nebo anse firemni suzuki swift 3valec litr. ten je sprinter oproti tomu
Tak pokud mas na mysli jeste starej model Swifta tak v litru jsem s nim jezdil a to je docela žihadlo,až jsem čuměl...I když je to 3valec tak to pořát mělo hezčí zvuk než tohle
Tak pokud mas na mysli jeste starej model Swifta tak v litru jsem s nim jezdil a to je docela žihadlo,až jsem čuměl...I když je to 3valec tak to pořát mělo hezčí zvuk než tohle
jo presne ten starsi je to tusim 2003. jako lenoch to neni v zadnem pripade jak rika michal. a jezdi se snim kuprikladu mnohokrat lepe nez s dva roky starou thalii. to je jak porsche a skodovka.
Tak tohle je snad bezkonkurenční to nemá chybu,jsem vůbec nečekal,že to bude takovej masakr Jsem teď v práci úplně vybuch smíchi a všeci čumí co dělám,tak jsem jim to ukázal a všeci taky výchlam
Tak tohle je snad bezkonkurenční to nemá chybu,jsem vůbec nečekal,že to bude takovej masakr Jsem teď v práci úplně vybuch smíchi a všeci čumí co dělám,tak jsem jim to ukázal a všeci taky výchlam
taky sem nečekal takovou škubu ale nejvíc je ten kameraman na konci a jak dopadne to víko asi minutu po výbuchu
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Nemůžete stahovat ani prohlížet přiložené soubory Nemůžete moderovat Vaše témata v tomto fóru.
(22118 útoků)
[ Čas: 0.6440s ][ Dotazy: 84 (0.1576s) ][ GZIP on - Debug on ]