| Konečně zrepasováno |
| Galerie: HondaDnes |
| Hodnocení: Nehodnoceno |
| |
|
|
Autor: md.doxa
Zaslal: 14.11.2010 , 15:17
Zobrazení: 412
|
|
 |
Popis: "Nové" kompletně zrepasované zadní třmeny, nové kotouče, desky 3 měs staré, ale srovnané, a stejně ruční brzda nebrdí jak by měla :( |
 |
|
|
| Zasláno: 14.11.2010 , 15:21 |
|
a už jsi ji steloval jak ti radil v servise? |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 14.11.2010 , 16:41 |
|
nejsou zarezlý lanovody?  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 14.11.2010 , 19:16 |
|
Ani já se svou c4g s novýma deskama, kotoučem, těsněním, kapalinou, promazáním apd... to na ručku neurvu! |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 14.11.2010 , 20:32 |
|
že by vyběhanej mechanismus ručky  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 14.11.2010 , 20:45 |
|
GrygarMartin2: nečekám, že bych to urval na asfaltu, nebo tak, ale ani na štěrku, když zatáhnu kola, a zkusím se rozjet, tak auto ty kola protočí, nesmýkají se... když najedu do velkého kopce, zabrzdím, zatáhnu ručku, pustím pedál brzdy, tak auto stojí, ale když jen potáhnu ručku dolů a auto se jen malinko rozhejbe, tak už to ta ruční brzda neubrzdí...
Ještě jak píše martin, radil mě jeden mechanik, sundat kola, povolit lanovody, a "napumpovat" tím táhlem, za který je chycený lanko ruční brzdy, a měl bych docílit toho, že to táhlo bude mít hodně krátkej chod, pak lanovody utáhnout, a přitáhnout jemně brzdu a mělo by to brzdit dobře...
Já ručku nastavoval podle manuálu, tzn. poskládal jsem brzdy, s destičkama to nasadil tak, aby šli na kotouč co nejtěsněj, nechal povolený lanovody, dvakrát sešplápl silně pedál brzdy, a pak dotahoval lanko ruční brzdy... |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 14.11.2010 , 23:32 |
|
někde ke chyba, jelikož mě to zastaví kola klidně i ve 140 v rovnym směru na suchym asfaltu |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 15.11.2010 , 21:06 |
|
fakt? tak to zkusím "nastavit", jak mě poradili, dneska jsem se k tomu nedostal, hlavně odzkoušet, jak chodí lanovody... u brzd se hejbou, ale jestli fakt tak jak mají... a jinak fakž už nevím... jedině pak drahej servis Nebo ještě nějaký jiný a uplně nový destičky zkusit no.. |
|
|
 |
| Konečně zrepasováno |
| Galerie: HondaDnes |
| Hodnocení: Nehodnoceno |
| |
|
|
Autor: md.doxa
Zaslal: 14.11.2010 , 15:17
Zobrazení: 412