| Brzdy doma + prosím o info |
| Galerie: HondaDnes |
| Hodnocení: Nehodnoceno |
| |
|
|
Autor: Pawson
Zaslal: 2.7.2010 , 22:58
Zobrazení: 399
|
|
 |
Popis: Neví někdo, zda ta úprava veprostřed kotouče ( chlazení ) je opravdu dobrá, že nevyhnivá? Vypadá to dost dobře a vidím to poprvé, kotoučů jsem už pár měl a byl vždy klasický bez úpravy v chlazení...Díky:) Kotouče ATE |
 |
|
|
| Zasláno: 2.7.2010 , 23:01 |
|
nevím co myslíš tou úpravou?? Myslíš ty jako příčky bo jak to nazvat? To je z formy pro odlévání. |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 2.7.2010 , 23:05 |
|
CRXMANNE ne Myslím to černé, je to hrubé, je to něčím potažené, nějaká úprava, aby to tam nehnilo, zřejmě. Protože ostatná kotouče jsou vevnitř "rez", nepotažené, víš jak to myslím? Jinak jak vypadá kotouč vím, to zase ze mě nedělej krávu  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 2.7.2010 , 23:06 |
|
promiň no. To bude klasická povrchovka. Hádám vymáchaný v nějaký kyselině a pak zalakovaný. |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 2.7.2010 , 23:07 |
|
Tak tieto isté mám aj ja, predné aj zadné 
Tá úprava vyzerá byť dosť odolná, ja som ešte nastriekal aj tie dosadacie plochy. |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 2.7.2010 , 23:08 |
|
performance: to nebylo moc dobře. |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 2.7.2010 , 23:09 |
|
jj s tym nieje problem, da sa to bez problemov zbrusit brusnou kefou na vrtacku keby si mal hrdzu |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 2.7.2010 , 23:11 |
|
CRXMANN v pohodě Já právě viděl vždy jen "obyč" kotouč, ale po rozbalení krabice jsem byl dost překvapený, vypadá to fakt dost dobře, že by to mohlo fungovat
Performance díky moc za info Tak snad to něco vydrží, jsem zvědavý, ale jak jsem psal, fakt to vypadá, že to něco vydrží, zkusím počíst v manuálu, zda tam něco bude ohledně toho To mě napadlo až teď
Jinak se chystám natřít tu plochu pohledovou, co jde od kola ke kotouči, né dosedací
Díky klucí |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 2.7.2010 , 23:21 |
|
Tá dosadacia plocha je dosť ryhovaná (asi od sústruhu,frézy - neviem čo sa používa)a je tam len jemná jedna vrstva farby na strmene, tie ryhy to ani nezakrylo, nie je problém to dať dole, takto mi to aspoň nezhrdzavie pokiaľ ich nahodím lepšie ako čistiť potom hrdzu. |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 2.7.2010 , 23:26 |
|
Na dosedací ploše to rezavé mít nebudeš. Spon já jsem to nikdy neměl. Hlavně se ti to může třeba sloupnout a na kotoučích je cítit kdejaká nerovnost i na dosedací ploše. |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 3.7.2010 , 0:01 |
|
Veď jasné, pred nahodením to zotriem dole, pôjde to preč rýchlejšie ako sneh cez leto Aspoň ostane zafarbené to, čo aj Pawson chce farbiť  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 3.7.2010 , 7:35 |
|
taky naních jezdím v kobinaci ATE destiček dost to práší ale brzdí ok už s nimi mám dva okruhy a spokojenost |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 3.7.2010 , 21:10 |
|
Kojaku fakt ses nebál i okruhu? Myslíš, že se to neupeče? Já mám desky Kashyama nebo co, něco japonskýho Jinak na cífce jsem měl kombinace kotouč + deska ATE a prášilo to fakt moc, s tím souhlasím  |
|
|
|
| Brzdy doma + prosím o info |
| Galerie: HondaDnes |
| Hodnocení: Nehodnoceno |
| |
|
|
Autor: Pawson
Zaslal: 2.7.2010 , 22:58
Zobrazení: 399