Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Album
Hledat:     obsahující:      
  Osiris a Hondy kolem nej
  Galerie: HondaDnes
  Hodnocení: 5      

Řadit komentáře: 

NásledujícíNásledující PředchozíPředchozí
Autor: myst
Zaslal: 7.9.2010 , 11:45
Zobrazení: 524

Popis: Xenon mi pripomnel, jak mel Osimoto narozeniny a dostal svoji prvni S2000 =D
Osiris a Hondy kolem nej

Strana 1 z 1

DanTe

Zasláno: 7.9.2010 , 11:58    

No tak teď jsem Jani málem spad ze židle smíchy pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem Chtěl bych vidět jeho obličej, když by dostal opravdovou Velmi šťastný
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ

xenon04

Zasláno: 7.9.2010 , 12:02    

Velmi šťastný Velmi šťastný
mě k tomu nedali hardtop Bueee
dostal jsem AUTOart 1/18

kdo vyrábí tu bílou?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky

georgo

Zasláno: 7.9.2010 , 12:06    

Velmi šťastný
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail

myst

Zasláno: 7.9.2010 , 12:19    

tohle je taky AutoArt, kamca pak zjistil, ze je tam i olejovy filtr =D Tahle byla taky bez hardtopu =D
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky ICQ

osiris

Zasláno: 7.9.2010 , 14:15    

jj je tam uplne vsechno, je to hroznej masakr, v motoru je videt treba hadicka expanzni nadobky, kabely od svicek, kontakty na baterce, ulozeni tlumicu, olejovej filtr... proste masakr Úsměv
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky

mega1

Zasláno: 7.9.2010 , 14:42    

osiris: kontakty na baterce, jo? Velmi šťastný tak vis jak, doufam! zaizolovat, bo znas ten pribeh s tou tyckou kovovou...???!!! HaHaaa HaHaaa HaHaaa

osiris

Zasláno: 7.9.2010 , 18:44    

znam ten pribeh moc dobre Velmi šťastný ale v s2k na to mysleli a pres + je cervene nalakovany cimz asi chteli naznacit tu izolacni cepicku Úsměv

Album
Hledat:     obsahující:      
  Osiris a Hondy kolem nej
  Galerie: HondaDnes
  Hodnocení: 5      

Řadit komentáře: 

NásledujícíNásledující PředchozíPředchozí
Autor: myst
Zaslal: 7.9.2010 , 11:45
Zobrazení: 524

Board Security

(104575 útoků)