Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Album
Hledat:     obsahující:      
  HonDay 2010 ...
  Galerie: HondaDnes
  Hodnocení: Nehodnoceno

Řadit komentáře: 

NásledujícíNásledující PředchozíPředchozí
Autor: M@jk
Zaslal: 28.8.2010 , 1:44
Zobrazení: 506

Popis: Jedna generační ...
HonDay 2010 ...

Strana 1 z 1

Hellborn

Zasláno: 28.8.2010 , 9:50    

Teď trošku zdrbli CRZ v Autoslaonu na Primě - hlavně "zbytečný" zadní sedačky. Velmi šťastný
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky

M@jk

Zasláno: 28.8.2010 , 10:36    

Hellbíku, když jsme u toho zdrbnutí, tak sem hodím poznatek mého kolegy kamaráda od Iľavy/Trenčína, když byl v autosalonu HONDA ... Velmi šťastný Bueee

KAMARÁD: Toyojota
ani nehovor...
sak som bol v honde a hento vsetko mi povedal dealer.
som mu povedal, kde su tie stare dobre casy, ked honda prosperovala a bola na vrchole vsetkeho, techniky, vybavy... stare civicy , crx, ako pises D16, B16, este potom K20 bol posledny co vysiel . a teraz? spravia CR-Z hybrid, na co je to dobre?

1/2
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky ICQ

M@jk

Zasláno: 28.8.2010 , 10:36    

DEALER: HONDA
ze ja viem, ale co mam robit, musim to aj tak predavat. hovorim pozrite sa na nemcov, spravia malu kktinu a nalozia do toho motor ako prasa, 69 lutre W12ky a podobne. to chcu ludia. objem a silu, nie hybridy. to tak japonske deti mozu chciet. a diesle? aj tie skota ja za kkt. a nie to ze spravite nastupcu CRX s hybridom s nejakymi blbymi 120 konmi ci kolko to ma a eko... hovorim, lancia spravila nastupcu stareho stratosu s motorom z ferrari 4,3litra 500HP... to je nastupca 21 storocia nie, nejaky "sportovy" hybrid ktory v plnke nema nai loketnu opierku, nema pouzitelny kastlik pred spolujazdcom, nema ani plato ale debilnu roletu ako ma combak, a keby aspon fungoval ako ma, ale ani to. a cel toto je zevraj v plnke za 25 litrov. no mozem ich osrat poviem to tak, aj ked som fanusik japoncov

2/2
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky ICQ

eXi_

Zasláno: 28.8.2010 , 10:42    

čemu se divíš Velmi šťastný každej chce trochu pojezdit, 335i atd.. a ne takovýdleho línýho ..hybrida... Tak to valím bulvy

btw k tomu vrcholu.. starý céro nikdy moc na vrcholu nebylo bych řekl Velmi šťastný a určitě ne ani C5G na vrcholu techniky a výbavy Velmi šťastný jen to dobře jelo Mrk

tudy příspěvek EDIT by admmin (crxmann)

Hellborn

Zasláno: 28.8.2010 , 10:44    

A teď česky... Velmi šťastný
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky

M@jk

Zasláno: 28.8.2010 , 10:48    

Já se vůbec nedivím, bohužel sice HONDA jde cestou EKOlogie a EKOnomickou ... bohužel opravdu nic nemají a prý do toho přijde daší rána údajne

KAMARÁD:
Inak, vies o tom, ze legend sa uz nebude vyrabat a divizia type R konci?

Velmi šťastný Tak to koukám! to už bude konec, to abychom nakoupili ve velkém CTR 8G Mugen RR The Advance 2.2 - :arrow: odkaz

zyx

Zasláno: 28.8.2010 , 10:48    

ty bys mel jezdit bez kapoty.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail

M@jk

Zasláno: 28.8.2010 , 10:51    

Zyx: čekal jsem na měření tlaků od Idaha ... Velmi šťastný

crxmann

Zasláno: 28.8.2010 , 10:51    

CR-Z je úplně jiná liga a evidentně to M@jku tvůj kamarád nepochopil.
CR-Z a ani W12 si nikdy nekoupí. Jedna věc. Druhá věc, CR-Z se v USA a Japonsku prodávají úspěšně. Evropa pro ně není trh. CR-Z je hravé auto, což bych nečekal a myslím si, že označení, že je to nástupce CRX si plně zaslouží. Jízda v něm je hravá, zábavná .... škoda té cenovky. Jinak bych o něm velmi silně uvažoval.

M@jk

Zasláno: 28.8.2010 , 10:54    

Já to také netvrdím ... jen jsem si dovolil jednu vzpomínkovou, že se mi podařila na HD, ale když už Hellbík vzpomenul to "zdrbnutí" tak jsem přidal jednu zkušenos od dealera našich sousedů ... kamarád si spíše posteskl, že jestli skončí Type R ... tak to bude fakt pěkný ...

Věřím, říkal jsi, že je to velmi překvapivě zábavné auto ...

Bitkar

Zasláno: 28.8.2010 , 13:00    

CRZ je dost dobry auto, nehlede na vykon. Fakt se toho musim zastat. Je to prava honda, nezda se to papirove, ale je jede to, pocit je v tom skvelej, zazitek uzasnej a celkove je to hodne dobry.

ps: uz si zavri tu kapotu, vypapda to dle fotek, ze ti nejde zavrit a jezdis s otevrenou Velmi šťastný

Jero

Zasláno: 28.8.2010 , 13:50    

Nedávno jsme seděli s roonym a pozorovali ty nové H . A shodli sme se ,že je to humus co začínaj vyvádět . Ještě jsem to sice neviděl ,ale kdoví co se vyklube z toho C9g , podle toho inkognito maskovani to bude bliv první třídy ...
CR-Z je hnus ...
Prostě na závěr - M@jku ,kdybych si měl vybrat mezi těmahle dvěma beru cívku
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ

kukik1

Zasláno: 28.8.2010 , 14:26    

tak podle mě se honda vyvíjí správnou EKO cestou no, žrouty nemaj budoucnost
Hybridy, elektroauta to je budoucnost si myslim, a oni musí tou cestou i kdyby nechtěli si myslim

eXi_

Zasláno: 28.8.2010 , 16:32    

kukik1: no..upřímně... to že to má malej motor + elektromotor a žere to 5 na sto a nejede to je krásná hodnota, na to že to je vyzdvihovaný jako TOP hybrid, spořílek a buhvíco ještě.. ale řeknu ti též, že jsme se byli dnes projet v kamaráda 335i (3.0 biturbo) a spotřeba byla při lehčí noze 8-9litrů.. pak si člověk klade otázku.. mám se já v tom trápit ? JENŽE.. tady je bod zlomu kterej se netýká ČR a to jest zlom jmenovanej ROAD TAX.. v čr se neplatěj.. v anglii se platěj a je to daný emisema.. dám ti příklad.. daný CRZ bude platit pouze 20 liber ročně Chápeš! ovšem kamarád s BMW platí 425 liber Chápeš! Chápeš! tzn..je mi z tý bzučivý éry smutno : ) bzučáka bych si i pořídil, ale v garáži by musel být pořád ten uprděnej nadupanej benál Cool

Rossák

Zasláno: 29.8.2010 , 2:09    

ted sem se na to schválně podíval,a krom těch zadních sedaček pro dva dospělé (křečky) Úsměv) to docela vychválil. docela dost !! :twisted:
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ

Album
Hledat:     obsahující:      
  HonDay 2010 ...
  Galerie: HondaDnes
  Hodnocení: Nehodnoceno

Řadit komentáře: 

NásledujícíNásledující PředchozíPředchozí
Autor: M@jk
Zaslal: 28.8.2010 , 1:44
Zobrazení: 506

Board Security