Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Album
Hledat:     obsahující:      
  Krokouš dodávkou :)
  Galerie: HondaDnes
  Hodnocení: 5      

Řadit komentáře: 

NásledujícíNásledující PředchozíPředchozí
Autor: witty.cz
Zaslal: 30.7.2010 , 22:20
Zobrazení: 574

Popis: Zlé jazyky tvrdí, že sedan má malej kufr :D Nižší pružiny -> 6x balíků dlažby + 2x lepidlo + 2x rodiče + 1x řidič + nákup... všechno se odveze :D

Strana 1 z 1

kally96

Zasláno: 30.7.2010 , 22:31    

hehe OK
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail

smekami

Zasláno: 31.7.2010 , 0:09    

škrkalo to za jízdy??? Velmi šťastný
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ

Bully

Zasláno: 31.7.2010 , 0:12    

Jestli jsi tem zlym jazykum rekl ze se ti to veslo vsechno vcetne nakupu a rodicu prave jenom do toho kufru, pak OK HaHaaa Do Toureru by to slo :twisted:
Ale vazneji- sedany maji casto kufr velky dostatecne, problemem byva jeho vyuzitelnost kvuli tvaru a vstupnimu otvoru.
Kdyz jsem tahal dlazbu sam, daval jsem ji rovnomerne po celem aute treba i spolujezdci dopredu pod nohy, aby cela vaha nebyla prave jenom za zadnim kolem. Ale zase jsem ji vezl docela daleko, chtel jsem setrit auto.

witty.cz

Zasláno: 31.7.2010 , 7:01    

smekami: e-e, ani jednou, cesta cca 20-25km Hihi
Bully: s Tourerem toho asi uvezeš víc Úsměv Kdyby se u mě sklopily sedačky, třeba by se tam nějak i poskládali Velmi šťastný Jojo, otvor je tu užší... třeba sprcháč nebo dlaždičky i s kachličkama na celou koupelnu bych tímhle nepřevezl (jako to v poho zvládla hatch Felda) HaHaaa Ale už se mi podařilo převézt i kočárek známý... když se snažíš... Mr. Green Jinak k dlažbě - 2 balíky jsem pak dal dopředu a otec tam musel taky, aspoň se zadek odlehčil o tak o půl cm :twisted: Kdyby tam byly původní pružiny, šlo by tam toho naložit možná ještě jednou tolik HaHaaa
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky

sablos

Zasláno: 1.8.2010 , 18:00    

pěkný pěkný ja naložil do c5g 17 balíků dlažby, až teprv tehdy jsem zjistil kde má honda dorazy Se stydím HaHaaa

Album
Hledat:     obsahující:      
  Galerie: HondaDnes
  Hodnocení: 5      

Řadit komentáře: 

NásledujícíNásledující PředchozíPředchozí
Autor: witty.cz
Zaslal: 30.7.2010 , 22:20
Zobrazení: 574

Board Security