Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Album
Hledat:     obsahující:      
  Fantastická dovolená na Pálavě
  Galerie: HondaDnes
  Hodnocení: 4      

Řadit komentáře: 

NásledujícíNásledující PředchozíPředchozí
Autor: Pawson
Zaslal: 30.7.2010 , 21:26
Zobrazení: 461

Popis: Skvělé zatáčky na Pálavsku, nikdo se nechytal, pár závodníků jsem potkal, ale setřásl jsem je po dvou zatáčkách:) Pálava je nejkrásnější místo v ČR

Strana 1 z 1

Baddy

Zasláno: 30.7.2010 , 21:35    

Na Pálavu se dívám každy den ráno Velmi šťastný
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky

Pawson

Zasláno: 30.7.2010 , 21:45    

Nepovídej? Úsměv Kde bydlíš? H.Věstonice, D.Věstonice, Pavlov, Milovice, Bulhary, Zaječí, Přítluky, Rakvice nebo kdeee? Úsměv

Jinak Zdenda007 je z Bulhar a závidím mu to Úsměv Máte tam nejvíc krásně. Zdendo, chtěl jsem se stavit, ale neměl jsem uložené tel, takže se omlouvám OK
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail

Baddy

Zasláno: 30.7.2010 , 22:33    

Velké Bílovice Hihi...Byla aspoň nějaká degustace ve vinném sklepě???
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky

Pawson

Zasláno: 30.7.2010 , 22:43    

Baddy prosím Tě, nevíš co je s Marim? Určitě ho znáš, nechci zde psát jeho jméno a příjmení, ale neslyšel jsem o něm od zimy a mrzí mě to. Měl targu zlatou, vymazlenou moc OK ale prodával ji ve finále...

Za každé info jsem vděčný. V Bílovicích jsem letos byl za Marim, je tam nádherně Úsměv Jinak byl jsem teď v UNI kempu, určo znáš, bylo to tam super, ale byl to jeden z nejlepvnějších OK V srpnu se tam zase chystám aspoň na den, tak se klidně stavím na pokec. Nejsem vinař, takže degustačka nebyla, ale dovezl jsem domů láhev na košt z vinice Rakvice a to André Rosé, je dobré, ale i tak mi nic vína neříkají, max si dám pívo, ale i tak neliju Úsměv

danciswift

Zasláno: 31.7.2010 , 0:50    

ty pawsone,to je parada.Jednoducho nadhera. Znizenie,hlmovky,biele kola,dole kridlo.Kurnik máš vkus

Libas

Zasláno: 31.7.2010 , 10:45    

Jo tak panáček se vyvaluje na Pálavě, hehe. V jakém kempu jsi? Já tam byl na začátku července, u Merkuru u Pasohlávek. Ale ty jsi asi na druhé straně. Jinak tamní silničky ještě projeté pořádně nemám. Úsměv
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky ICQ

Skuby

Zasláno: 31.7.2010 , 12:12    

To já mám výhled na Pálavu hned z okna Úsměv V Merkuru jsem párkrát byl, mám tam volný vjezd a turistů v hondách je tu dost, jen pořád nějak nezdraví..

Lukyno

Zasláno: 31.7.2010 , 13:22    

tady jsem byl letos Úsměv chata 35 unicamp.. je to tam vpohode Velmi šťastný dobře se tam kalííííí Mrk

Ozzy.CZ

Zasláno: 31.7.2010 , 17:10    

Pěkná Preludka.Já tam jedu taky na týden,od 15.8. a to do Merkuru u Pasohlávek.Už se nemožu dočkat Je to tam.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ

Oncek

Zasláno: 31.7.2010 , 17:28    

taky se chystám se tam podívat, co se tam dá dělat tak okolo? Mikulov? nějaká turistika? koupani? Úsměv

Pawson

Zasláno: 31.7.2010 , 19:40    

Těm co chválili Ludru, děkuji moc Úsměv Mám z holky radost... OK

Byl jsem v UNI kempu, je to přes silnici u vesnice Nové Mlýny OK Merkur kemp znám, je o dost lepší, více hospod, více vyžití, ale dražší.

Ti co bydlí na Pálavě, těm závidím nejvíc, protože je to tam luxusní a rád se tam vracím a zase se tam chystám v srpnu.

Libas: Místní silničky jsou neskutečný, samá zatáčka, horizont, nejedeš to kudlou, ale právě 80-120 a drtíš to...Co takhle tam jet s pár Hondama na projížďku? Máme to kousek OK

Oncek: Mikulov má super zámek, dále Lednici netřeba představovat, co kousek nějaký kepm, hlavně špičkové svezení a špičková příroda Úsměv Nádherně situované vesnice, které stojí všechny za projetí OK

Skuby: čoveče Hond jsem pár potkal a fakt nikdo nezdravil, nevím no, ale nebyly to místní lidi, jen vím, že v Pavlově loni stála Preludka 4G, špičková a červená, nezná někdo? Když jsem odjížděl dolů, kamarád

Skuby

Zasláno: 31.7.2010 , 20:43    

No já bydlím přímo pod Pálavou, jsem z Perné. Hondařů je tu jinak hodně a jestli myslíš tu upravenou s rakouskou spz, tak sním jsme se bavili, sem tam ho potkám, ale málo. Jinak s těma silnicema máš pravdu, zatáčky jsou tady opravdu dobré, dá se tu solidně vyřádit. Mě zdraví jen ti co mě znají. Zdravil jsem i pár dalších, ale nezdraví. Jinak v Mikulově si pamatuju, že jsem potkal CRX 2 generace, taky nějaký turista, to byla asi poslední.

Pawson

Zasláno: 31.7.2010 , 22:27    

Skuby Ty se máš OK takový kousek od Pálavy, fakt ty zatáčky a celkově úroveň je suprová, neříkám, že u nás na Vysočině nejsou zatáčky, je jich tu požehnaně, samý kopec, zatáčka, ale tak se mi líbilo to, že to není tak kopcovitý a jen horizontový a zatáčka na zatáčce Úsměv

Ano, myslím tu Preludku, škoda ho, jel jsem schválně 2x do Pavlova, že ji potkám a dám řeč, ale nestála tam, taky nádherný kus OK Po cestě jsem potkal červený acco TypeS s rakouskou SPZ, moc hezké. já teda potkal Hondy jenom takové, co řídili staří týpci, takže Ti nemávají, neznají ani Preludu, víš jak...

Skuby

Zasláno: 1.8.2010 , 9:02    

Já tě chápu, někdy se jedeme s ostaníma projet po cestě třeba na letiště.
To máš taky pravdu, je tu hodně Hond, které řídí starší lidé, na ty spolehám, že nepozdraví, ale někdy nepzdraví ani ti mladší.
Jinak tu Preludku jsem potkal před týdnem u Zaječí. Majitel má v Pavlově postavený barák, ale pracuje v Rakousku, tak je hodně tam.
Tady se to teď začalo ruzrůstat, Hondy jdou dolů s cenou a hodně lidí si je pořídí. Někteří jdou ale naopak ke konkurenčním značkám, ale je hodně těch co přibývá. Já měl před coupe ještě fáčko, ale civic 5g byl můj sen už od 14, byla to pro mě srdeční záležitost a doufám že dlouho bude Úsměv Mimochodem mě se prelude moc nelibí, ale je pár kousků, jak ta z pavlova, tak i ta tvá vypadá dobře..

Rossák

Zasláno: 1.8.2010 , 16:43    

před hodinou sem z tama dojel Úsměv
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ

Album
Hledat:     obsahující:      
  Galerie: HondaDnes
  Hodnocení: 4      

Řadit komentáře: 

NásledujícíNásledující PředchozíPředchozí