Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Album
Hledat:     obsahující:      
  Další hondař na odpis..
  Galerie: HondaDnes
  Hodnocení: Nehodnoceno

Řadit komentáře: 

NásledujícíNásledující PředchozíPředchozí
Autor: JaRaN
Zaslal: 8.9.2010 , 13:02
Zobrazení: 777

Popis: Vypadá to, že hondaři dostávají rozum..Už i Doomm pochopil.
Další hondař na odpis..

Strana 1 z 1

gizmi

Zasláno: 8.9.2010 , 13:06    

Velmi šťastný To zase bude peklo-diskuse Velmi šťastný
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky ICQ

Hellborn

Zasláno: 8.9.2010 , 13:07    

Rozum? To sedí od člověka,který si koupil Punto... HaHaaa

Gizmi: Už jsem tu... HaHaaa
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky

Henges

Zasláno: 8.9.2010 , 13:08    

žeby čtvrtej utečenec? Velmi šťastný
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky ICQ

JaRaN

Zasláno: 8.9.2010 , 13:10    

Hellborn: A víš že je lepší než targa? Velmi šťastný

Je to teda z neoficiálního zdroje.. Ale vidíte sami, že ve výrazu leštitele je péče a láska.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail

Hellborn

Zasláno: 8.9.2010 , 13:13    

Na přemístění 3 lídi z A do B určitě... Zbytek KO ...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky

gizmi

Zasláno: 8.9.2010 , 13:14    

Hellborn: Velmi šťastný Velmi šťastnýVelmi šťastný mnojooo :o) Jinak hned ti neco na punto reknu - GTcko jede hodne slusne a neni to zadna ostuda a kdo ma litranka, tak to zase docela malo papa..Mrk Deda si tenkrat kupoval puntase od nova a ma ho do dneska a spokojeny. Krome klasicke udrzby do toho penize nedava..Takze ono je v podstate jedno znacka, dulezite je aby slouzilo a mit trosku stesti na kus..

Winie

Zasláno: 8.9.2010 , 13:22    

hele deda s nim asi tolik nenajede. ja mam s fiatama jen ty nejhorsi zkusenosti. jediny dobry co pochazi z italie je pizza a ferrari Mrk
a fabie? kazdej nekdy dospeje k rodine a na premisteni z A do B jak pise hellby to staci

crxmann

Zasláno: 8.9.2010 , 13:23    

gizmi: a kolik má najeto 20tis? Velmi šťastný Ty máš zas argumenty ...GTčko jede (to VTi taky) litr málo žere (to ekonom taky) když fiata jedině abarth ... HaHaaa
Jak si někdo může koupit fabii. Pochopil bych oktavii ale fabku .... auto střední třídy pořádnej výtlem

Hellborn

Zasláno: 8.9.2010 , 13:42    

Winie: správně! Úsměv Špagety jsou beztak původně z Číny... Velmi šťastný

Taky jsem nedávno kupoval auto na bezpečnější přemísťování rodiny - zkoušel jsem a vybíral přes půl roku... Požadavky byly 2003+, benzín, kombi, el.okna,zrcátka, airbagy, klima a nesmí být koncern (jedna Oktávka v rodině stačila), při zkoušení měli přednost japonci (Nissan, Mazda, Subaru, Mitsu),ale zkusil jsem i auta od f (Ford, Francouzi - i s tím,že bych přežil ty šílený dráhy řazení u 206 SW,ale to bylo mimo jiné malý) až po Opel (Zafira) a výsledkem bylo připlacení pár desítek tisíc a koupě Accorda... Velmi šťastný

gizmi

Zasláno: 8.9.2010 , 13:42    

CRXmann: proc na pojem deda hned napises hlasku ohledne kilaku? Ma babca nalita s C4g denne 10km minimalne a to ji je uz 82 let.. takze o veku to FAKT neni. Pak znam jedne nejmenovane Hondarky dedecka a ten nalita za rok na zpatecku vic jak ty popredu Velmi šťastný Takze tohle je jasnej predsudek Úsměv

stejne tak ze Fiat je spatna znacka - kdyz holt se v tom nevyznam a koupim smejd kus, tak ale nemuzu rikat ze fiat je spatne auto. A pokud ano, tak v tom pripade je kazde auto spatne Mrk To mi pripomina kamarada co si nasetril na 1.8 sport noveho civica a nakonec byl silene zklamany kvalitou a vsim ze skoncil s Hondou a sel do noveho BMW, ktere je uplne nekde jinde. Holt spatnej kus, to se taky stane.. Mrk

Winie: najede snim dost, spis si myslim ze jezdi NORMALNE a neceka ze z maleho obsahu dostane silene moc POWER aby si to uzival Úsměv

Oncek

Zasláno: 8.9.2010 , 13:46    

Gizmi: kámoš si teď koupil taky punto GT, žralo to olej víc než honda (ale to díky špatnému turbu) ale když jsem s tím jel tak nic moc,ale to asi tím že netahlo moc to turbo, uvidíme až se tam nacpe T25 Úsměv

gizmi

Zasláno: 8.9.2010 , 13:49    

Oncek: pamatuji si jedno GTcko co jezdilo sprinty a jelo to jak CRXko. Po upravach (a narozdil od CRX za mene penez) z toho jde dostat docela dost..ale i tak je to nafoukanej prcek a neni to zle.. Mrk

JaRaN

Zasláno: 8.9.2010 , 13:52    

Velmi šťastný Tady se to nikdy, ale opravdu NIKDY nezmění.. HaHaaa

spoon

Zasláno: 8.9.2010 , 13:54    

Gizmi:Jestli nejmenované hondařky dědeček nacouvá víc jak několik desítek tkm ročně,tak byste mu možná měli vysvětlit,že něco dělá asi špatně nebo začít s léčbou Tak to valím bulvy

gizmi

Zasláno: 8.9.2010 , 13:56    

JaRaN: toviiiiis, Honda, to je modla Velmi šťastný
Spoon: to se tak rika, pokud neznas, tvuj boj Velmi šťastný

capino

Zasláno: 8.9.2010 , 14:00    

ale fuuuuj Tak to valím bulvy
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ

spoon

Zasláno: 8.9.2010 , 14:08    

gizmi:nebojuju,laškuju Hihi Znám,ale ve spojení s osobou,která toho najezdí fakt minimum.Třeba s tou co mě nutí se doma zouvat Tak to valím bulvy

Henges

Zasláno: 8.9.2010 , 14:15    

jj Jaran na to kápl, pořád to tu je stejné, hondaři vs. Gizmi pořádnej výtlem
Já bych to spíš řekl že u každého auta můžeš narazit na špatnej kus, tak stejně i u fiata můžeš narazit na dobrej kus HaHaaa

DrEvil

Zasláno: 8.9.2010 , 14:18    

Asi jsem dnes zadal špatnou stránku?! Toto je Fiat a Koncern Club? Úsměv Honda Forever!

Hellborn

Zasláno: 8.9.2010 , 14:20    

gizmi: Modla? Úplně ne,ale co nadělám,když jsem zkusil a Accord z těch aut vyšel pokud jde o řazení, řízení, podvozek nejlíp? Na druhou stranu,kdybych kupoval MPV (které bylo taky v hledáčku,tak bych šel do Zafiry - Stream postrádá mnou požadovanou varialibitu (5 nebo 7 míst, 6 není možno), FR-V jen pro 6, kufr sice široký,ale dost mělký,že bych tam kočár s kolečkama je narychlo nehodil - to ho můžu dávat dál do Civica, Mazda 5 - King měl pravdu - řazení horší = těžší než v Oktávce, Mitsu Grandis - moc drahé)

Henges: Ale s jakou pravděpodobností? pořádnej výtlem

spoon

Zasláno: 8.9.2010 , 14:23    

Hellborn:s takovou,že by na to mohla továrna klidně vypsat nějakou sakra vysokou prémii Velmi šťastný

gizmi

Zasláno: 8.9.2010 , 14:28    

Henges: hondari nebo fanatici? :o) Jde preci o srandu, o nic jineho Velmi šťastný Tak to zase tak neprozivej Hihi

Destak

Zasláno: 8.9.2010 , 14:30    

kdo si koupim punto ? tudy HaHaaa

jazzik

Zasláno: 8.9.2010 , 14:37    

boha jeho Velmi šťastný kazdej ma svuj nazor ... proc ne... gizmi je kamarad tak abych do nej nesel naprimo a hned co pisu - tak ano i fiat zvladne udelat nejaky to auto ktery neco najezdi a vydrzi (pokud se trefite na spravnou vybavu,model a motor) stejne tak jako u hondy,skody,subaru a vsech jinych znacek .... pokud cloveku sedi Accord proc ne,je to pekny auto a uz i pro rodinku ... pokud nekomu staci fabie (tak asi nebyl silnej hondar Velmi šťastný ale tak je to jeho auto) to je asi jako kdyz si do auta dam vanilkovej stromecek a pulce honda clubu se to nebude libit,ze v aute maj citronovej ...

crxmann

Zasláno: 8.9.2010 , 14:44    

Henges:Já bych to spíš řekl že u každého auta můžeš narazit na špatnej kus, tak stejně i u fiata můžeš narazit na dobrej kus ...

Ten kluk mě zase rozsekal pořádnej výtlem

georgo

Zasláno: 8.9.2010 , 14:52    

Já nic proti ostatním značkám nemám ale...... u punta mi upadly dveře na chodník a hned po tom výfuk .... jak u sršně z růžového Pantera. Páč to byla asi xxx závada po měsíci, prodali jsme ho. Nový majitel nedojel ani domu. Bohužel jeho vinou ..... sebral ho vlak..... přežil to.

Henges

Zasláno: 8.9.2010 , 14:55    

Gizmouši dyt já to neprožívám, napsal jsem jen jeden příspěvek krátkej a je mi to šumák v čem kdo jezdí když mi to necpe Velmi šťastný Mrk

Hellborn

Zasláno: 8.9.2010 , 15:03    

Henges: Honda only!Honda only!Honda only!Honda only!Honda only!Honda only!Honda only!Honda only!Honda only!Honda only!Honda only!Honda only!Honda only!Honda only!Honda only!Honda only!Honda only!Honda only!Honda only!Honda only!Honda only!Honda only!Honda only!Honda only!Honda only!Honda only!Honda only!Honda only!Honda only!Honda only!Honda only!Honda only!Honda only!Honda only!Honda only!Honda only!Honda only!Honda only!Honda only!Honda only!Honda only!Honda only!Honda only!Honda only!Honda only!Honda only!Honda only!Honda only! pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem

JaRaN

Zasláno: 8.9.2010 , 15:33    

Musíš hrozně trpět.. Netroufnu si diagnostikovat přesnou fázi, ale pomůžou ti. Vygoglil jsem ti řešení, ani neděkuj Velmi šťastný

:arrow: odkaz

Hellborn

Zasláno: 8.9.2010 , 15:48    

1) Já netrpím (okolí nevím... Velmi šťastný )
2) Najdi podobně zábavné a spolehlivé auto - předokolku (i zadokolku nebo 4x4), s atmosferickým motorem do 2.0, výkonem 100koní na litr, který točí minimálně 7.000ot., pro 4-5lidí a možná se VTíčka i vzdám. K rodinnému autu mám požadavky vypsané výše + přesné řízení, krátké a přesné řazení, pohodlný podvozek,ale i dobré jízdní vlastnosti, motor atmosferický benzín do 2.5l.

kefa

Zasláno: 8.9.2010 , 19:23    

tady můžu luxusně porovnat. soukromé civic, firemní grande punto. Jelikož je to auto za darmo, je nej na světě. asle nikdy bych si fiata nekoupil domů. Dva roky provoz 70 000 najeto( za první rok 16 000) co dva měsíce servis. když to není půlka žárovek v autě, tak je to elektrika. ve 40000 odešli tlumiče a kotouče. Co chvíla dotahuju ručku, špatně se otvírají zadní dveře, nepřesné řazení, zpátečka na dvakrát. S hondou jsem najezdil 30 000 za rok. měnil se jen čep a brzdy-teď pujdou tlumiče a pružiny má 200 000. Takže asi tak k tomu co bych bral:)

Bitkar

Zasláno: 8.9.2010 , 20:05    

henges to vyhral! Úsměv (tou hlasku, ma muj hlas ;D )

Henges

Zasláno: 8.9.2010 , 21:06    

HaHaaa

Album
Hledat:     obsahující:      
  Další hondař na odpis..
  Galerie: HondaDnes
  Hodnocení: Nehodnoceno

Řadit komentáře: 

NásledujícíNásledující PředchozíPředchozí
Autor: JaRaN
Zaslal: 8.9.2010 , 13:02
Zobrazení: 777

Board Security

(104575 útoků)