Rozšířené hledání} Přihlásit se k emailu Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Partneři
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka

Obsah fóra Honda-club.cz
OT: Převozní značky pro dovoz z D
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit předchozí témaZobrazit předchozí témaZobrazit následující témaZobrazit následující téma 
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 

Zaslat odpověď

Strana 1 z 1

Only_one
2 háčka

H-C člen: NE
PříspěvekZaslal: 22.8.2007 , 8:10  Předmět: OT: Převozní značky pro dovoz z D   Citovat  

Má někdo zkušenost? potřebnoval bych poradit, aby mě to klaplo na první pokus. moje icq 264274836 nebo hoďte telefon zavolám..
Only_one je teď offline Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ 

eso-sannycars
3 háčka

PříspěvekZaslal: 22.8.2007 , 8:42  Předmět:    Citovat  

nejlevnejsi stoji cca 149euro, (vcetne pojisteni) auto musi mit platnou HU a AU (tk a em)
uz jsem se ale setkal s tim,ze kdyz jsem kupoval auto nekde daleko na zapade tak jsem platil vic
pokud je to pres bazar,vetsinou si uctujou nejakou sumu i bazarnici za zprostredkovani....
eso-sannycars je teď offline Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail  

Only_one
2 háčka

PříspěvekZaslal: 22.8.2007 , 8:46  Předmět:    Citovat  

A co všechno potřebuju a na co se je mam zeptat? kdyz auto neni přes bazar kde se vyřizujou převozky?
Které doklad musim bezpodmínečně dostat?
Only_one je teď offline Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ 

eso-sannycars
3 háčka

PříspěvekZaslal: 22.8.2007 , 9:02  Předmět:    Citovat  

musis jet s majitelem k "zullasungstelle" v patricnem meste (okrese), kde dostanes prevozni znacky-to by ve finale mel vyridit vsechno puvodni majitel sam,das mu jen svuj pas aby meli z ceho cerpat tvoje udaje....dostanes maly a velky tp,takovou zelenou malou "knizku" a jeden papir o odhlaseni....k tomu hafo dokladu o zaplaceni toho a toho a celkem to bude neco kolem tech 150ecek
snad jsem na nic nezapomnel,vyuzivam prevozek jen zridkakdy...
eso-sannycars je teď offline Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail  

Only_one
2 háčka

PříspěvekZaslal: 22.8.2007 , 9:41  Předmět:    Citovat  

hm a co by mě stály tvoje služby do cca 400km vzdáleného města od plzně?

eso-sannycars
3 háčka

PříspěvekZaslal: 22.8.2007 , 9:56  Předmět:    Citovat  

to je tedy cca 550 km ode mne... +-10tis kc Mrk

myst
3 háčka
Varování : 1
2003 Accord

H-C člen: ANO
PříspěvekZaslal: 22.8.2007 , 10:10  Předmět:    Citovat  

my platili 120eur za prevozky se vsim vsudy na 2 tydny ... v Dresdenu... vsechno vyrizeno na pockani. prijeli jsme k majiteli vzali papiry, jeli na urad, tam nam to nejak orazili tusim, dali znacky a nejakej doklad. jeli jsme zpet k autu, nasadili znacky, vratili se na urad kde nam na znacky nalepili kolky a hura do prahy
myst je teď offline Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ 

eso-sannycars
3 háčka

PříspěvekZaslal: 23.8.2007 , 10:27  Předmět:    Citovat  

kolek na prevozky??? nejsem si ted 100% jist ale ten se tam nedava ne? na prevozkach je prece na strane upresneno do kdy plati....

myst
3 háčka
Varování : 1
2003 Accord

H-C člen: ANO
PříspěvekZaslal: 23.8.2007 , 12:25  Předmět:    Citovat  

eso-sannycars napsal:
kolek na prevozky??? nejsem si ted 100% jist ale ten se tam nedava ne? na prevozkach je prece na strane upresneno do kdy plati....

No takovy to co se tam lepí. Jeste to nekde harry bude mit. Asi neco o tom ze je to pojištěny a schopny provozu. Bo nam kontroloval světla a tak

Edit: ale ceny jsou všude různý ten samy den kupoval jinde v d kámoš báwo a stalo ho to 160 eur a dostal značky jen na tyden
myst je teď offline Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ 

Obsah fóra Honda-club.cz
OT: Převozní značky pro dovoz z D
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit předchozí témaZobrazit předchozí témaZobrazit následující témaZobrazit následující téma 
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 

Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina  
  Spojit témata