|
|
cus tak zacnes jezdit tou cervenou cos mel na dvore?byla celkem hezka
jinac sem ti psal mail
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| TommyVTEC napsal: | Bílá super, ale černá prosím NE. Taky někdy lituju, že je moje černá. Ta údržba je hrozná... |
jo a jde na ni videt kazda blba mucha rozpacla na kapote
|
|
|
|
|
|
Bílá super, ale černá prosím NE. Taky někdy lituju, že je moje černá. Ta údržba je hrozná...
|
|
|
|
| |
| Robik |
|

|
|
| Příspěvky: 2306 |
|
| |
| |
| H-C člen: NE |
|
| Verča napsal: | | Robik napsal: | | eso-sannycars napsal: | | ja fakt nevim,asi udelam hlasovani....uvazuju nad bilou,zlutou,cernou ,cervenou a zluto-cernou(stejne jako jsem mel crx) |
Určitě bílá! Ta ji sluší nejvíce!! |
jj ATR určitě..ale civoušovi.. |
Ale joo...se podívej na Petr78..
|
|
|
|
|
|
| Robik napsal: | | eso-sannycars napsal: | | ja fakt nevim,asi udelam hlasovani....uvazuju nad bilou,zlutou,cernou ,cervenou a zluto-cernou(stejne jako jsem mel crx) |
Určitě bílá! Ta ji sluší nejvíce!! |
jj ATR určitě..ale civoušovi..
|
|
|
|
| |
| Robik |
|

|
|
|
| |
| |
|
| eso-sannycars napsal: | | ja fakt nevim,asi udelam hlasovani....uvazuju nad bilou,zlutou,cernou ,cervenou a zluto-cernou(stejne jako jsem mel crx) |
Určitě bílá! Ta ji sluší nejvíce!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ja fakt nevim,asi udelam hlasovani....uvazuju nad bilou,zlutou,cernou ,cervenou a zluto-cernou(stejne jako jsem mel crx)
|
|
|
|
| |
| norsi |
|

|
|
| Příspěvky: 395 |
|
| |
| |
|
| Robik napsal: | | eso-sannycars napsal: | foto moji smudly nemam.....ale zatim je to absolutne seriovka,cervena barva,ma to pouze stavitelny podvozek a nejake lepsi brzdy.....ted vymyslim novy lak...napadla me cerno-zluta kombinace |
Já bych to viděl na jasně růžovou barvu |
No zalezi na tom, jestli to chce clovek i na jezdeni nebo jenomna sprinty. Treba kdysi jsem videl fotky nejakejch v madarsku upravenejch mercedesu (Ecka nebo Ska) a ty byly zluty s tim, ze mely airbrushem nasimulovanou rez a plechovy platy s nejtama jakona tarejch letadlech... Vypadalo to vazne huste. Ale to uz bylo spis umelecky dilo...
Ja bych sel brutalni cestou a auto bych striknul nejakou matnou barvou - cerna seda nebo tak neco. A nebo pak klasicky bila. Ta Civicu neuskodi
|
|
|
|
| |
| Robik |
|

|
|
|
| |
| |
|
| eso-sannycars napsal: | foto moji smudly nemam.....ale zatim je to absolutne seriovka,cervena barva,ma to pouze stavitelny podvozek a nejake lepsi brzdy.....ted vymyslim novy lak...napadla me cerno-zluta kombinace |
Já bych to viděl na jasně růžovou barvu
|
|
|
|
|
|
jj je to hezky ale TEZKY
|
|
|
|
|
|
jsem si myslel, že to bude 5g ..
|
|
|
|
|
|
| eso-sannycars napsal: | | Marfi napsal: | | je to 3generace a v tom motor z vti |
ja uz to vykecal marfi...ale par lidi mi to sezralo |
|
|
|
|
|
|
| Marfi napsal: | | je to 3generace a v tom motor z vti |
ja uz to vykecal marfi...ale par lidi mi to sezralo
|
|
|
|
|
|
je to 3generace a v tom motor z vti
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| TommyVTEC napsal: | Tak to jsem zvědav, konečně další konkurence a nebudou se mi lidi smát, že vyhrávám proto, že nikdo jinej nejezdí. Teď se mi pro změnu budou smát, že nevyhrávám, protože mi to nejezdí... |
letos budu jezdit tak sekundu za tebou,ale kdyz bych si ji nechal i na pristi rok,tak by to snad mohlo trochu zrychlit :mrk:
ale znas to,jak me dlouho bavi jedno auto
|
|
|
|
|
|
foto moji smudly nemam.....ale zatim je to absolutne seriovka,cervena barva,ma to pouze stavitelny podvozek a nejake lepsi brzdy.....ted vymyslim novy lak...napadla me cerno-zluta kombinace
|
|
|
|
|
|
Tak to jsem zvědav, konečně další konkurence a nebudou se mi lidi smát, že vyhrávám proto, že nikdo jinej nejezdí. Teď se mi pro změnu budou smát, že nevyhrávám, protože mi to nejezdí...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
| Robik |
|

|
|
|
| |
| |
|
Já sice brýle nosím ale snad umím číst a pro jistotu kopíruji celý nadpis "442whp/323tq sohc vtec D16Y8 10.89@132.67mph 1st Vitara piston'd sohc in the 10's!"
3.slovo vidím sohc a a 4.vtec a 5.označení motoru D16Y8..což značí že by to měla být 1.6, a bavil jsem se obecně o SOHC a ne jen ESi.. ale tak to je ted už jedno nezaplňuj* to OT :mrk:
|
|
|
|
| |
| Kovis |
|
|
|
| Příspěvky: 68 |
|
| |
| |
|
| Robik napsal: | | hondamens napsal: | | Robik napsal: | Se sériovím ne ale já bych ty SOHC VTEC zase moc nepodceňoval viz video.....
odkaz |
Ale tohle je turbína a to by asi nebyl v kategorii 1,6 |
Vám se to kecá, já jsem v práci a nemám bednička tak zvuk neslyším a o turbu tam nic psané nebylo
Doma pohledám |
No on ten titulek dole 442whp/323tq asi naznacuje ze to nebude 1.6 esi soc
|
|
|
|
|
|
no teď jsem opozdilecky dočet ty diskuze o esově boudě plných odkazy sem hazet nebudu ani, mnozi by reagovali určitě podrážděně ...
ale řeknu vám, to sou fakt :mravenec:ky (s prominutim)
|
|
|
|
|
|
| CRXMANN napsal: | | Marfi napsal: | je to honda civic 1,5 htp |
Marvoune neber boží jméno nadarmo .............. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ahoj Esíku, není ten civic náhodou takhle modrej, tůdle jsem jednoho viděl na STK v Tejně.
|
|
|
|
|
|
| Marfi napsal: | je to honda civic 1,5 htp |
Marvoune neber boží jméno nadarmo ..............
|
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Můžete k příspěvkům připojovat soubory Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory Nemůžete moderovat Vaše témata v tomto fóru.
|