Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Album
Hledat:     obsahující:      
  Tak dnes je to přesně rok, co můj tatík pochopil, která to značka je pro něj ta nej:-)
  Galerie: HondaDnes
  Hodnocení: Nehodnoceno

Řadit komentáře: 

NásledujícíNásledující PředchozíPředchozí
Autor: Mr.Jerry
Zaslal: 7.10.2010 , 19:49
Zobrazení: 235

Popis: Honda Jazz 1,3 (2005)
Tak dnes je to přesně rok, co můj tatík pochopil, která to značka je pro něj ta nej:-)

Strana 1 z 1

spoon

Zasláno: 7.10.2010 , 20:08    

můj to ještě nepochopil,snad za dva roky Velmi šťastný
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky ICQ

Mr.Jerry

Zasláno: 7.10.2010 , 20:23    

njn je to těžký 50tníkovi, co celej život jezdil s fáčkem něco rozmlouvat HaHaaa ale jsem rád, že to nedopadlo jak původně chtěl...(Pažout nebo Rencek) KO
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky ICQ

ReNo

Zasláno: 7.10.2010 , 20:29    

Mr, Jerry .. ja ti dam Rencka naštvanej naštvanej naštvanej
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail

spoon

Zasláno: 7.10.2010 , 20:51    

Mr.Jerry:celej život škodky má,to je fakt,ale poslední fáčko bylo ´95 Velmi šťastný
Před rokem už to málem acco8g bylo,ale pak auto potřeboval ze dne na den,tak nečekal než mu dotlačej vybavený podle něj a šel zase do šáde Tak to valím bulvy

Rom.

Zasláno: 7.10.2010 , 21:08    

Mr.Jerry: dobrá volba OK a nevím, jestli to tatí přizná, ale už by krok zpět neudělal Úsměv

PS. někdy v létě to bylo 20let, co jsem to pochopil já HaHaaa
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky

Mr.Jerry

Zasláno: 7.10.2010 , 22:58    

Rom.: přiznal to už tak měsíc po koupi Velmi šťastný ostatně i já tehdy před 3 lety u Civica Mrk

Bitkar

Zasláno: 8.10.2010 , 11:00    

sem nedavno zjistil ze muj tatik koupil nejakyho rencka... jesteze nemam tyhle geny po nem Velmi šťastný :-/
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail

Album
Hledat:     obsahující:      
  Galerie: HondaDnes
  Hodnocení: Nehodnoceno

Řadit komentáře: 

NásledujícíNásledující PředchozíPředchozí
Autor: Mr.Jerry
Zaslal: 7.10.2010 , 19:49
Zobrazení: 235

Board Security

(104575 útoků)
::  www.honda-club.cz  :: poslední témata RSS TOPlist

[ Čas: 0.0647s ][ Dotazy: 28 (0.0172s) ][ GZIP on - Debug on ]