Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Album
Hledat:     obsahující:      
  Tak jsem se byla podivat do Moskvy
  Galerie: HondaDnes
  Hodnocení: Nehodnoceno

Řadit komentáře: 

NásledujícíNásledující PředchozíPředchozí
Autor: myst
Zaslal: 7.10.2010 , 22:03
Zobrazení: 518

Popis: Jezdi tam same Lexusy a Mercedesy. Prekvapilo me ale mnozstvi Hond - stare tam vubec nejsou: par C6G, par C7G, Hodne C8G ale sedanu, hodne CR-V 2g a 3g (Mugen) a uplne nejvic A7G a A8G (Mugen) - zde nazorna ukazka =D

Strana 1 z 1

shaman

Zasláno: 7.10.2010 , 22:06    

ten vypadá parádně OK
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ

665+1

Zasláno: 7.10.2010 , 22:11    

pěkný, je to jen optickej packet ? vi o tom nekdo neco vic
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky

Hlavator

Zasláno: 7.10.2010 , 22:15    

zkratka samej chudak a zadnej mafian HaHaaa
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail

zend3r

Zasláno: 7.10.2010 , 22:17    

tak tohle je nebezpecne !! Hihi

shaman

Zasláno: 7.10.2010 , 22:17    

Pupu: tady máš odkaz :arrow: odkaz
a je to taky tím že mugen má ofiko zastoupení v moskvě
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ

myst

Zasláno: 7.10.2010 , 22:19    

jj v Moskve jezdi samy Top Exe Mugen =D to si kupuje ta nizsi vrstva, zbytek si kupuje Lexus
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky ICQ

Mailo

Zasláno: 7.10.2010 , 22:21    

Já kdybych měl tady u nás tak černé sklo tak mě zavřou to mi hlava nebere

myst

Zasláno: 7.10.2010 , 22:24    

tam ne, tam muzes jezdit na cervenou, jezdit bez pasu, jezdit v protismeru, dostanes jen pokutu. Ale jak prejedes dvojitou plnou caru, tak ti na miste seberou papiry =)

Je to uplne jinej svet, prijela jsem po 10 dnech zpatky do Prahy a myslela jsem ze tu vsichni umreli... jak rika strejda: mesto duchodcu =D

Jediny peklo jsou Moskveske zacpy - 6 - 10 hodin neni neobvykle - na druhou stranu lidi nejsou svine a vsichni se navzajem pousti. Z peti pruhu se stane 8 vcetne odstavneho. A cim vic narusujete predpisy, tim vic vas lidi pousti, bo vidi, ze spechate
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky ICQ

pepo crx

Zasláno: 7.10.2010 , 22:27    

krásna kárka OK

.:Generic:.

Zasláno: 7.10.2010 , 22:39    

Co jsi tam myst dělala, pokud to není tajný? Přecijen do Moskvy se na dovolenou moc často nejezdí..

KureKungPao

Zasláno: 7.10.2010 , 23:04    

a fotka by ze zadu nebyla ? Se stydím

qasper

Zasláno: 7.10.2010 , 23:17    

Moskva davno neni to co se o ni ve vetsine ceskych hlav mysli... Je to moderni mesto. Navic v Rusku sou penize (treba nezahodili vesmirny programy a jeste budou do kosmu vozit americany), nemyslim tim chudy dediny tam to je porad hodne spatny KO. A hlavne porat tam neni svoboda projevu ... viz treba kolik novinaru bylo za posledni roky zavrazdeno a kolik vrazd bylo v tomto ohledu vysetreno. V tomhle smeru je to bida.

myst

Zasláno: 8.10.2010 , 0:04    

fotka zezadu je, hodim ji sem....

Generic: jela jsem tam, aby si me poslechla nejlepsi vokalova ucitelka v zemi kvuli my pevecky kariere a taky nakoupit hadry a boty a taky navstivit strejdu a jeho rodinu =)

Redy

Zasláno: 8.10.2010 , 0:07    

njn,mezi prašulema se myst cejtila asi dobře HaHaaa ...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky

myst

Zasláno: 8.10.2010 , 0:10    

qasper: Tojo.... Moskva je mazec, ale vyjedes z aglomerace mesta a konec...

Tabulka deseti nejdražších měst světa pro rok 2010:
1. Luanda
2. Tokio
3. Ndjamena
4. Moskva
5. Ženeva
6. Ósaka
7. Libreville
8. Hongkong
8. Curych
10. Kodaň

myst

Zasláno: 8.10.2010 , 0:10    

Redy: to je prece jasny =D tam si nikdo repliky Advanu kupovat nemusi =D

Petura

Zasláno: 8.10.2010 , 6:41    

no nedávno o tom byl dokument v TV jak se tam jezdí a co je tam smrtelných nehod, právě kvůli tomu, že si to někdo napálí do protisměru nebo jede na červenou ....
radši město důchodců než to co je v Moskvě

ale auto je parádní

Redy

Zasláno: 8.10.2010 , 6:45    

Možná by ti prospěla taková menší výměna manželek do nějaký vesnice vedle moskvy zakydat si hnůj aby ti spadnul hřebínek HaHaaa

myst

Zasláno: 8.10.2010 , 7:32    

Redy: ja tu vidim jedinej hnuj a to jsou tvy prispevky, takze bud tak laskav, nekaz mi tu fotku hezkyho accorda svymi kecy.
A jestli to mermomoci mas zapotrebi, tak si treba zaloz topic, kde muze tvy raneny ego psat, jaka je myst pipa, protoze rekla, ze repliky Advanu jsou low a jak je strasne nafoukana a arogantni =D Mne to cpat nemusis, ja to o sobe uz vim a vyhovuje mi to tak =D Jsem si jista, ze nejsi prvni ani posledni, komu lezim v zaludku a tak si muzete treba udelat nejaky krouzek, kde se budete sverovat, co zlyho vam myst rekla a naplni te to novou energii OK
Chapu, ze zavist je tezka vec, ale jednou se toho zbavis a povzneses se nad to, ze holt nekdo neco ma a nekdo neco nema Mrk Ja si svym hnojem prosla, a za to, ze ty ses z nej jeste nevyhrabal mi vinu nedavej =D Tot moje posledni sdeleni tobe, za vic mi nestojis =) Cheers

Bitkar

Zasláno: 8.10.2010 , 11:03    

ten acco je masakralne krasnej. Poladit tam tu 2.4ku na 100 koni na litr, tak je to ultimatni.

jinak vitej zpet.

Oncek

Zasláno: 8.10.2010 , 20:28    

mě se líbí jak v Rusku jezdí samý lexus, mercedes, audi a mezi nima vaz 2107 a lada niva... nic mezi tím Velmi šťastný

Album
Hledat:     obsahující:      
  Galerie: HondaDnes
  Hodnocení: Nehodnoceno

Řadit komentáře: 

NásledujícíNásledující PředchozíPředchozí
Autor: myst
Zaslal: 7.10.2010 , 22:03
Zobrazení: 518

Board Security