Jako k tý Katce J. To snad ani není možný. úplně bylo vidět jak jí celá ta ekologie strašně zajímá.
bud byla úplně mimo a nebo je úplně hloupá. stačilo pár slov jako: sláma, peletky, štěpka, obilí, kůra.....atd
mi neříkejte že jí nedocvakne co bio se pálí. jasný že kompost ne! tak nakonec Mrkev!!! odkaz
odkaz je na moje pracovisko
přečtěte si komentář k mému videu od seseka58. takový lidi mám rád... vůbec nic neví a mele žvásty! mně vytočil moc
[youtube]http://www.yov=2qTJY_mC3_c&feature=related[/youtube]
Neřeš. Nějakej i*iot co podle toho že na místě trochu prošlapeš plyn at jde slyšet zvuk Tě hned soudí jak vraha a dělá z tebe rovnou Mikiho By mě zajímalo co by říkal kdyby viděl moje videa
Neřeš. Nějakej i*iot co podle toho že na místě trochu prošlapeš plyn at jde slyšet zvuk Tě hned soudí jak vraha a dělá z tebe rovnou Mikiho By mě zajímalo co by říkal kdyby viděl moje videa
...jsem to taky nepřekous a napsal tam
no lidi jsou různý. ted třeba jsem byl u kamarádovo rodičů. už starší lidi (60let) a hned vyběhli a chválili civica a chtěli ho slyšet!
jako podle typu videa soudit IQ člověka dokáže málokdo...
tak to jsou lidi co uznávam, dokaže si sam neco postavit a zprovoznit.
2 henges: až bude chtít zadohrab na drifty tak tam dá b16a2.
Ty víš co z toho chtěl? Proč se teda snažil tak driftovat když to má na ježdění rovně . Já ho nesoudím, zamakal si na svým projektu a dokončil ho což je super. Já jsem jen jsem psal že mu to moc nedriftuje když to zkoušel tak se z něj nepo..tralala
Ty víš co z toho chtěl? Proč se teda snažil tak driftovat když to má na ježdění rovně . Já ho nesoudím, zamakal si na svým projektu a dokončil ho což je super. Já jsem jen jsem psal že mu to moc nedriftuje když to zkoušel tak se z něj nepo..tralala
já se z toho nepotralalalalalala jen sem se vyjádřil.chtěl asi jen ukázat že to umí jezdit dokola
Docela by me zajimalo, jak delali ty zabery kolem monopostu za jizdy, je to silene blizko ale ze by kolem jeli s dalsim vozem, to by se kamera vic klepala, je to nejake divne
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Nemůžete stahovat ani prohlížet přiložené soubory Nemůžete moderovat Vaše témata v tomto fóru.
(22108 útoků)
[ Čas: 0.6460s ][ Dotazy: 86 (0.1521s) ][ GZIP on - Debug on ]