|
|
|
|
|
| |
| shaman |
|

|
|
| Příspěvky: 954 |
|
| |
| |
| H-C člen: NE |
|
Pěkně si to dává , nejlepší je jak vletí do toho hangáru
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mít ty možnosti ..,
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kura, tak huba mi spadla na podlahu maras. trochu si to dával borec...
drift v tom malém prostoru byl drsný.....
|
|
|
|
|
|
Sakra práce dost dobrý
|
|
|
|
|
|
Mazec, při tom výkonu se není čemu divit že to s tím autem umí takhle pocvičit Rád bych viděl ty pneumatiky jak dojel ..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
No tak ztoho mi zpadla docela čelist.Solidní šrumec. ...tomu řikám jet pilu ..vyborný video
|
|
|
|
|
|
to se mu to pálí ... se čtyřkolkou, to jde jedna báseň ... ještě s tak výkonnou
no ale každopádně dobře vooon
|
|
|
|
|
|
wohoou
není slov - kdo umí ten umí
|
|
|
|
|
|
noooo klobouk dolů.
btw: trošku si tam jednou štréchl, ne ? o tu betonovou zabranu nebo sem blbě viděl
|
|
|
|
|
|
NO coment.To je mazec.Smekam
|
|
|
|
|
|
omg omg omg omg omg
|
|
|
|
|
|
| 665+1 napsal: | noooo klobouk dolů.
btw: trošku si tam jednou štréchl, ne ? o tu betonovou zabranu nebo sem blbě viděl |
na tom kolečku si škrtnul,ale myslim že to nebyl beton ale něco dřevěnýho
|
|
|
|
|
|
Bomber
|
|
|
|
|
|
Panáček umí
|
|
|
|
|
|
Parádička a ten zvouček, no krása...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hehe to sem nepochopil no
|
|
|
|
|
|
No pěkný , ale proč neukázali jak to auto pak dopadlo Nezdálo se to jako nejměkčí dosednutí
|
|
|
|
|
|
| Henges napsal: | No pěkný , ale proč neukázali jak to auto pak dopadlo Nezdálo se to jako nejměkčí dosednutí |
Nejměkčí opravdu nebylo, viděl jsem to na Discovery, celá reportáž o tom jeho skoku
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jojo, to ho učila moje babička. Tenkrát to bylo ještě ve Wartburgu VRC STB To byl Ken ještě malej capart....
Nee jako fakt borec, fakticky špičkovej jezdec.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tohle bylo snad už uplně vsudě 10x
|
|
|
|
|
|
Tjn taky to vidim ponekolikaty a porad dobry, stejne je to urcite sestrihly ale mozna ne ... Ale mazec
|
|
|
|
|
|
| TomiQ napsal: | | Peklo subo, snad to tady jeste nebylo. |
no akorat si sem dal uplne stejny video kvuli kterymu tenhle topic vznikl a je hned v tom prvnim prispevku
|
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Nemůžete stahovat ani prohlížet přiložené soubory Nemůžete moderovat Vaše témata v tomto fóru.
|