| Jednou zaparkuju u narvaneho obchodaku a hned :( |
| Galerie: HondaDnes |
| Hodnocení: Nehodnoceno |
| |
|
|
Autor: ReNo
Zaslal: 8.10.2010 , 20:14
Zobrazení: 766
|
|
 |
Popis: Vzdy parkuju co nejdale od vchodu. Ale v patek je plno i tam. Jdu na obed. Jdu z obeda, kocham se, ze jak jsem si ji hezky navrhl - jdu z dobreho uhlu ... projizdim se po okoli (byla v garazi nekolik tydnu). Zajedu na pumpu odlehcit ... vyjdu ven a jake prekvapeni :(
Ani si nepamatuju co stalo pobliz, kdyz jsem se vracel k autu u obchodaku.
Zajedu do obchodaku. Kamery na danem miste nejsou, ze je to prej hodne vzdalene od vchodu ...
Pritom to muselo byt "zvlastni" vozidlo. Je to docela rovne a vysoke. Nejaky ten krabicovy vuz :-(
Ted si jen rikam, ze proc jsem nepockal na zitrejsi klakec a nevytahl ji az zitra :(
Alespon ze ten (ta) xxxxx netrefil sloupek a dvere...
Kdo mi toto fakt kvalitne opravi? :( |
 |
|
|
| Zasláno: 8.10.2010 , 20:25 |
|
vypadá to ošklivě a taková krásná preluda to je  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 8.10.2010 , 20:38 |
|
To samý udělali mě, a tejden nato se mi po ní někdo proběhl.... |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 8.10.2010 , 20:45 |
|
řekl bych že to je normální u obchoďáků ale u auta po laku bych byl asi pěkně nas****  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 8.10.2010 , 20:48 |
|
to je hnus Proto u obchodáků stojim na zákazech nebo přes dvě místa a vůbec,ale vůbec mě to nezajímá :twisted: I policajtovi jsem to na dotaz,jestli mi to přijde normální,vysvětlil. |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 8.10.2010 , 20:57 |
|
potom sa nediv ak ti dakto ukopne zrkadlo alebo obide auto klucom, ked stojis na zakazoch... |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 8.10.2010 , 21:06 |
|
Ouuu,to je nemilé Emile.Ale myslim ze zručny karosář to dá do kupy a zas bude kočka  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 8.10.2010 , 21:13 |
|
mam velmi zrucneho a kvalitniho karosáře, avšak na opačném koncu republiky |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 8.10.2010 , 21:13 |
|
to ti ten lak dlouho nevydržel, ReNo ty máš na tu preludku smůlu  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 8.10.2010 , 21:15 |
|
to Salat: tywe mě se někdo proběhnout po autě tak asi vraždim, ještě že parkuju abch na auto viděl |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 8.10.2010 , 21:16 |
|
James:tak to zaplatí pojištovna Ale za ty tři roky co to takhle praktikuju ani muška Za to při parkování s ostatníma byla preluda dobitá a objetá klíčem za první rok až to bylo k pláči  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 8.10.2010 , 21:17 |
|
Tak to bych blil, to mě ReNo mrzí No snad chytneš hodně šikovnýho klempíře a bude zase krásná jako předtím  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 8.10.2010 , 21:22 |
|
spoon: u nás se dávají cedulky za stěrač zde zaparkují 3 průměrní řidiči nebo jeden k |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 8.10.2010 , 21:24 |
|
optimas:jak můžou tři průměrní řidiči zaparkovat na dvou parkovacích místech?  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 8.10.2010 , 21:28 |
|
cožé bezohlední lidi  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 8.10.2010 , 21:30 |
|
v Chomutově je chlápek co opravuje... jestli si myslíš, že mi dobře opravil prdelku dám ti kontakt... |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 8.10.2010 , 21:31 |
|
No nejhorsi je, ze jsem vice nasxxxxx nez kdyz jsem si to jednou upravil sam. Tam clovek citil chybu, tady citi pouhou bezmocnost  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 8.10.2010 , 21:33 |
|
Přesně jak říkáš ReNo.... |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 8.10.2010 , 21:34 |
|
Michalka, zeptam se Pemiho, jak dobre Ti opravil prdelku. Ale posli do SZ. Dekuji
Hlavne ze jsem si vcera koupil kompletni EBC brzdy na mosteckej okruh (30.10.2010)  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 8.10.2010 , 21:43 |
|
snad nám nebudeš nadávat , ale myslíme si, že nám to opravil dobře...Sz pošlu... |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 8.10.2010 , 22:51 |
|
No není to tak dlouho co jsem tady dával fotku jak do mě nacouval dědula, já byl naštěstí přitom takže mě to i zaplatil. Ať je to co nejrychleji zase o.k  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 9.10.2010 , 2:42 |
|
Reno moc neporadim,ale nesnášim ty lidi za to !!! doufám že to zas bude good  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 9.10.2010 , 7:25 |
|
a chvilku bude zase v cajku  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 9.10.2010 , 8:20 |
|
už rok jsem přestěhovaný a za tu tu dobu mám už tak tři šrámy a to jeden takový, že se dotyčnému podařilo sebrat mi spolu s lemem i krytku z kola... vědět kdo to byl tak mu to taky trochu vytuním... takže mám spíš špatnou zkušenost s parkováním u domu než u supermarketu  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 9.10.2010 , 9:43 |
|
spoon: ono by to možná chtělo trošku použít mozeček a pak bys zjistil že jsem nikde nepsal o 2 místech ,ale logicky z toho vyplývá ,že přes 3 parkovací místa je postaví jeden gogo  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 9.10.2010 , 10:46 |
|
vypada to ze to pude trochu vytahnout ale prace je na tom dost |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 9.10.2010 , 10:49 |
|
tohle naštve
navíc jestli ten dotyčnej človíček měl povinný, tak prostě nechápu proč tě to nechá uhradit ze svýho a prostě tam nenechá kontakt nebo něco lidi jsou fakt zlí a neumí ovládat svoje auta!
Tohle bych viděl na blondýnu v bílým Range roveru co ani nevidí přes volant :twisted: |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 9.10.2010 , 11:04 |
|
No podle odreni to vypada na nacouvani neceho jako Nissan Cube .. docela nizke to muselo byt .. a pritom fakt krasna rovna hrana, zadnej zakulacenej naraznik
A tak si rikam, ze snad to nebude tolik prace. Trefeno je to na "dobrem miste".
Ale ten opluz se zarizovanim  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 9.10.2010 , 11:41 |
|
ReNo: Je to škoda, ale mohlo být hůř. Rozhodně bych ale byl taky pěkně nas... Na Most to ale může i odřený, takže EBC se vyplatí.. 
Roverman: Od té doby, co jsou na povinném bonusy to trochu chápu.. Tim neříkám, že schvaluju.. |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 9.10.2010 , 11:45 |
|
no to si děláš  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 9.10.2010 , 14:19 |
|
Je to zákon schválnosti, čím dál to postavíš, tím spíš ti to někdo votře, stalo se mi to stejné ve Znojmě u Kauflandu, kde jsem 2 roky parkoval takřka každej druhej den a pak jednoho krásného dne...dojedu dom a až pak jsem si všiml, že dveře mi někdo vzal nejspíš nějaká bloncka s dodávkou (podle výšky škrábance)  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 9.10.2010 , 22:13 |
|
no kdyzt to rikam v cesku sou samy bu...ranti tohle se stat kdekoli na zapade..tak tam je dotycnej na 80procent nez se vratis aomlouva se ti jeste dva dni. nebo alespon necha za oknem cedulku se vzkazem a kontaktem na sebe aby se to vyresilo. ale tady?? pche.. a pak ze nejsme svetovi! Reno uprimnou soustrast. |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 9.10.2010 , 23:32 |
|
Hifil : jsem z Mostu. Na takove "domaci akci" se preci nemuzu ukazat se zborenym autem
V pondeli ho odvazim na opravu. Do okruhu se to urcite stihne. Problem je spise s 4ws. Od posledni navstevy geosky se porad vypina  |
|
|
|
| Jednou zaparkuju u narvaneho obchodaku a hned :( |
| Galerie: HondaDnes |
| Hodnocení: Nehodnoceno |
| |
|
|
Autor: ReNo
Zaslal: 8.10.2010 , 20:14
Zobrazení: 766