|
|
Ne v americe je možné vše....si zapoměl American Dream?
|
|
|
|
| |
| drone |
|

|
|
| Příspěvky: 2857 |
|
| |
| |
| H-C člen: NE |
|
| Robik napsal: | | hondamens napsal: | | Robik napsal: | Se sériovím ne ale já bych ty SOHC VTEC zase moc nepodceňoval viz video.....
odkaz |
Ale tohle je turbína a to by asi nebyl v kategorii 1,6 |
Vám se to kecá, já jsem v práci a nemám bednička tak zvuk neslyším a o turbu tam nic psané nebylo
Doma pohledám |
jj o turbu nic alw to ti neprijde ze to ma moc koni?
|
|
|
|
|
|
| hondamens napsal: | | Robik napsal: | Se sériovím ne ale já bych ty SOHC VTEC zase moc nepodceňoval viz video.....
odkaz |
Vám se to kecá, já jsem v práci a nemám bednička tak zvuk neslyším a o turbu tam nic psané nebylo
Doma pohledám
|
|
|
|
| |
| drone |
|

|
|
|
| |
| |
|
| hondamens napsal: | | Robik napsal: | Se sériovím ne ale já bych ty SOHC VTEC zase moc nepodceňoval viz video.....
odkaz |
Jj ukaz mi nejakej obycejnej ftek kterej ma tolik konicku
|
|
|
|
|
|
| Robik napsal: | Se sériovím ne ale já bych ty SOHC VTEC zase moc nepodceňoval viz video.....
odkaz |
Ale tohle je turbína a to by asi nebyl v kategorii 1,6
|
|
|
|
|
|
Se sériovím ne ale já bych ty SOHC VTEC zase moc nepodceňoval viz video.....
odkaz
|
|
|
|
|
|
| Robik napsal: | | Marfi napsal: | | wole co by dělal s esi:-)))))))))) |
Závodil wole |
no to by jim to tam natřel:)
|
|
|
|
|
|
| Marfi napsal: | | wole co by dělal s esi:-)))))))))) |
Závodil wole
|
|
|
|
|
|
| Marfi napsal: | | Verča napsal: | | Marfi napsal: | no jo já už to chápu verča je wokurka křížená s olomouckym syrečkem |
avatar mi funguje ty , já s Olomoucem nemám nic společnýho a syrečky se dělaj taky jinde
hele, jak to MPIHTP jezdí? to je něco jako DOHC? |
nefunguje nikde tam nemáš napsaný auto :mrk: jo moje hyundaj je super svítí a jede co víc si přát ale tohle je esuv příspěvek takže HAWK |
ok..odcházím do věčných lovišť..
|
|
|
|
| |
| drone |
|

|
|
|
| |
| |
|
Have Fun with onda
|
|
|
|
|
|
| Verča napsal: | | Marfi napsal: | no jo já už to chápu verča je wokurka křížená s olomouckym syrečkem |
avatar mi funguje ty , já s Olomoucem nemám nic společnýho a syrečky se dělaj taky jinde
hele, jak to MPIHTP jezdí? to je něco jako DOHC? |
nefunguje nikde tam nemáš napsaný auto :mrk: jo moje hyundaj je super svítí a jede co víc si přát ale tohle je esuv příspěvek takže HAWK
|
|
|
|
|
|
| Marfi napsal: | | Hellborn napsal: | | Marfi napsal: | je to honda civic 1,5 htp |
To znáš,viď? Taky jsi to měl... |
Hele ty bys misto moderatora mel bejt rejpal |
Toho taky máme...
|
|
|
|
|
|
| Marfi napsal: | no jo já už to chápu verča je wokurka křížená s olomouckym syrečkem |
hele, jak to MPIHTP jezdí? to je něco jako DOHC?
|
|
|
|
|
|
no jo já už to chápu verča je wokurka křížená s olomouckym syrečkem
|
|
|
|
|
|
| Verča napsal: | | Hellborn napsal: | | Marfi napsal: | je to honda civic 1,5 htp |
ne měl! pořád má..ty nevíš, co je ta jeho Hjundaj zač? ...1.4 MPIHTP..to je novinka na trhu! |
hely ty olomoucká wokurko tobě nefunguje avatar??
|
|
|
|
|
|
| Hellborn napsal: | | Marfi napsal: | je to honda civic 1,5 htp |
Hele ty bys misto moderatora mel bejt rejpal
|
|
|
|
|
|
| Hellborn napsal: | | Marfi napsal: | je to honda civic 1,5 htp |
ne měl! pořád má..ty nevíš, co je ta jeho Hjundaj zač? ...1.4 MPIHTP..to je novinka na trhu!
|
|
|
|
|
|
| Marfi napsal: | je to honda civic 1,5 htp |
To znáš,viď? Taky jsi to měl...
|
|
|
|
|
|
| Marfi napsal: | je to honda civic 1,5 htp |
no až tě 3 válcem s libovym zvukem vyvažovadla ...
|
|
|
|
|
|
je to honda civic 1,5 htp
|
|
|
|
|
|
| Marfi napsal: | | wole co by dělal s esi:-)))))))))) |
|
|
|
|
|
|
super
|
|
|
|
|
|
wole co by dělal s esi:-))))))))))
|
|
|
|
|
|
A nějaké info? ESi nebo VTI? Foto?
|
|
|
|
|
|
| eso-sannycars napsal: | tak po tydennim premysleni jsem se rozhodl ze minimalne pro zbytek teto sezony se vracim zpet do 1,6 a jak jinak nez s hondou.....
tentokrat jsem vybral pro sve plany civica,ktereho jsem nedavno dovezl,tak uvidime jestli bude aspon trosku casem konkurence-schopny,co se sprintu tyce.. |
Dobrá volba! Držím pěsti!
|
|
|
|
|
|
| eso-sannycars napsal: | tak po tydennim premysleni jsem se rozhodl ze minimalne pro zbytek teto sezony se vracim zpet do 1,6 a jak jinak nez s hondou.....
tentokrat jsem vybral pro sve plany civica,ktereho jsem nedavno dovezl,tak uvidime jestli bude aspon trosku casem konkurence-schopny,co se sprintu tyce.. |
|
|
|
|
|
|
tak po tydennim premysleni jsem se rozhodl ze minimalne pro zbytek teto sezony se vracim zpet do 1,6 a jak jinak nez s hondou.....
tentokrat jsem vybral pro sve plany civica,ktereho jsem nedavno dovezl,tak uvidime jestli bude aspon trosku casem konkurence-schopny,co se sprintu tyce..
|
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Můžete k příspěvkům připojovat soubory Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory Nemůžete moderovat Vaše témata v tomto fóru.
|