| Další hondař na odpis.. |
| Galerie: HondaDnes |
| Hodnocení: Nehodnoceno |
| |
|
|
Autor: JaRaN
Zaslal: 8.9.2010 , 13:02
Zobrazení: 777
|
|
 |
Popis: Vypadá to, že hondaři dostávají rozum..Už i Doomm pochopil. |
 |
|
|
| Zasláno: 8.9.2010 , 13:06 |
|
To zase bude peklo-diskuse  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 8.9.2010 , 13:07 |
|
Rozum? To sedí od člověka,který si koupil Punto... 
Gizmi: Už jsem tu...  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 8.9.2010 , 13:08 |
|
žeby čtvrtej utečenec?  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 8.9.2010 , 13:10 |
|
Hellborn: A víš že je lepší než targa?
Je to teda z neoficiálního zdroje.. Ale vidíte sami, že ve výrazu leštitele je péče a láska. |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 8.9.2010 , 13:13 |
|
Na přemístění 3 lídi z A do B určitě... Zbytek ... |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 8.9.2010 , 13:14 |
|
Hellborn:  mnojooo :o) Jinak hned ti neco na punto reknu - GTcko jede hodne slusne a neni to zadna ostuda a kdo ma litranka, tak to zase docela malo papa.. Deda si tenkrat kupoval puntase od nova a ma ho do dneska a spokojeny. Krome klasicke udrzby do toho penize nedava..Takze ono je v podstate jedno znacka, dulezite je aby slouzilo a mit trosku stesti na kus.. |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 8.9.2010 , 13:22 |
|
hele deda s nim asi tolik nenajede. ja mam s fiatama jen ty nejhorsi zkusenosti. jediny dobry co pochazi z italie je pizza a ferrari
a fabie? kazdej nekdy dospeje k rodine a na premisteni z A do B jak pise hellby to staci |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 8.9.2010 , 13:23 |
|
gizmi: a kolik má najeto 20tis? Ty máš zas argumenty ...GTčko jede (to VTi taky) litr málo žere (to ekonom taky) když fiata jedině abarth ...
Jak si někdo může koupit fabii. Pochopil bych oktavii ale fabku .... auto střední třídy  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 8.9.2010 , 13:42 |
|
Winie: správně! Špagety jsou beztak původně z Číny...
Taky jsem nedávno kupoval auto na bezpečnější přemísťování rodiny - zkoušel jsem a vybíral přes půl roku... Požadavky byly 2003+, benzín, kombi, el.okna,zrcátka, airbagy, klima a nesmí být koncern (jedna Oktávka v rodině stačila), při zkoušení měli přednost japonci (Nissan, Mazda, Subaru, Mitsu),ale zkusil jsem i auta od f (Ford, Francouzi - i s tím,že bych přežil ty šílený dráhy řazení u 206 SW,ale to bylo mimo jiné malý) až po Opel (Zafira) a výsledkem bylo připlacení pár desítek tisíc a koupě Accorda...  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 8.9.2010 , 13:42 |
|
CRXmann: proc na pojem deda hned napises hlasku ohledne kilaku? Ma babca nalita s C4g denne 10km minimalne a to ji je uz 82 let.. takze o veku to FAKT neni. Pak znam jedne nejmenovane Hondarky dedecka a ten nalita za rok na zpatecku vic jak ty popredu Takze tohle je jasnej predsudek
stejne tak ze Fiat je spatna znacka - kdyz holt se v tom nevyznam a koupim smejd kus, tak ale nemuzu rikat ze fiat je spatne auto. A pokud ano, tak v tom pripade je kazde auto spatne To mi pripomina kamarada co si nasetril na 1.8 sport noveho civica a nakonec byl silene zklamany kvalitou a vsim ze skoncil s Hondou a sel do noveho BMW, ktere je uplne nekde jinde. Holt spatnej kus, to se taky stane.. 
Winie: najede snim dost, spis si myslim ze jezdi NORMALNE a neceka ze z maleho obsahu dostane silene moc POWER aby si to uzival  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 8.9.2010 , 13:46 |
|
Gizmi: kámoš si teď koupil taky punto GT, žralo to olej víc než honda (ale to díky špatnému turbu) ale když jsem s tím jel tak nic moc,ale to asi tím že netahlo moc to turbo, uvidíme až se tam nacpe T25  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 8.9.2010 , 13:49 |
|
Oncek: pamatuji si jedno GTcko co jezdilo sprinty a jelo to jak CRXko. Po upravach (a narozdil od CRX za mene penez) z toho jde dostat docela dost..ale i tak je to nafoukanej prcek a neni to zle..  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 8.9.2010 , 13:52 |
|
Tady se to nikdy, ale opravdu NIKDY nezmění..  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 8.9.2010 , 13:54 |
|
Gizmi:Jestli nejmenované hondařky dědeček nacouvá víc jak několik desítek tkm ročně,tak byste mu možná měli vysvětlit,že něco dělá asi špatně nebo začít s léčbou  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 8.9.2010 , 13:56 |
|
JaRaN: toviiiiis, Honda, to je modla
Spoon: to se tak rika, pokud neznas, tvuj boj  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 8.9.2010 , 14:00 |
|
ale fuuuuj  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 8.9.2010 , 14:08 |
|
gizmi:nebojuju,laškuju Znám,ale ve spojení s osobou,která toho najezdí fakt minimum.Třeba s tou co mě nutí se doma zouvat  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 8.9.2010 , 14:15 |
|
jj Jaran na to kápl, pořád to tu je stejné, hondaři vs. Gizmi
Já bych to spíš řekl že u každého auta můžeš narazit na špatnej kus, tak stejně i u fiata můžeš narazit na dobrej kus  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 8.9.2010 , 14:18 |
|
Asi jsem dnes zadal špatnou stránku?! Toto je Fiat a Koncern Club? Honda Forever! |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 8.9.2010 , 14:20 |
|
gizmi: Modla? Úplně ne,ale co nadělám,když jsem zkusil a Accord z těch aut vyšel pokud jde o řazení, řízení, podvozek nejlíp? Na druhou stranu,kdybych kupoval MPV (které bylo taky v hledáčku,tak bych šel do Zafiry - Stream postrádá mnou požadovanou varialibitu (5 nebo 7 míst, 6 není možno), FR-V jen pro 6, kufr sice široký,ale dost mělký,že bych tam kočár s kolečkama je narychlo nehodil - to ho můžu dávat dál do Civica, Mazda 5 - King měl pravdu - řazení horší = těžší než v Oktávce, Mitsu Grandis - moc drahé)
Henges: Ale s jakou pravděpodobností?  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 8.9.2010 , 14:23 |
|
Hellborn:s takovou,že by na to mohla továrna klidně vypsat nějakou sakra vysokou prémii  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 8.9.2010 , 14:28 |
|
Henges: hondari nebo fanatici? :o) Jde preci o srandu, o nic jineho Tak to zase tak neprozivej  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 8.9.2010 , 14:30 |
|
kdo si koupim punto ?  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 8.9.2010 , 14:37 |
|
boha jeho kazdej ma svuj nazor ... proc ne... gizmi je kamarad tak abych do nej nesel naprimo a hned co pisu - tak ano i fiat zvladne udelat nejaky to auto ktery neco najezdi a vydrzi (pokud se trefite na spravnou vybavu,model a motor) stejne tak jako u hondy,skody,subaru a vsech jinych znacek .... pokud cloveku sedi Accord proc ne,je to pekny auto a uz i pro rodinku ... pokud nekomu staci fabie (tak asi nebyl silnej hondar ale tak je to jeho auto) to je asi jako kdyz si do auta dam vanilkovej stromecek a pulce honda clubu se to nebude libit,ze v aute maj citronovej ... |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 8.9.2010 , 14:44 |
|
Henges:Já bych to spíš řekl že u každého auta můžeš narazit na špatnej kus, tak stejně i u fiata můžeš narazit na dobrej kus ...
Ten kluk mě zase rozsekal  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 8.9.2010 , 14:52 |
|
Já nic proti ostatním značkám nemám ale...... u punta mi upadly dveře na chodník a hned po tom výfuk .... jak u sršně z růžového Pantera. Páč to byla asi xxx závada po měsíci, prodali jsme ho. Nový majitel nedojel ani domu. Bohužel jeho vinou ..... sebral ho vlak..... přežil to. |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 8.9.2010 , 14:55 |
|
Gizmouši dyt já to neprožívám, napsal jsem jen jeden příspěvek krátkej a je mi to šumák v čem kdo jezdí když mi to necpe  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 8.9.2010 , 15:03 |
|
Henges: Honda only!Honda only!Honda only!Honda only!Honda only!Honda only!Honda only!Honda only!Honda only!Honda only!Honda only!Honda only!Honda only!Honda only!Honda only!Honda only!Honda only!Honda only!Honda only!Honda only!Honda only!Honda only!Honda only!Honda only!Honda only!Honda only!Honda only!Honda only!Honda only!Honda only!Honda only!Honda only!Honda only!Honda only!Honda only!Honda only!Honda only!Honda only!Honda only!Honda only!Honda only!Honda only!Honda only!Honda only!Honda only!Honda only!Honda only!Honda only!  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 8.9.2010 , 15:33 |
|
Musíš hrozně trpět.. Netroufnu si diagnostikovat přesnou fázi, ale pomůžou ti. Vygoglil jsem ti řešení, ani neděkuj
:arrow: odkaz |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 8.9.2010 , 15:48 |
|
1) Já netrpím (okolí nevím... )
2) Najdi podobně zábavné a spolehlivé auto - předokolku (i zadokolku nebo 4x4), s atmosferickým motorem do 2.0, výkonem 100koní na litr, který točí minimálně 7.000ot., pro 4-5lidí a možná se VTíčka i vzdám. K rodinnému autu mám požadavky vypsané výše + přesné řízení, krátké a přesné řazení, pohodlný podvozek,ale i dobré jízdní vlastnosti, motor atmosferický benzín do 2.5l. |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 8.9.2010 , 19:23 |
|
tady můžu luxusně porovnat. soukromé civic, firemní grande punto. Jelikož je to auto za darmo, je nej na světě. asle nikdy bych si fiata nekoupil domů. Dva roky provoz 70 000 najeto( za první rok 16 000) co dva měsíce servis. když to není půlka žárovek v autě, tak je to elektrika. ve 40000 odešli tlumiče a kotouče. Co chvíla dotahuju ručku, špatně se otvírají zadní dveře, nepřesné řazení, zpátečka na dvakrát. S hondou jsem najezdil 30 000 za rok. měnil se jen čep a brzdy-teď pujdou tlumiče a pružiny má 200 000. Takže asi tak k tomu co bych bral:) |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 8.9.2010 , 20:05 |
|
henges to vyhral! (tou hlasku, ma muj hlas ;D ) |
|
|
|
|