Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Album
Hledat:     obsahující:      
  Zajímavá nehoda
  Galerie: HondaDnes
  Hodnocení: Nehodnoceno

Řadit komentáře: 

NásledujícíNásledující PředchozíPředchozí
Autor: JaRaN
Zaslal: 4.8.2010 , 21:37
Zobrazení: 733

Popis: Co vám připadně na té nehodě divného.. Neměla by náhodou být stopa ZA autem, když někdo vyjede do pole? :o)
Zajímavá nehoda

Strana 1 z 1

Raven

Zasláno: 4.8.2010 , 21:41    

nepřijde mi na tom nic divného prostě tam asi nacouval ne?

PS: není to náhodou Hengesuv Civic?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ

mot

Zasláno: 4.8.2010 , 21:42    

ja bych na tom nevidel nic divneho, po predku vjel do travy tam se otocil o 180° a jeste kousek setrvacnosti zajel dozadu a zustal stat tak je na fotce... Mrk
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky

Henges

Zasláno: 4.8.2010 , 21:43    

Taky nevím co řeší Velmi šťastný
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky ICQ

infinity

Zasláno: 4.8.2010 , 21:43    

s timhle pozor at vam od nazhavenych svodu nechyti cele pole... Tak to valím bulvy
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky

Raven

Zasláno: 4.8.2010 , 21:44    

Henges: tak nám to trošku objasni HaHaaa OK

JaRaN

Zasláno: 4.8.2010 , 21:44    

Peťane ty jsi tady snad pořád. Myslíš? Čoveče já ti ani nevím... Ble
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail

Raven

Zasláno: 4.8.2010 , 21:50    

Jarane: Velmi šťastný co nevíš jestli je to Hengesuv Civic? Velmi šťastný Velmi šťastný Velmi šťastný

Henges

Zasláno: 4.8.2010 , 21:58    

No jasně že je to moje stará dobrá showcar Velmi šťastný Díval jsem se s Mikim na stare fotky a je dobre videt jak se ty auta časem mění Úsměv
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky ICQ

DACAN

Zasláno: 5.8.2010 , 11:03    

otočeny hodiny a pak se trochu proletel Velmi šťastný

cocks

Zasláno: 5.8.2010 , 11:33    

nevim vo co go...tam normálně zacouval, dal si s ní jedno dvě čísla a zase vyjeli na domov Velmi šťastný

Michalka

Zasláno: 5.8.2010 , 13:36    

dostal šmejra :o) a zacouval :o) jako já na polygonu :o) Velmi šťastný

JaRaN

Zasláno: 5.8.2010 , 15:16    

Zatím dedukce (zcela mimo), jak jsi se tam ocitl, pro tebe vypadají dobře Jendo HaHaaa

Henges

Zasláno: 5.8.2010 , 16:42    

Velmi šťastný teda Jaroušku, už jsi jak ten Miki s pokusama druheho zesměšnit HaHaaa V podstatě mají pravdu, zacouval jsem tam Velmi šťastný Hihi A popři to Mrk Navíc je fajn že tu vypisuješ a ani jsi tam nebyl a i ta fotka je moje VTEC

gear

Zasláno: 5.8.2010 , 17:31    

zacouval tam, ale jen kuli focení Hihi kdyby tam takhle vlítnul tak nebude tak blízko u silnice a pěkně s ní srovnanej

Michalka

Zasláno: 5.8.2010 , 18:33    

kdybys postavil tu trávu to by byla jiná fotka :o)) fakt by to byla super fotka a dobrá hádanka, nikde stopy :o))

JaRaN

Zasláno: 5.8.2010 , 20:22    

Henges : Pokus druhé zesměšnit jsem zaregistroval od tebe v jiné "Hondě dnes", tak nekritizuj. Proto je tu i tohle. Ostatně i fotka tam tvoje není a nevím o tom, že by tě někdo prosil ji na web dávat. Matně si vzpomínám, jak jsi věčně pral do Mikiho, že vkládá na net tvé fotky..A měl jsi pravdu. Ale jakto že ty můžeš..

A k těm dedukcím - proboha připustíte si vůbec hondaři, že může i mistr hondař prostě vyjet jen proto, že jak trouba neurejdoval couvání???? Tak to valím bulvy

Henges

Zasláno: 6.8.2010 , 16:09    

Velmi šťastný koukám opravdu co jsi zase s Miki chytáš jeho moresy Úsměv Tu fotku co jsem tam dal jsem fakt nepovažoval Tě zesměšnit jen jak je smutné že jedna éra skončila a místo honďas ted máto tohle, u Tebe to chápu, podnikání je přednější, jen jsem nechápal Mikiho kterej mi tvrdil že to auto neprodá nikdy že to je prostě orgáč s tím jezdit Úsměv Ohledně šetření to u něj taky beru, ale prostě jsem nepochopil že se ho vzdal po tom jak o něm vždy básnil atd atd a bylo to spíše mířené na něj že prodat VT za 30 a za tu stejnou cenu mít felinu je dost tvrda realita pro závodníka jeho povahy Úsměv Promin že jsem se tě tak dotnul tou fotkou ale momentálně jsi si to jen špatně vyložil protože to fakt nebylo myšleno na zesměšnění ale mel jsem zrovna depku. Ten den byl za mnou Miki a bavili jsme se o tom co bylo atd a co už nebude tak se mi postesklo po hondičkách tot vše a nemusíš v tom hledat nic jiného OK

Henges

Zasláno: 6.8.2010 , 16:14    

A toho troubu si nech. Blbě jsi pochopil fotku a dětinsky se tu snažíš protiutokem zesměšnovat. Ale mě na rozdil od Tebe ta fotka asi tak nerozprudila Úsměv Však sranda musí být Úsměv Prostě jsem couval docela velkou rychlostí a když jsem to chtěl srovnat tak jsem cukl volantem víc než bylo zdravo a prostě jsem zajel až do pole Velmi šťastný žádná věda, aspon se máme čemu po letech zasmát že Miki Velmi šťastný

JaRaN

Zasláno: 6.8.2010 , 19:10    

Nenafukuj se a nevykrucuj zas. Ty jsi taky tvrdá realita, je vidět, že toho v této současné jeho "tvrdé realitě" (kterou si celkem užívá) s ním moc nepokecáš a když, tak to pry překroutíš.
Že jsi takové citové kecy neměl, když kastráta měl, to je zajímavé Velmi šťastný Napřed max. trapné navážení se po prodeji do něj a ted housličky a citovka.
Jinak trouby se nechytej, to je každý, kdo se předvádí a takto vyjede, bráno prostě všeobecně. Jo a už nepovažuj a bude klid. Někdy "potuníme" a řekneme si to jak staroch se švihákem lázeňským HaHaaa

Henges

Zasláno: 7.8.2010 , 12:20    

Přečti si to u té fotky co jsem tam dal znovu a uvidíš že tam nejsou žádní vysmátí smajlové kteří by ukazovali že se vám posmívám ale jen dva smajlové ( Smutný ) kteří měli ukázat že mě to se** že už nejsou hondy a smutním Úsměv Špatně jsi to pochopil a hned jsi provedl "protiutok" Velmi šťastný Ale co už Úsměv sám by jsi měl uznat že to je manévr Mikiho, Ty jako ostřílený švihák by jsi se nad tím spíše povznesl Úsměv

Navážení po prodeji?Od začátku co jsem se dozvěděl že to chce prodat jsem byl proti protože vím co pro něj to auto znamenalo

Předvádění? Kamaráde já jsem tam byl ÚPLNĚ sám když se to stalo takže nesud když jsi tam nebyl Mrk

....

Henges

Zasláno: 7.8.2010 , 12:20    

......
Já překroutím co řekne Miki? Ale prosim Tě, TY nejvíc ho znáš a víš jakej je, ty sám jsi mi kolikrát říkal že on sám překrucuje co on sám když řekl Velmi šťastný Každopádně vím moc dobře co mi říkal o tom jak se mu líbí že to vubec nežere ale že ted už sám si říkal na jedné trase že dřív tam lítal s civicem a s tímhle se tam drkotá a přijde mu to dlouhé atd.ale musíš pochopit proč to popíra,vždyt víš že to byl vždy největší závodník v okrese a přece veřejně nepřizná že ho to auto neuspokojuje,je pouze spokojenej že to málo žere.Já ho i chápu Úsměv

Jinak se teda veřejně omlouvám že to bylo pochopeno jinak než za jakým účelem jsem to tam dal OK

PS: vlastně ani nevím proč Tě to tak popudilo když jsi tam snad byl zmínen jen jedinkrát když jsem psal že jsi prodal targu jinak tě tam nikdo neřešil...

ALe koukám že staré koleje nezustaly zapomenuty a dokážeme se tu debatovat o ho*** docela dlouho HaHaaa

Album
Hledat:     obsahující:      
  Zajímavá nehoda
  Galerie: HondaDnes
  Hodnocení: Nehodnoceno

Řadit komentáře: 

NásledujícíNásledující PředchozíPředchozí
Autor: JaRaN
Zaslal: 4.8.2010 , 21:37
Zobrazení: 733

Board Security

(104575 útoků)