Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Oficiální seznam partnerů OS Honda-club.cz
Fórum: Partneři
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 2
Honda-club.cz je teď offline  Honda-club.cz
Administrátor
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 29.11.2010 , 15:41  Naposledy upravil Honda-club.cz dne 25.4.2011 , 20:34, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

H+ Millers Oils
oleje

tudy oficiální stránky Millers Oils
tudy PR článek

H+ Breker s.r.o.
dovoz a prodej náhradních a performance dílů

tudyoficiální stránky BREKER s.r.o
tudyPR článek

H+ Idaho
prodej náhradních dílů, servisní práce

tudy Idaho PR článek

H+ TypeR.cz
prodej a servis performance dílu

tudy oficiální stránky TypeR.cz
tudy PR článek

H+ Auto Kelly, a.s.
prodej náhradních dílů

tudyoficiální stránky AutoKelly

H+ Inter Cars Česká republika s.r.o.
prodej náhradních dílů

tudy oficiální stránky InterCars.cz

H+ Servis Honda Příbram - Proresta, s.r.o.
servis a prodej náhradních dílů

tudy oficiální stránky Honda Příbram

H+ Servis Alda

tudy PR článek

H+ Swap-racing.com
servis, opravy, swapování motorů, jejich prodej..

tudy PR článek
tudy Oficiální stránky

H+ Autosklo Maxi
výměna všech typů autoskel, tónování fóliemi, čištění interiérů

tudy Oficiální stránky

H+ Japanese Cars Nebovidy
servis, opravy, instalace doplňků, swapy, prodej dílů ...

tudy PR článek
tudy Oficiální stránky
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
HIGHTOWER je teď offline  HIGHTOWER
2 háčka
PříspěvekZaslal: 27.2.2015 , 20:30   Citovat  

Honda-club.cz napsal:

H+ Servis Honda Chodov - Autogarant Forte a.s.

tudy oficiální stránky Honda Chodov
tudy PR článek

Autogarant Forte a.s. na Chodově bohužel končí, někdy k 20.3.2015. Zatím nemají prostory, kde by byli jinde a kdo ví jestli, alespoň takto mi to přímo říkali.
   Návrat  
Petk@ je teď offline  Petk@
1 háčko
PříspěvekZaslal: 2.3.2015 , 8:26   Citovat  

HIGHTOWER napsal:
Autogarant Forte a.s. na Chodově bohužel končí, někdy k 20.3.2015. Zatím nemají prostory, kde by byli jinde a kdo ví jestli, alespoň takto mi to přímo říkali.
ahoj je to tak dělám tam a servis se zavírá k 27.3. Stimuluje ze se bude vyklizet proto 20.3. A na prostorách se pracuje.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
RIZ3K9 je teď offline  RIZ3K9
4 háčka
PříspěvekZaslal: 2.3.2015 , 20:11   Citovat  

Petk@ napsal:
ahoj je to tak dělám tam a servis se zavírá k 27.3. Stimuluje ze se bude vyklizet proto 20.3. A na prostorách se pracuje.

To jako, že bych nemusel na Jarov nebo Sporilov jo? Velmi šťastný
   Návrat  
majkl_l je teď offline  majkl_l
3 háčka
PříspěvekZaslal: 12.5.2015 , 14:51   Citovat  

Ahoj lidi... mám kámoše, co má možnost levnějších pneumatik... jediný co potřebuje je IČ, který má něco společnýho s autama pro vytvoření registrace,tak se chci zeptat, skrze koho mám tohle řešit pro schválení registrace a pro vyplnění kontaktních údajů... díky Mrk
   Návrat  
crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
PříspěvekZaslal: 12.5.2015 , 16:59   Citovat  

majkl_l napsal:
Ahoj lidi... mám kámoše, co má možnost levnějších pneumatik... jediný co potřebuje je IČ, který má něco společnýho s autama pro vytvoření registrace,tak se chci zeptat, skrze koho mám tohle řešit pro schválení registrace a pro vyplnění kontaktních údajů... díky Mrk

co chceš řešit? Napiš mně, nebo Daverovi.
   Návrat  
Daver je teď offline  Daver
Administrátor
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 13.5.2015 , 10:14   Citovat  

Už řešíme Úsměv
   Návrat  
83427 je teď offline  83427
4 háčka
PříspěvekZaslal: 28.3.2017 , 11:06   Citovat  

update: motorart už neni
   Návrat  
Daver je teď offline  Daver
Administrátor
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 28.3.2017 , 11:15   Citovat  

Vono toho není více Úsměv
   Návrat  
Kendik je teď offline  Kendik
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.8.2017 , 20:34   Citovat  

Autokelly porad partnerem? Jak to tam funguje? Minule na me koukali a nevedeli o co jde Velmi šťastný
   Návrat  
Marián je teď offline  Marián
1 háčko
PříspěvekZaslal: 17.8.2017 , 21:12   Citovat  

Kendik napsal:
Autokelly porad partnerem? Jak to tam funguje? Minule na me koukali a nevedeli o co jde Velmi šťastný

Ptal jsem se na slevu v Autokelly na Mělníku. Řekli, když se stanu Honda členem a prokážu se nějakým dokladem členství (nevím co přesně akceptují), tak budu mít nějakou slevu. Tak jsme si povídali a vypadlo z něj, že tam mají slevy nejen servisy, ale i instituce. Např Policie, Hasiči a podobně. Tak mu říkám že jsem hasič, ukazal mu průkaz a on na to, proč jsem to neukázal hned. Říkal ať dál Hondaklub neřeším, že hasiči tam mají mnohem výhodnější slevy. Podruhé už po mě ani nechtěl hasičský průkaz, a napsal mi slevu rovnou na hasiče.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.8.2017 , 22:19   Citovat  

Marián napsal:
Ptal jsem se na slevu v Autokelly na Mělníku. Řekli, když se stanu Honda členem a prokážu se nějakým dokladem členství (nevím co přesně akceptují), tak budu mít nějakou slevu. Tak jsme si povídali a vypadlo z něj, že tam mají slevy nejen servisy, ale i instituce. Např Policie, Hasiči a podobně. Tak mu říkám že jsem hasič, ukazal mu průkaz a on na to, proč jsem to neukázal hned. Říkal ať dál Hondaklub neřeším, že hasiči tam mají mnohem výhodnější slevy. Podruhé už po mě ani nechtěl hasičský průkaz, a napsal mi slevu rovnou na hasiče.
Taky dobry Velmi šťastný Hasic nejsem, tak zkusim alespon H-C slevu Úsměv Diky za info.
   Návrat  
SaKaL je teď offline  SaKaL
Moderátor
PříspěvekZaslal: 17.8.2017 , 22:29   Citovat  

Je to asi 3 tydny, kdy jsem nakupoval nejakou "kosmetiku" a jako vzdy na H-C karticku zcela bez problemu..
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 18.8.2017 , 0:31   Citovat  

Kendik napsal:
Taky dobry Velmi šťastný Hasic nejsem, tak zkusim alespon H-C slevu Úsměv Diky za info.

No, není zač. Ty normální ceny v Autokelly jsou právě dost napálený, aby tam mohly poskytovat zákazníkum slevy. Když není sleva možná, tak když už tam člověk něco koupí, tak jim to vadit nebude Úsměv Nelevnější brzdové desky ATE na Civica na netu u Cardo cca 500,- v Kelly beze slevy 1250,- Par známých už mi říkalo, že můžou mít v Kelly slevu, ani nevím co pořádně dělaj a jeden mi říkal dokonce i 40%, takže bude asi dost cest, jak se k nějaké slevě dostat. Zkus se zeptam po známostech, třeba někdo bude mít možnost.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 18.8.2017 , 9:41   Citovat  

Marián napsal:
No, není zač. Ty normální ceny v Autokelly jsou právě dost napálený, aby tam mohly poskytovat zákazníkum slevy. Když není sleva možná, tak když už tam člověk něco koupí, tak jim to vadit nebude Úsměv Nelevnější brzdové desky ATE na Civica na netu u Cardo cca 500,- v Kelly beze slevy 1250,- Par známých už mi říkalo, že můžou mít v Kelly slevu, ani nevím co pořádně dělaj a jeden mi říkal dokonce i 40%, takže bude asi dost cest, jak se k nějaké slevě dostat. Zkus se zeptam po známostech, třeba někdo bude mít možnost.
Jojo ceny jsou silene az se divim, ze se vubec drzi. No co automechanikum je to jedno co kolik co stoji. A hlavne potrebuji dany dil hned. Stejne to zaplati zakaznik. Mam takovou zkusenost, ze mechanici davaji vetsinou zakaznikum faktury za opravy s cenama bez slevy i kdyz oni tu slevu dostali. Ale to uz je o necem jinem.
   Návrat  
Kmóďa je teď offline  Kmóďa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 18.8.2017 , 10:02   Citovat  

V Autokelly nekupuji skoro nic. Určitě ne díly. Ceny jsou šílené,stejný brzdový kotouč který koupím v Cardu za 1000,- je v Autokelly za 2500,- takže by nepomohla ani sleva 50% a tu jako klub určitě zdaleka nemáme...
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 18.8.2017 , 10:40   Citovat  

Kendik napsal:
Jojo ceny jsou silene az se divim, ze se vubec drzi. No co automechanikum je to jedno co kolik co stoji. A hlavne potrebuji dany dil hned. Stejne to zaplati zakaznik. Mam takovou zkusenost, ze mechanici davaji vetsinou zakaznikum faktury za opravy s cenama bez slevy i kdyz oni tu slevu dostali. Ale to uz je o necem jinem.

Jojo, přesně tak to bude, určitě si servis něco napálí na dílech, možná dékonce víc než to má Autokelly. No a servis se registruje u Kellyny a čím víc toho odebereu, tím má větší slevu. Zaregistrovat se může každý, ale musí taky něco kupovat Velmi šťastný No a z tohoto žijí, občas tam přijde obyčejnej čičmunda, ma rozebraný auto a potřebuje něco hned a v Kelly maj docele velky skladový zásoby. A mam dojem, že těm sevisům to dokonce dovezou až do dílny.

Já si většinou najdz v Kelly díl, který potřebuji, a podle kódu to pak koupim třeba v Cardo. Ty mají zase některé díly ještě výrazně levnější, oproti nejlevnějším průměrům na netu
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 18.8.2017 , 11:37   Citovat  

Kmóďa napsal:
V Autokelly nekupuji skoro nic. Určitě ne díly. Ceny jsou šílené,stejný brzdový kotouč který koupím v Cardu za 1000,- je v Autokelly za 2500,- takže by nepomohla ani sleva 50% a tu jako klub určitě zdaleka nemáme...
Take nakupuji jen v Cardo shopu, ale v Kelly maji obcas zajimave veci.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 18.8.2017 , 11:40   Citovat  

Marián napsal:
Jojo, přesně tak to bude, určitě si servis něco napálí na dílech, možná dékonce víc než to má Autokelly. No a servis se registruje u Kellyny a čím víc toho odebereu, tím má větší slevu. Zaregistrovat se může každý, ale musí taky něco kupovat Velmi šťastný No a z tohoto žijí, občas tam přijde obyčejnej čičmunda, ma rozebraný auto a potřebuje něco hned a v Kelly maj docele velky skladový zásoby. A mam dojem, že těm sevisům to dokonce dovezou až do dílny.

Já si většinou najdz v Kelly díl, který potřebuji, a podle kódu to pak koupim třeba v Cardo. Ty mají zase některé díly ještě výrazně levnější, oproti nejlevnějším průměrům na netu
Ano Kelly rozvazi dily mechanikum az pod nos, to je pravda. Asi se jim to hodne vyplati Úsměv
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 18.8.2017 , 12:37   Citovat  

Kendik napsal:
Ano Kelly rozvazi dily mechanikum az pod nos, to je pravda. Asi se jim to hodne vyplati Úsměv

Kelly je už celkem moloch, jejich centrální sklad v Praze má otevřeno i v neděli, už jsme tam něco kupovali přes mechanika, s kterým jsme měnily čepy v Cupéčku A5G. Autokelly má už v každým trochu větším městě pobočku a zásobují tímto způsobem okloní autoservisy, je to pro ně výhodné, ráno v servise nemají díl, zavolají a večerní rozvoz už to má naložené v dodávce. Nevím, myslím si, že oni vydělají na dílech i když to prodají i klidně se 70% slevou.
Další věc je, tak jak jsi psal, servisy to koupí se slevou a nacení si díl, jehož cena je vyšší než běžná v Kelyně bez Gslevy. Byl jsem v Hondě v Roudnici nad Labem, není pro ně problém mi do A7G namontovat brzdy od ATE, jenže cena za kterou mi to ATE prodají, bude min. dvojnásobná jako běžní průměrné miminmum na netu. Když jim kámoš řekl, že má svoje díly v kufru, "Jóóóo´pane, tak to si to namontujte sám" A to mě docela hněvá, protože jejich dělení zakázky na práci a materál postrádá smysl. Nevím, jaké mají náklady na objednání dílů, které jim přivezou až pod nos druhý den, 5 minit klikání do klávesnice?? ...to je teda vejvar, 100-200% na materálu. Chápu že si něco přirazí, ale kdyby to bylo za vyšší průměr na netu, nemám s tím problém, ale přes 100% přirážky nad průměr je to zloděja, jak u Servisů tak u Kellyny.
   Návrat  
ExEricss je teď offline  ExEricss
4 háčka
PříspěvekZaslal: 18.8.2017 , 13:50   Citovat  

Víš on ten provoz servisu "něco stojí".
A autorizovaného obvzlášť.
Každému, kdo si myslí jaké to jsou vejvary, doporucuji založit si živnost a otevřít si servis.
1 věc je cena práce.
Za další - na díly dodané zákazníkem ti nikdo nedá záruku.
A - při reklamaci dílů určených pro odbornou montáž musíš být servis, nebo mít doklad o odborné montáži.
Dál to rozvádět nebudu.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 18.8.2017 , 15:18   Citovat  

ExEricss napsal:
Každému, kdo si myslí jaké to jsou vejvary, doporucuji založit si živnost a otevřít si servis.
1 věc je cena práce.
A - při reklamaci dílů určených pro odbornou montáž musíš být servis, nebo mít doklad o odborné montáži.
Dál to rozvádět nebudu.

Ale já to chápu, už jsem to psal. Maj přeci hodinovou sazbu, ta je taky dost vysoká a řekněme si na rovinu, skoro se stává pravidlem, že to ještě není zárukou odbornosti. Já jim rozumím , že nebudou montovat mnou dodané díly, taky to po nich nechci, kámoš se na to jen ptal, protože to auto koupil s těma dílama v kufru. Provoz servisu něco stojí, rozumím a ne málo, a to je důvod 2x až 3x předražovat díl, který beztak koupí u svého dodavatele ještě za mnohem míň než na netu??? Kamarád obcházel dílny, no moc práce neměli a přesto se tam uživí šéf se třema monterkáčema, ketří posedávají okolo po dílně. Se nedivím když na jedný zakázce týpka oškubaj, když to tam nechá, vždycky se někdo neznalej najde a má naditou kešeni, že?? Oproti tomu, někde má týpek v servisu práce že neví, kam dřív skočit a světe div se, má ceny o trochu vyšší , než jsou na netu, práci má hodnocenou jako autorizák, s tím nemam problém a dám mu to, všechno je transparentní.
Tak příklad, třeba zadní kotouče a desky na A7G, značka ATE v Cardu za cca 2000,- V Autokelly 3650. Servis Ti ty díly dá klidne za 5000,- přitom to jistě nekoupí dráž, něž 1500,- To maj ten vejvar 3500,- a šéf dvakrát ťuknul do kompu. Dobře musej z něčeho žít, akceptoval bych jejich cenu za mat. tak do 2700,- Pak tu je práce, mě to trvalo jedno kolo přes dvědvě hodiny, ale všechno jsem čistil drátákem, pilníkem dosedací plochy a mazal nanovo vodící čepy, ošetřil prachovky, atd. Druhou stranu už jsem měl podstatně rychleji. S tím se Ti ve vetšině "těch odborných" servisech dělat nebudou, "sfouknou" to do 3/4 hoďky a naúčtují minimálně 1,5 hodiny za jednu stranu, budou spílat, všechno je ozrezlé, šroby, zatuhlá vodítka apod.. Takže auto bude na zvedáku cca 2 hodiny, naúčtují minimálně 4 po cca 700,-, tzn. 2800 + 3500 = bratru 6300,- Náklady servisu, to jest práce 2x700,-, tzn. čistá ruka 4900,- Odbornost a vybavenost a energie apodobně už maj mít započítané v hodinovce, né na materiálu. Jistě já jsem si za 800,- koupil rázový úderový šroubovák a sadu na zatlačení pístků, abych to nemusel dělat jako správný ušmudlaný garážník kladivem, vrtačkou a obyčejným šroubovákem se sikovkama. Kolik udělají za měsíc brzd v tom service, to si budou jako jednorázové náklady za vybavenost účtovat do každé zakázky v plné výši????
Dál už se k tomu taky nebudu dál vyjadřovat, protože na tom taky něco bude, ne??
   Návrat  
RIZ3K9 je teď offline  RIZ3K9
4 háčka
PříspěvekZaslal: 18.8.2017 , 15:38   Citovat  

Marián napsal:
Ale já to chápu, už jsem to psal. Maj přeci hodinovou sazbu, ta je taky dost vysoká a řekněme si na rovinu, skoro se stává pravidlem, že to ještě není zárukou odbornosti. Já jim rozumím , že nebudou montovat mnou dodané díly, taky to po nich nechci, kámoš se na to jen ptal, protože to auto koupil s těma dílama v kufru. Provoz servisu něco stojí, rozumím a ne málo, a to je důvod 2x až 3x předražovat díl, který beztak koupí u svého dodavatele ještě za mnohem míň než na netu??? Kamarád obcházel dílny, no moc práce neměli a přesto se tam uživí šéf se třema monterkáčema, ketří posedávají okolo po dílně. Se nedivím když na jedný zakázce týpka oškubaj, když to tam nechá, vždycky se někdo neznalej najde a má naditou kešeni, že?? Oproti tomu, někde má týpek v servisu práce že neví, kam dřív skočit a světe div se, má ceny o trochu vyšší , než jsou na netu, práci má hodnocenou jako autorizák, s tím nemam problém a dám mu to, všechno je transparentní.
Tak příklad, třeba zadní kotouče a desky na A7G, značka ATE v Cardu za cca 2000,- V Autokelly 3650. Servis Ti ty díly dá klidne za 5000,- přitom to jistě nekoupí dráž, něž 1500,- To maj ten vejvar 3500,- a šéf dvakrát ťuknul do kompu. Dobře musej z něčeho žít, akceptoval bych jejich cenu za mat. tak do 2700,- Pak tu je práce, mě to trvalo jedno kolo přes dvědvě hodiny, ale všechno jsem čistil drátákem, pilníkem dosedací plochy a mazal nanovo vodící čepy, ošetřil prachovky, atd. Druhou stranu už jsem měl podstatně rychleji. S tím se Ti ve vetšině "těch odborných" servisech dělat nebudou, "sfouknou" to do 3/4 hoďky a naúčtují minimálně 1,5 hodiny za jednu stranu, budou spílat, všechno je ozrezlé, šroby, zatuhlá vodítka apod.. Takže auto bude na zvedáku cca 2 hodiny, naúčtují minimálně 4 po cca 700,-, tzn. 2800 + 3500 = bratru 6300,- Náklady servisu, to jest práce 2x700,-, tzn. čistá ruka 4900,- Odbornost a vybavenost a energie apodobně už maj mít započítané v hodinovce, né na materiálu. Jistě já jsem si za 800,- koupil rázový úderový šroubovák a sadu na zatlačení pístků, abych to nemusel dělat jako správný ušmudlaný garážník kladivem, vrtačkou a obyčejným šroubovákem se sikovkama. Kolik udělají za měsíc brzd v tom service, to si budou jako jednorázové náklady za vybavenost účtovat do každé zakázky v plné výši????
Dál už se k tomu taky nebudu dál vyjadřovat, protože na tom taky něco bude, ne??

Není pravda - ceny na internetu už jsou pod nákupkama průměrných servisů.

ExEricss napsal:
1 věc je cena práce.
Dál to rozvádět nebudu.

OK OK OK

Přál bych všem pochybovačům vybudovat servis od první cihly a držet ho neustále na špici vybavenosti a kvality. Úsměv
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 18.8.2017 , 15:51   Citovat  

Pochybuji že žijí jenom z brzd.
Cenový rozpocet si samo necháš udělat před započetím prací.
Za další - pokud se ti servis zdá drahy, jeď jinam. Od 89" si můžeš vybrat.

Zjisti jaké jsou provozní náklady, náklady na zaměstnance.
To že ty - amatér si někde na koleni uděláš brzdy který sis koupil na netu nemá absolutně žádnou vypovídací hodnotu.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 18.8.2017 , 15:52   Citovat  

Dobře... tak tedy čistá ruka 4400,- Může to být pravda, hádat se nebudu, ale pak mě napadá, proč to servisy kupuji u dražších dodavatelů, než na netu, to jsou přece také dodavatelé. Jistě budou už i e-shopy s vlastním rovozem. Mam pocit, že by to mělo být v zájmu "vydělku servisu", koupit díl, spíš levněji.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 18.8.2017 , 15:54   Citovat  

Zase se projevuje tvoje neznalost...
Existuji věci jako cashback, bonusy, zpětné bonusy, zápůjčky, vratky, školení, support...
Když budeš nakupovat pořád jinde, vyjde te zo ve finále dráž.
   Návrat  
Dopis je teď offline  Dopis
3 háčka
PříspěvekZaslal: 18.8.2017 , 16:15   Citovat  

možná trošku offtopic , mě se třeba zadařilo a našel jsem si šikovného mechanika, co nemá problém, když dovezu veškeré díly v kufru. Za práci mu dám co si řekne a jsme spokojení oba.
Od předchozího (a taky moc šikovného) jsem odešel právě proto, že mi cpal díly od svých dodavatelů a měl blbé kecy typu "nošení vlastního masa k řezníkovi" atd.

Nejsi spokojen, běž jinam, tak to v "byznysu" chodí.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 18.8.2017 , 16:50   Citovat  

ExEricss napsal:
Pochybuji že žijí jenom z brzd.
Cenový rozpocet si samo necháš udělat před započetím prací.
Za další - pokud se ti servis zdá drahy, jeď jinam. Od 89" si můžeš vybrat.

Zjisti jaké jsou provozní náklady, náklady na zaměstnance.
To že ty - amatér si někde na koleni uděláš brzdy který sis koupil na netu nemá absolutně žádnou vypovídací hodnotu.

Hele chlapci, mám jisté pochybnosti, ale už jsem tu psal že to chápu. Vím že není vůbec jednoduché udržet nějaký provoz, ať už jakýkoli na úrovni, tak aby byl "na špici". Proto jsem obešel s kámošem pár servisů, a viděl jsem co jsem viděl. Na dvoře mraky polorozebraných aut, očividně sloužících ke kanibalizmu, 4 vpořádku, tím asi jezdí šéf a ti ušmudlaní monteráci, co nemaj do čeho píchnot a jsou nenápdně zakomponovaní v ušmudlané dílně. A šéf hodí cenovou nabídku od stolu, že by se nemuseli stydět ani v Rolls Royce. Víte, to nebudí zrovna moc důvěry, proto probělhl pozdrav a šli jsme o dílnu dál, jak tu píšeš Ty. Máme přeci svobodu výběru od 89-tého, to jsem nikde nepopřel. Ale ono není moc z čeho jaksi vybírat.
Když já amater technického vzdělání zvládnu doma na kolení vyměnit bzdy, tak to nemusí být v servisů nějaký extra učený odborník. Věřím tomu, že to v tom servise dělali stejným způsobem jako já, s tím, rozdílem, že já budu pečlivejší, jako asi tady každý Hondař co si tu auta dělají samy. Dobře, třeba v autorizáku Honda doporučují po přeměření házivosti stoči i nové kotouče na autě. Mají k tomu soustruh co jistě nebyl levný. Mě po mojí opravě nic nehází, nekope do pedálu, a brdí to líp jak předtím. Nezlobte se, to je vypovídací hodnota, kdyby se ty servisy věnovali své činnost trochu pečlivěji, nebudu s tím mít až takovej problém, dát jim vyšší obnos. Pokud na něco nestačím, musím to někam odvést. Třeba do TypeR.cz, nebude to levné, ale mám záruku dobře odvedené práce a originální "drahrej" materiál Honda Jejich dílna na mě působí opačně, než jedna z mnohých, mnou zde popsaná. Mam i známého garážníka, má dobře vybavenou dílnu, dělá to jako vedlejší činnost sám po práci, a jsou za ním spokojení zákazníci z mého okolí. I tady na klubu bylo posáno pár případů vyloženě dobrých honda servisů, supr ceny, supr práce, dlouhé čekací doby, tak nabrali pár lidí, pak zase někoho a ejhle kvalita práce šla dolů, neprokazatelný namontovaný materiál a dloho budovaná dobrá pověst jde během chvíle do kopru. A to jsou i případy ne odsud, kdy začnou být servisy "nenžraný".
Už se nebudu hádát, stojim si za svým. Když mi někdo dá nějakou cenovou nabídku a cena je vyšší, musí to být někde vidět a já si to pokusim ověřit, jesli za svý prachy dostanu adekvátní službu, nemam problém si připlatit za kvalitu. V principu mě štvě, proč se provozní náklady (vybavenost dílny, odbornost a zákonné odvody zaměstnanců, enerige apod) přičítají do cen dodaného materíálu, ten by měl být přibliže podobný jako kdekoli jinde. Ale když už nic jineho, tak asi proto, aby to nešlo dobře ověřit a dali se dělat šméčka a odrbávat zákazníky. Možná jsem trochu paranoidnmí, ale nevydělávám tolik, abych mohl platil darmožrouty. Myslíte si že jsem uplně vedle?? Plno lidí ani nepřizná, že se nechali napálit, ale i tak je toho plná televize a znmí také ledacos doporučí.
Omlouvám se za offtopic
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 18.8.2017 , 16:56   Citovat  

Tak já nevím. Když jdeš do autorizáku, tak je to drahý i přes fakt, že na jednotlivé úkony jsou dané normohodiny.
Na jednu stranu není problém zaplatit víc, na druhou drahý.
Jezdi a choď tam, kde ti to vyhovuje, to je celé...

Obchod s náhradnímy dily je díky internetu v zadeli, stejně jako obchod s pneumatikami a pod.
Marže jsou v jednotkách procent. Ten barák a vybavení přeci nezaplati majitel a zaměstnanci ze svého.

Můžu se zeptat co děláš?
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 18.8.2017 , 17:02   Citovat  

Dopis napsal:
možná trošku offtopic , mě se třeba zadařilo a našel jsem si šikovného mechanika, co nemá problém, když dovezu veškeré díly v kufru. Za práci mu dám co si řekne a jsme spokojení oba.
Od předchozího (a taky moc šikovného) jsem odešel právě proto, že mi cpal díly od svých dodavatelů a měl blbé kecy typu "nošení vlastního masa k řezníkovi" atd.

Nejsi spokojen, běž jinam, tak to v "byznysu" chodí.

Přesně tak to je, a to já nikde nepopírám. Ten předchozí týpek sice použil hezkého trefného příměru, ale myslím že krapet blbě. Když pžijdu do řeznictví na guláš, chci ho z čerstvé kavalitní hovězí kližky, né ze zasmrádlého obarveného nakořeněného kuřete, a chci mít možnost si to ověřit, i když tady bych to poznal už podle chuťi. Tak asi tak, no.
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Oficiální seznam partnerů OS Honda-club.cz
Fórum: Partneři
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina