je to divný dost rušivej element na tym nárazníku a navíc mám origo samolepku na zadních vratech takže každej ví že je to Civic a když už teda něco takovýho co máš ty tak jedině v menším provedení a nalepit to na ty vrata a né na nárazník
no jo no já mám vrata na prd pač mám c5g a jediný kam by to šlo tak na sklo ale tam mám folii takže by to nebylo dobře čitelný...ale tak nálepka zadarmo tak v pohodě
hm,takhle to vypadá opravdu trochu lacině...pokud by v tom měl bejt nádech toho "co se zrovna nosí" udělal bych tu samolepku nějak vtipně..třeba...Yea! This is a Honda Civic, learn it!" nebo tak něco...a v menším provedení samo
Panebože dobrej argument.. Vyrobim a daruji ti samolepku cca 20x50 cm HO.NO. Kdyz ti ji poslu soupnes to tam taky? Kdyz cirkus, tak komplet ne..sak ji budes mit zadarmo, tak v pohode.. Nebo by byla dobrá obrovská samolepka AUTO
tak líbí se mi nálepka "monster" ale to tam fakt dávát nebudu na 1.3 to by teprv blbě vypadalo! nebo sem přemejšlel nad něčim jako "NO CARB. NO FUN!" kdyby měl někdo nějákej nápad tak sem s tim když je tu taková kritika:)