Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Liqui Moly sortiment
Fórum: Motor, ECU, spojka a převodovka
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
Streetkid je teď offline  Streetkid
Partner H-C
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 25.4.2009 , 20:45   Citovat  

Co říkáte na jejich oleje s MoS2 (disulfid molybdenu)? Minerály od nich používám delší dobu a firma se dere, ne-li už je na špici, proto bych rád zkusil tento mazací vynález do vteca, mám možnost slevy.
Navíc mají šílenou paletu přísad do olejů, paliva, proti úsadám atd atd, zatím jsem ozkoušel jen vyplachovač motoru, ale nedá se mi nezeptat, jestli vám opravdu některý z jejich elixírů např. zachránil motor, přidal na sprintu dvě setiny.. (prostě funguje, jak firma slibuje) Velmi šťastný
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
SpaceMan je teď offline  SpaceMan
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 25.4.2009 , 21:52   Citovat  

já od nich mám olej v převodovce a fakt je, že se mi řadí lépe než s tím co měl najeto 15000km... Jsem fakt spokojený OK

Bully je teď offline  Bully
Moderátor
0
PříspěvekZaslal: 25.4.2009 , 23:48   Citovat  

Streetkid napsal:
Co říkáte na jejich oleje s MoS2 (disulfid molybdenu)? Minerály od nich používám delší dobu a firma se dere, ne-li už je na špici, proto bych rád zkusil tento mazací vynález do vteca, mám možnost slevy.
Navíc mají šílenou paletu přísad do olejů, paliva, proti úsadám atd atd, zatím jsem ozkoušel jen vyplachovač motoru, ale nedá se mi nezeptat, jestli vám opravdu některý z jejich elixírů např. zachránil motor, přidal na sprintu dvě setiny.. (prostě funguje, jak firma slibuje) Velmi šťastný

Podle mne jde predevsim o marketing, pokud by mely byt ruzne udavane vlastnosti opravdu lepsi az poznatelne Velmi šťastný , vyrabely by se jenom zrovna tyhle vyrobky. Spousta odbornych testu treba u motorovych oleju doporucuje jenom vcasnou vymenu oleje s tim, ze na jeho znacce a casto ani viskozite (nejit do extremu) az tak nezalezi. Pujde spis o placebo efekt.

Streetkid je teď offline  Streetkid
Partner H-C
0
PříspěvekZaslal: 26.4.2009 , 11:04   Citovat  

Bully napsal:
Podle mne jde predevsim o marketing, pokud by mely byt ruzne udavane vlastnosti opravdu lepsi az poznatelne Velmi šťastný , vyrabely by se jenom zrovna tyhle vyrobky. Spousta odbornych testu treba u motorovych oleju doporucuje jenom vcasnou vymenu oleje s tim, ze na jeho znacce a casto ani viskozite (nejit do extremu) az tak nezalezi. Pujde spis o placebo efekt.

joo u všech olejů to hodnocení víceméně subjektivní, těžko se dá pociťovat, že motor "se s tímto volejem míň opotřebovává, hulí o 5% míň a ve vtecu si sežere o půldeci míň než s předchozím".. Úsměv Porovnávacích témat olejů tady je hafo, to je nekonečná diskuze. Spíš mi jde o jejich aditiva, moc firem takové přípravky nedělá a hodně lidí z řad mechaniků si tyto molácké vodičky pochvaluje, že pročistí palivový systém, motor usw..

Pepino_Honda je teď offline  Pepino_Honda
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 26.4.2009 , 12:36   Citovat  

v C5G jsem používal tenhle olej s molybdenem..

tudy odkaz

vzhledem k tomu, že cena byla +- stejná, než bez molybdenu, tak jsem bral... jestli to mělo nějaké výrazné + samozřejmě nedokážu posoudit....

teď do C6G leju tenhle

tudy odkaz

Bully je teď offline  Bully
Moderátor
0
PříspěvekZaslal: 26.4.2009 , 12:59   Citovat  

Streetkid napsal:
joo u všech olejů to hodnocení víceméně subjektivní, těžko se dá pociťovat, že motor "se s tímto volejem míň opotřebovává, hulí o 5% míň a ve vtecu si sežere o půldeci míň než s předchozím".. Úsměv Porovnávacích témat olejů tady je hafo, to je nekonečná diskuze. Spíš mi jde o jejich aditiva, moc firem takové přípravky nedělá a hodně lidí z řad mechaniků si tyto molácké vodičky pochvaluje, že pročistí palivový systém, motor usw..

Stejne vlastnosti (procistovani palivoveho systemu, motoru, nizsi spotrebu, zplodiny, opotrebeni, ...) uvadi snad kazdy vyrobce u svych provoznich kapalin nebo pohonnych hmot diky svym jedinecnym a dokonalym prisadam v nich, tak bych to tak vubec neprozival. Co se tyka mechaniku, casto ti doporuci cokoliv, co sami prodavaji.

Obsah fóra Honda-club.cz   
Liqui Moly sortiment
Fórum: Motor, ECU, spojka a převodovka
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina