Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Album
Hledat:     obsahující:      
  Trochu sníženo
  Galerie: HondaDnes
  Hodnocení: Nehodnoceno

Řadit komentáře: 

NásledujícíNásledující PředchozíPředchozí
Autor: DanTe
Zaslal: 23.8.2010 , 14:46
Zobrazení: 440

Popis: Tak co winie, trefil jsem se ti do vkusu? AP Sportfahrwerke -70mm :D Zatim jen předek, zadek se jaksi zabejčil a musí se odvrtávat šrouby a další očůrávky :D
Trochu sníženo

Strana 1 z 1

TRUcKER

Zasláno: 23.8.2010 , 14:51    

to je snizeno o 70mm?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail

DanTe

Zasláno: 23.8.2010 , 14:54    

Jop, předtim sem to měl o 40 a teď je to o 70, trochu už to dělá áčka když se kouknu zepředu, každopádně se to plazí hezky Velmi šťastný
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ

Pawson

Zasláno: 23.8.2010 , 14:58    

počkéééj, ty máš jak Cífku tak Ludru? Mr. Green OK

DanTe

Zasláno: 23.8.2010 , 15:00    

Pawson: No mám, ale Cívku dostane mladá až si dodělá řidičák a ta prokletá Ludra mi ještě nejezdí Velmi šťastný Chybí jí baterka a hlavně zadní brzdy, už by moh mít lemounek vlastně hotovo, asi ho zkontaktuju Velmi šťastný

Tomášek

Zasláno: 23.8.2010 , 15:08    

Aaa..že by můj podvozek?? a jak se ti stím jelo? takovej lowrider..Úsměv

DanTe

Zasláno: 23.8.2010 , 15:09    

Jako libovka, zatim mi to kazí ta prdka na který jsou ty serie jen o 40 dole, ale ten předek jak si tak decentně pohupoval a je to tvrdý tak akorát ,žádnej zubotřas Velmi šťastný

Pawson

Zasláno: 23.8.2010 , 15:09    

Hele to je ideální to položit na rypák a pak to předat mladý, co bude mít mokrej řidičák Velmi šťastný Makej na Preludě, ať to už jezdí a cífku pro slečnu opancéřuj a dej ji tam plecháče, jinak máš po kolech Úsměv

Newer

Zasláno: 23.8.2010 , 15:13    

ou je ... pripav se ze budes skrtat vanou mam to stejne vysoko , mozna jeste niz

Hellborn

-70mm je na Prahu "ideální"... Tak to valím bulvy
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky

DanTe

No hele kolesa jsem si dodělal slušně já, použil jsem partnerův čistič na kola a sežralo mi to ty červený proužky a na jednom kole to udělalo bílý fleky i na tý černý části, takže v zimě jdou do pneu Vulkán na opravu a už nikdy než mejdlem a vodou čistit kola nebudu. A to ty kola nejsou obyč hlíny, jsou strojně leštěný a lakovaný, takže měli dle návodu vydržet. Nastříkal jsem pěnu, nechal minutu-dvě působit a splách wapkou a kola v pytli Smutný

DanTe

Zasláno: 23.8.2010 , 15:15    

Hele Hellbi zatim sem v pohodě, přejel jsem u nás i retardéry a to jsou fakt slušně vysoký Úsměv Pár dnů tejdnů votestuju a když to bude moc škrtat po cestách, tak se to jen vyšroubuje nahoru no, děláte z toho zbytečný drama Hihi

Lukas28

Zasláno: 23.8.2010 , 15:36    

dá se s tím jezdit v pohodě, jen si člověk musí dávat bacha na retardéry a přejezdy. Akorát si dej pozor jak máš přidělanej lip, stává se že se urve a vezme s sebou i nárazník Smutný Smutný

DanTe

Zasláno: 23.8.2010 , 15:39    

Lukas28: Já mám takovej plastovo-gumovej, údajně je z Astry(už tam byl když jsem auto koupil), už sem ho několikrát ohnul, ale nikdy neurval nebo něco, je docela praktickej a nevypadá zle OK

Majlou

Zasláno: 23.8.2010 , 15:41    

me prijde na prahu -40 akorat protoze jak jezdim rychle tak by to odnesla vana na nekterejch tech cestach v praze....ono se to nekdy tak zhoupne nebo spis lame a ten cumak no nevim zatim mam serii ale ze snizeni mam strach ale jen trochu takze pujdu dolu Úsměv))

DanTe

Zasláno: 23.8.2010 , 15:47    

Majlou: To je správný, kdo se bojí nesmí do lesa(silnici) HaHaaa A hlavně mám to stavitelný, tak neni problem to kdykoli zvednout nahoru. Jinak auto jsem měl doteď -40 a nikdy sem si ničim neškrt OK Možná že Preludka má jinak spodek než Civic, ale když si vlezu pod svoje auto, tak mám podvozek v linii, nikde nic nevisí a nehoupe se, takže sem si nikde neškrt HaHaaa

Majlou

Zasláno: 23.8.2010 , 15:58    

kazdeho koho jsem svezl teda nehondaka tak je udivenej tim ze je tak nizka a dlouha ze se to na nerovnostech tak houpe cele HaHaaa heh kdyz ja zase uz taky litam po praze za 17L ze :twisted:

DanTe

Zasláno: 23.8.2010 , 15:59    

No taky když natankuješ a hned Vteeeeeeeec a jsi fuč z dohledu, tak se nediv že to jezdí za tolik Velmi šťastný

Mailo

Zasláno: 23.8.2010 , 16:36    

OK vypadá to dost dobře, šlo by to ještě níž? a zadek jde taky seštelovat takto nízko jak je ten předek? taky jsem měl 40 pružiny ale bylo to moc vysoko, tak jsem sehnal kratší pružiny a tlumiče a mám teď předek jak ty ale zadek moc vysoko, tak se ptám co dokáže ten stavitelný Úsměv

marty89ul

Zasláno: 23.8.2010 , 16:50    

mam to niz nez ty o neco a ceka me pred zimou repas spodku muzu patlat gumoasfal mam to osoupany jak vsude skrtam Velmi šťastný hlavne ten vyjezd z honday tam sem to odrbal hodne slusne...

DanTe

Zasláno: 23.8.2010 , 16:54    

Až doděláme s Lokym ten zadek, což by mohlo bejt ve středu komplet, tak sem hodim foto, dle informací by to mělo bejt od 40-70mm snížení na obou nápravách, na zadku mám zatim origo tlumiče s pružinama -40 a vypadá to fakt komicky HaHaaa Hlavně tenhle pohled je ze strany, kde to kolo jakoby visí dolu z malinkýho obrubníku, kdybych sem dal ten druhej bok, kde tomu ale vadí keřík, tak tam je to ještě níž. Tady viz :arrow: odkaz

Jinak předek je stopro těch 7 dole, takže jestli bude odpovídat i zadek, tak to bude pecka :twisted:

zmysel09

Zasláno: 23.8.2010 , 17:06    

nebojte je to pohode aj ja tak jezdim:) sice to ma acka, ale jezdit sa stym da a co je na odklonoch zle?Úsměv noo a co sa tyka teho ze retardery, treba pomaly horsi je to z nejakyma prevysenima do garaze a podobne.. odnasa t stredovy tlmic vyfuku..

TRUcKER

Zasláno: 23.8.2010 , 17:08    

mas to fajn, ja mam pruziny 35-40mm a skrkam kde se da:-D Velmi šťastný

Bazzi

Zasláno: 23.8.2010 , 17:25    

az budes mit nahozenej i ten zadek tak dej info jak se ten podvozek chova Úsměv sem na to zvedavej Úsměv

OsekSpider

Zasláno: 23.8.2010 , 17:57    

s tím bych nezajel ani před dům... Velmi šťastný

Winie

Zasláno: 23.8.2010 , 20:05    

nice OK ale jeste tam je dira. takze jeste aspon CM dolu, a jiny kola. treba bbs rm OK ET tak 20
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky ICQ

Mailo

Zasláno: 23.8.2010 , 20:14    

"jeste tam je dira. takze jeste aspon CM dolu" OK Velmi šťastný asi jsi mě nakazil, taky rikam ze pokud je mezi kolem a blatnikem videt pruzina, tak je to malo Mr. Green

ReNo

Zasláno: 23.8.2010 , 21:12    

mrgrudge : potrebujes baterku? Muzu vzit od nas z likvidace autovraku. Do 200Kc dostanes dobrou. A to mas vcetne postovneho do Prahy, bot tam zrovna ve ctvrtek jedu Cool OK

DanTe

Zasláno: 23.8.2010 , 21:56    

ReNo: Super díky za baterku, máš SZ přátele

Album
Hledat:     obsahující:      
  Trochu sníženo
  Galerie: HondaDnes
  Hodnocení: Nehodnoceno

Řadit komentáře: 

NásledujícíNásledující PředchozíPředchozí