|
|
Má někdo zkušenost? potřebnoval bych poradit, aby mě to klaplo na první pokus. moje icq 264274836 nebo hoďte telefon zavolám..
|
|
|
|
|
|
nejlevnejsi stoji cca 149euro, (vcetne pojisteni) auto musi mit platnou HU a AU (tk a em)
uz jsem se ale setkal s tim,ze kdyz jsem kupoval auto nekde daleko na zapade tak jsem platil vic
pokud je to pres bazar,vetsinou si uctujou nejakou sumu i bazarnici za zprostredkovani....
|
|
|
|
|
|
A co všechno potřebuju a na co se je mam zeptat? kdyz auto neni přes bazar kde se vyřizujou převozky?
Které doklad musim bezpodmínečně dostat?
|
|
|
|
|
|
musis jet s majitelem k "zullasungstelle" v patricnem meste (okrese), kde dostanes prevozni znacky-to by ve finale mel vyridit vsechno puvodni majitel sam,das mu jen svuj pas aby meli z ceho cerpat tvoje udaje....dostanes maly a velky tp,takovou zelenou malou "knizku" a jeden papir o odhlaseni....k tomu hafo dokladu o zaplaceni toho a toho a celkem to bude neco kolem tech 150ecek
snad jsem na nic nezapomnel,vyuzivam prevozek jen zridkakdy...
|
|
|
|
|
|
hm a co by mě stály tvoje služby do cca 400km vzdáleného města od plzně?
|
|
|
|
|
|
to je tedy cca 550 km ode mne... +-10tis kc
|
|
|
|
|
|
my platili 120eur za prevozky se vsim vsudy na 2 tydny ... v Dresdenu... vsechno vyrizeno na pockani. prijeli jsme k majiteli vzali papiry, jeli na urad, tam nam to nejak orazili tusim, dali znacky a nejakej doklad. jeli jsme zpet k autu, nasadili znacky, vratili se na urad kde nam na znacky nalepili kolky a hura do prahy
|
|
|
|
|
|
kolek na prevozky??? nejsem si ted 100% jist ale ten se tam nedava ne? na prevozkach je prece na strane upresneno do kdy plati....
|
|
|
|
|
|
| eso-sannycars napsal: | | kolek na prevozky??? nejsem si ted 100% jist ale ten se tam nedava ne? na prevozkach je prece na strane upresneno do kdy plati.... |
No takovy to co se tam lepí. Jeste to nekde harry bude mit. Asi neco o tom ze je to pojištěny a schopny provozu. Bo nam kontroloval světla a tak
Edit: ale ceny jsou všude různý ten samy den kupoval jinde v d kámoš báwo a stalo ho to 160 eur a dostal značky jen na tyden
|
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Můžete k příspěvkům připojovat soubory Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory Nemůžete moderovat Vaše témata v tomto fóru.
|