Nový přírustek |
Galerie: HondaDnes |
Hodnocení: Nehodnoceno |
|
|
|
Autor: Klejzlik
Zaslal: 4.1.2010 , 1:05
Zobrazení: 478
|
|
|
Popis: Honda CBR 1000 RR Fireblade.. r.v. 2005 |
|
|
Zasláno: 4.1.2010 , 1:24 |
|
oooooooooooooo fesanda, skoda ze se toho tak bojim, taky by se mi to libilo |
|
|
|
|
Zasláno: 4.1.2010 , 1:45 |
|
aaaaaa supeeer, ja si budu kupovat na jare horneta tak ankonec budou i Honda moto srazy co |
|
|
|
|
Zasláno: 4.1.2010 , 2:14 |
|
Pěknej stroj hlavně se na něm nezabij |
|
|
|
|
Zasláno: 4.1.2010 , 2:27 |
|
Ne,ne!
Nemyslete si,že to je moje,kde bych vzal 120táců
Je to kamaráda,koupil si svůj životní sen a přímo na Silvestra,jel jsem pro ní s ním a asi byl v tu chvíli jediný člověk na Silvestra na motorce ,tak musel to projet..Říkal ale že nad 200nešel
Je to krásný stroj,170koní a jede to jak pila,hlavně to je jak vyjeté z linky,žádná vada a nic..
Jinak já taky jedu pro Horneta ale by bude doma Jarisovo VTI |
|
|
|
|
Zasláno: 4.1.2010 , 5:03 |
|
do p... nádhernej Faroš já chtěl 600 RR, ale nakonec zvítězila cena a sahnul sem po YZF-R6, taky se těšim na jaro už |
|
|
|
|
Zasláno: 4.1.2010 , 9:15 |
|
Pěkná, pěkná....OT: můj švagr - 2 sezóny = 2 x Kawa Ninja na padrť, ale nikdy se mu nic nestalo |
|
|
|
|
Zasláno: 4.1.2010 , 10:52 |
|
ááááá,já už kci takýýýý ale facelift |
|
|
|
|
Zasláno: 4.1.2010 , 11:48 |
|
Pěkný stroj, ale moto honda je dokonalé nářadí, které bohužel je tak vyhlazené a přívětivé k uživateli, že fajnšmejkra to může někdy nudit.
Jinak abych neprudil, kvalita a výdrž motorů je špička, je dost typů motorů u konkurence, kde se po 40t km dělá GO motoru |
|
|
|
|
Zasláno: 4.1.2010 , 11:58 |
|
Souhlas,kámoš měl tohle od té doby co se v 04 ukázal přesně tenhle model jasno... Šetřil a před měsícem začal koukat,zapl inzerce a rvní mu vyskočila tahle... Stála nejmíň skrz rok a měl obavy zda motorce nic není... Ono koupit Fireblada 1000 r.v. 2005 za 110 000,- je dost málo ale neváhal,zavolal mi a oznámil,že ráno v 08:00 na Silvestra jedem pro mašinu... Sebrali jsem dodávku,sedli a jeli.. Po příjedu do Břeclavi jsem cca 15minut čekali na prodejce na benzínce a pak jeli do garáže.. Jak jsem tu krasavici spatřil,bylo mi jasné,že kamarád bude mít zase plno v garáži .. Vlezl do dodávky,převlékl se a sedl na stroj.. Přijel celej zmrzlej a konstatoval.. Ty pič* Maro,to jede jako prase V tu chvíli mi bylo jasné,že moto berem.. Za ty peníze by byl hlupák,kdyby to nevzal |
|
|
|
|
Zasláno: 4.1.2010 , 14:19 |
|
streedkid: hele kdyz uz je rec o zivotnosti motoru, mel sem predtim yamahu fazer FZS600 a tam ve 38 000 se melo delat serizeni ventilu a vymnea rozvodu (tedy retezu), nevis ty nebo nekdo jinej jak je to u Hondy CB600F Hornet, chci si ho poridit rok 00-03 ale vetsinou co koukam ceny 45 000 - 55 000,- coz je super za takovou masinu, ale zajima me jak mluvis o Hondach ze vydrzi, jak by to mohlo byt tady s rozvodama a ventilama ? protze vetsinou po inzeratech vidi najeto vsichni od 34000 do 40000 km , tak abych nekoupil ¨stroj co ma najeto 38k a nesel hend delat tenhle servis za mozna i 5000,- .... |
|
|
|
|
Zasláno: 4.1.2010 , 16:17 |
|
Máš SZ
Já totiž taky kupuji Horneta a taky 2000 a mladší |
|
|
|
|
Zasláno: 4.1.2010 , 18:10 |
|
krasavica
taky hledam, ale 600rr
za 110 to je hodne dobrej kup |
|
|
|
|
Zasláno: 4.1.2010 , 18:15 |
|
2x
---delete--- |
|
|
|
|
Zasláno: 4.1.2010 , 19:26 |
|
Moc pekne moto taky se mi tenhle model libi.Ale zustal jsem u auta v tom dnesnim provozu je to o hubu .Jinak kamos mel Faroše 93 rok najeto 80tis a motor sel jako housle.Porad pila no Honda .Souhlasim ze Hondy jsou vyhlazene takova GSXR 1000 to uz je pro ty fansmejkry |
|
|
|
|
Zasláno: 4.1.2010 , 19:54 |
|
To peet..
No právě,rok 2005 za tuhle cenu a opravdu v top stavu,to je sen!
Jinak taky jsem chtěl brát z motoinzerce.cz Hondu CBR 600RR 2004 za 99tis ale po rozhovoru s kámošem nechci,prý shazuje jako jiné 600ccm ale to je na každém..Nejvíc jsem jezdil na Hornetu a je to od maličká sen každé kluka mít motorku,tak si ho splním
To barbwires..
No hlavně Honda je držák a těch 22tis co má tahle najeto je v poho i když se honila ale u jiných značek a stejného roku by tolik km nebral,to je zralé na GO motoru..
Je pravda,že R1 a možná i GSX-R fireblade podře ale to je spíš na jezdci..Tenhle kluk co ji koupil hodně umí a je to blázen,v sezóně přidám nějaké video..Na okreskách je pro něj koleno na zemi a průměrná rychlost 180 normální ..
Prostě český řečeno mago* |
|
|
|
|
Zasláno: 4.1.2010 , 19:59 |
|
Klejzlik: ale ale, co furt máš s tou GO? takže Honda najede 50 tisíc bez GO a Yamahy,Suzuki,Kawy dělaj GO po 10ti tisících, ne? |
|
|
|
|
Zasláno: 4.1.2010 , 21:04 |
|
Klejzlik - Horneta? a to stihas i VTi? |
|
|
|
|
Zasláno: 4.1.2010 , 21:38 |
|
Klejzlik nechci,prý shazuje jako jiné 600ccm
co to?
(600rr se mi libi vic a silnejsi by prisla na radu az bych dostal toto pod kontrolu...) |
|
|
|
|
Zasláno: 4.1.2010 , 21:47 |
|
to winie :
taky sem se motorek vždy bál , fechtl a simal me pokopali když sem byl mladej a pak sem dlouho nejezdil, před par měsíci se me naskytla možnost koupit CBR 900 rv.97 se znamou minulostí a bez investicí - respekt je potřeba pořád ale maximalku sem musel skusit tak jako v každým přibližovadle co sem kdy koupil a 290km/h na mašině je sice o rypak ale skusit sem to musel a musím uznat že jak sem motorkáře neuznával tak teť jsem hooodně změnil názor na toto odvětví zábavy, je to holt něco uplně jinyho - byl sem na mašine dva dny po vanocích,jen proto ze bylo slunko a sucho ,a těch 8 stupnů se taky dalo přežít |
|
|
|
|
Zasláno: 4.1.2010 , 22:30 |
|
To seš celkem střelec ject podruhý v životě na vleky motorce na 130ti konovy masine (nebo kolik to ma koni) v zime po dlanici a navic 290 km/h |
|
|
|
|
Zasláno: 4.1.2010 , 22:39 |
|
to nebylo teď člověče - řikam že ji mam nejakej ten měsíc - to bylo když bylo tepleji. A skusit sem to musel |
|
|
|
|
Zasláno: 5.1.2010 , 0:15 |
|
Dj RE5PECT
To se má tak,Honda je v moto trošku jiná než ostatní... R1 jede jede a bum a plnej výkon (cca něco jako VTI).. Honda má úplně jinou křivku výkonu - plynule jede a zrychluje.. Taky jsou známé tím,že jsou držáky a 30tis km na moto je dost ale u Hondy bych se nebál.. Pokud majitel dělá pravidelně olej atd,tak není problém u žádné ale když budeš valit plnej kolel na Suzuki,tak Ti začne žrát olej atd atd.. U Hondy malá pravděpodobnost když dodržíš co máš...
Maggoth95
Investice do moto je o něco míň než Jarisovo VTI,takže zvládám (jak jsem psal,povedl se super kšeft a bude o něco málo víc jak 200 ) |
|
|
|
|
Zasláno: 5.1.2010 , 0:16 |
|
Peet
Tak R6 je známá tím,že zhazuje a CBR600RR na tom není o moc líp.. Tím Tě nechci vystrašit ale dyž povalíš zatáčku,před koncem tomu šlápneš tak bacha at nezarveš moc plynu,jinak Ti ustřelí zadní kolo a už se válíš... odle mě na začátek Hornet nejlepší co může být,motorka se suprově ovládá a poslouchá jak v palbě,tak ve dvou lidech za klidné jízdy..
Jinak tahle Honda koupena 31.12.2009 cca 14:00 v Břeclavi a taky to hned jel kámoš projet.. Na duhý den jezdil taky ale říkal,že na svezení ve dvou to není a není to ani na palbu.. max 8tis otáček,jinak to klouzalo jak cip.. |
|
|
|
|
Zasláno: 5.1.2010 , 11:56 |
|
To jsem ještě neslyšel, že by R6 shazovala, tak doufam, že mě ta moje holka nevyklopí někde |
|
|
|
Nový přírustek |
Galerie: HondaDnes |
Hodnocení: Nehodnoceno |
|
|
|
Autor: Klejzlik
Zaslal: 4.1.2010 , 1:05
Zobrazení: 478