Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Album
Hledat:     obsahující:      
  konečně "dolakováno"...
  Galerie: HondaDnes
  Hodnocení: Nehodnoceno

Řadit komentáře: 

NásledujícíNásledující PředchozíPředchozí
Autor: ge.or.ge
Zaslal: 23.7.2010 , 15:03
Zobrazení: 390

Popis: ... homemade, drátěnej kartáč, smirek a Hamerite :-)
konečně "dolakováno"...

Strana 1 z 1

Becky

Zasláno: 23.7.2010 , 15:11    

koukam ze ses s tema trmenama moc neparal, natreny i prachovky a odvzdusnovak HaHaaa
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky ICQ

GrygarMartin2

Zasláno: 23.7.2010 , 15:15    

já když lakoval třmeny, tak sem je rozebral, obrousil na kov, nalakoval spešl sprejem na brzdy, dal nový těsnící sadu a nasadil, to pak byl jinej pohled na třmen. A není červená jako červená, foták zkresluje, ale nemám rád když vršek je červenej a barva pak vypadá oranžově.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail

ge.or.ge

Zasláno: 23.7.2010 , 15:19    

Úsměv jj, nepáral, protože to už vypadalo hrozně a ty odvzdušňováky a prachovky už natřený byly, jen to na těch fotkách není moc vidět, nebral jsem to jako generálku, to je v plánu až na příští rok...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ

crxmann

Zasláno: 23.7.2010 , 15:20    

sem zvedavej jak se ten hamerite bude tvářit po prohřátí třmenů po nějaké ostřejší jízdě Cooo???

Hlavator

Zasláno: 23.7.2010 , 15:21    

osobne sem dosedaci plochu kola na buben jen obrousil a dal vazelinu..jinak neni to prace na 2h - to vim uz ted vic nez dobre..kolik pak vrstev Hamer? ja napalil 3 Mrk

ge.or.ge

Zasláno: 23.7.2010 , 15:27    

CRXMANN: všude jsem se dočetl že drží dobře i po prohřátí, tak nevím, uvidíme... (jinak já se kochám, nezávodím HaHaaa )

Hlavator: jj, je s tím docela patlání... taky 3 vrstvy Úsměv

Becky

Zasláno: 23.7.2010 , 15:32    

taky sem daval Hammyho, cetl sem ze je OK, zatim je mam natrene a rozebrane na stole
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky ICQ

ge.or.ge

Zasláno: 23.7.2010 , 15:38    

mě se do toho rozebírání moc nechtělo když vím že se to příští rok bude dělat pořádně, jen ještě nevím jak, jestli opískovat a komaxit bo něco jiného... A druhá věc je že na to nebylo moc času, musel jsem to dát do dneška do kupy a nevím jak by to dopadlo kdybych je rozebral úplně Se stydím

Becky

Zasláno: 23.7.2010 , 15:45    

staci rozebrat a poradne obrousit, jestli mas moznost piskovani tak pisek a komaxit, ale zase bych to tak nehrotil

ge.or.ge

Zasláno: 23.7.2010 , 15:49    

s pískováním problém nemám, to bych uměl domluvit, komaxit v lakovně by asi taky problém bejt neměl, ale protože jsem to nikdy nerozebíral tak nevím jak je to třeba s brzdovkou a s odvzdušněním... v tom si nevěřím Se stydím

Becky

Zasláno: 23.7.2010 , 15:55    

musi to pak samozrejme odvzdusnit a je dobre rovnou kopit opravnou sadu na brzdy - novy gumicky, prachovky. kdyz by si mel vyrezlej pistek tak i pistek

M@jk

Zasláno: 23.7.2010 , 17:01    

Zdarvím,
doporučuji raději zbavit dosedací plochu pro kola na kov, plochým šroubovákem dát pryč vše a dát měďěnku. Proč? Barva se prohřeje spojí s kolem a nejde/jde špatně dolů ... vlastní zkušenost.

vojt4s

Zasláno: 23.7.2010 , 17:47    

mám hammerite na třmenech už druhý rok, a pořádný kouř několikrát zažili. S barvou se nestalo nic..

TRUcKER

Zasláno: 23.7.2010 , 18:37    

jedine HAMERITTE, je to luxus barva a kdo tady pise, ze nevydrzi pekelnou jizdu, tak potom asi jezdim pomalu, bo me to drzi perfektne a je to fakt cervena, ne oranzova, Proste HAMERITTE OK OK OK OK Je to tam.

Winie

Zasláno: 24.7.2010 , 13:25    

taky mam hameritte a naprosto v pohode i pri ostry jizde. drzi a neloupe se, kazdopadne takhle i s prachovkama a steftavam je to prasarna Smutný

Album
Hledat:     obsahující:      
  konečně "dolakováno"...
  Galerie: HondaDnes
  Hodnocení: Nehodnoceno

Řadit komentáře: 

NásledujícíNásledující PředchozíPředchozí
Autor: ge.or.ge
Zaslal: 23.7.2010 , 15:03
Zobrazení: 390

Board Security

(104575 útoků)