| skoro Miss Honday 2010 :o)) |
| Galerie: HondaDnes |
| Hodnocení: Nehodnoceno |
| |
|
|
Autor: Michalka
Zaslal: 8.8.2010 , 15:24
Zobrazení: 398
|
|
 |
Popis: |
 |
|
|
| Zasláno: 8.8.2010 , 15:30 |
|
nepřeháněj  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 8.8.2010 , 15:33 |
|
Neubrzdila, vyletěla do pole a nakonec je z toho pěkná fotka  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 8.8.2010 , 15:35 |
|
No dovol Mailo :o)) to vjetí do pole bylo chtěné
Gear : závidíš co  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 8.8.2010 , 16:06 |
|
já ? ne
mám hezčí křídlo
sice máš líp spasovanou prdelku, kola a lauf... ale to je detail  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 8.8.2010 , 16:18 |
|
počkej příští rok :o))) to bude kočka  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 8.8.2010 , 16:23 |
|
tak to jsem zvědavý
já to na příští HD aspoň umeju a budeš taky koukat !  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 8.8.2010 , 16:24 |
|
dobře :o) tak si uděláme soukromou Miss HD C6g sedan a schválně kdo vyhraje  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 8.8.2010 , 16:39 |
|
 |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 8.8.2010 , 19:39 |
|
tohle a skoro miss?
tím bych si tak moc jistej nebyl, sice jsem to tam proběh narychlo, ale určitě tam bylo víc hezčích aut |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 8.8.2010 , 20:17 |
|
Petura - jo přesně tak... jelikož jsem byla na 6.místě z nějakých 50ti volených autíček , tak pro mne je to obrovský úspěch  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 8.8.2010 , 20:37 |
|
6. není skoro miss
ale jo i tak je to úspěch, vraků bylo taky dost 
sedánka máš pěknýho a já si rejpnout musím  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 8.8.2010 , 20:45 |
|
vim že to bude znít hnusně ale nechápu, jak tohle auto mohlo skončit šestý vždyť je to v podstatě naprostá série... neříkám, že auto je krásný jen když má na sobě tuny laminátu, ale tohle asi fakt nepochopim  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 9.8.2010 , 8:29 |
|
plisa - třeba právě proto , že je to serie ... |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 9.8.2010 , 8:30 |
|
Petura - ale pro mne je to Miss i tak a nemusím někde soutěžit  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 9.8.2010 , 14:55 |
|
Myslím, že na Miss HD nejde o to kdo to má líp "votuzený" ale o celkový dojem z auta a ten je u Michalky hodně dobrý... |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 9.8.2010 , 16:04 |
|
když se podíváš o pár HD zpět vyhrála to serie a HD není tuning sraz,ale sraz vozů značky Honda ... |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 9.8.2010 , 17:32 |
|
jasný sice sem byl na HD poprvý, ale vim že tenhle sraz není o tuningu. kdyby si měla třeba seriovou ITR nebo S2000, tak to tvoje umístění chápu a nemám proti němu vůbec nic, protože to sou zajímavý a líbivý auta už tak, jak sjeli z linky, ale prostě nepochopim, jak se může sériovej civic 6g v sedanu umístit šestej... kdyby měl třeba hezkej lak, pěkný kola a byl trochu poslanej k zemi, tak už bych to opět trochu chápal a neřekl na to nic. neberte to tak, že sem nějak ukřivděnej, já sem nečekal nějaký dobrý umístění už třeba proto, že většina místních nemá moc ráda tuning, ale k tomuhle sem prostě musel něco napsat... a když se podívám na poslední 2 miss, tak bych neřek, že ten sraz není o tuningu  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 9.8.2010 , 21:15 |
|
plisa - jj to všechno mám ... pěkný kola, pěkný lak,nové tlumiče a auto jak když vyjelo z linky... přesně jsi to vystihl... snažím se o to aby auto bylo v dobrém stavu a to si myslím, že cíva je...a lidi co okolo sebe mám raději uznaj serii než nějaký tuning na který to auto třeba ani nebylo stavěný, protože Honda je hezká, tak jak byla vyrobená ... a určitě neberem, že jsi ukřivděný, ale sám asi vidíš, že lidi daj hlas i autu , které je serie tak to asi tak strašně a divné nebude...a jestli si dobře pamatuji , tak loni vyhralo staré auto tuším prelude a plus stejně měla targa...ale když se hlasovalo mezi nima více lidí stálo u preludy...a ročník před to bylo tuším Z600... nikde žádný tuning...  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 10.8.2010 , 7:24 |
|
hezkym lakem sem měl namysli i barvu, tahle je teková nemastná neslaná... pěkný kola??? no berme to jako věc vkusu a nový tlumiče ale asi nejsou snížený že? a já sem nikdy neřek, že tvoje auto vypadá divně nebo strašně, ale prostě je to z mýho pohledu "obyčejný" auto, ve kterym je ale určitě hezký svezení... já mám prostě rád auta, který sou zajímavý nebo vyjímečný, ať už tuningem, nebo tim, že je to auto málo k vidění. já mám prostě upravený auta rád, protože je potom každý auto v podstatě originál. bylo to hezky vidět na HD, jak tam stála moje a kámošova preludka 4g (černá a červená) obě v tuningu. ikdyž to sou stejný auta, tak každý vypadá jinak a to se mi na tom líbí a k těm vítězům miss? letošní je jasnej tuningovej vůz, loni ta bílá targa byla taky komplet upravená... a ta preluda 2g cabrio a jak říkáš předtim ta Z600? to sou prostě veteráni, který sou už raritou a taky proto to podle mě vyhráli. |
|
|
|
| skoro Miss Honday 2010 :o)) |
| Galerie: HondaDnes |
| Hodnocení: Nehodnoceno |
| |
|
|
Autor: Michalka
Zaslal: 8.8.2010 , 15:24
Zobrazení: 398