.9.2014 , 19:18   Citovat  

Ano rovno do olejovej vane :/ cez jednosmerny ventil..
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 48  
_Marty_ je teď offline  _Marty_
2 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 24.9.2014 , 19:21   Citovat  

vyfuk neni potreba, aby to teklo do vyfukove casti turba a hulilo to, restriktor (pokud je moc velkej tlaci to olej pres loziska turba) na mazani turba, nevim jestli ho turbo ma rovnou ve vstupu nebo ho ma Fiat nekde u vystupu, netusim... na videu je motor neohratej, takze proto bude vetsi volnobeh...
udelej fotku turba at je poznat kolem co a jak si zapojil...
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 622 1995 Civic Coupe  
dirtjump je teď offline  dirtjump
PříspěvekZaslal: 24.9.2014 , 19:24   Citovat  

Motor aj po 20-30minutach ma stale taky volnobeh..Smutný zajtra dam dole turbo a zbehnem do servisu nech sa mi nato pozru dost to dymí ..:/ dufam ze to bude nejaka prkotina..
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 48  
dirtjump je teď offline  dirtjump
PříspěvekZaslal: 24.9.2014 , 19:28   Citovat  

Inak riadiaca jednotka (ECU) sa da doma programovat?
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 48  
Petr 78 je teď offline  Petr 78
5 háček
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 24.9.2014 , 22:04   Citovat  

dirtjump napsal:
Inak riadiaca jednotka (ECU) sa da doma programovat?


Původní ECU k D15B2 bohužel ne. Ikdyž je to v C5G, tak ECU je OBD0 a ta se nedá ladit.
Laditelné ECU jsou třeba P28 nebo P72 (OBD1), ale ty už jsou ke čtyřbodovému vstřikování.
Takže bys musel udělat SWAP na čtyřbod.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 6799 2006 Civic i-VTEC  
dirtjump je teď offline  dirtjump
PříspěvekZaslal: 24.9.2014 , 22:39   Citovat  

a kebyze zozeniem radiacu jednotku a spravim swap na 4bod tak mi treba ak kabelaz menit ?
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 48  
_Marty_ je teď offline  _Marty_
2 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 25.9.2014 , 8:09   Citovat  

Stavis Turbo a nevis o tom zakladni veci? Tohle nechapu...
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 622 1995 Civic Coupe  
dirtjump je teď offline  dirtjump
PříspěvekZaslal: 25.9.2014 , 12:17   Citovat  

tak viem to co mi treba,napriklad ak som dal turbo na trabant s polo motorom 1.1 ziaden problem nebol...lenze tu strasne dymí idem hned dat dole turbo a pozriem sa ci pusta olej...
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 48  
matus jurik je teď offline  matus jurik
PříspěvekZaslal: 25.9.2014 , 17:12   Citovat  

a ecu P06 sa da ladit ak je vnej osadeni eprom?
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 5  

  Obsah fóra Honda-club.cz   
strasne dymí
Fórum: Partneři
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď



 Časy uváděny v GMT + 1 hodina  
    
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům
Nemůžete stahovat ani prohlížet přiložené soubory
Nemůžete moderovat Vaše témata v tomto fóru.



Board Security

(97373 útoků)
::  www.honda-club.cz  :: Témata RSS TOPlist

[ Čas: 0.0710s ][ Dotazy: 103 (0.0141s) ][ GZIP on - Debug on ]