| když může být červená vzadu proč ne vepředu ?:) H teď |
| Galerie: HondaDnes |
| Hodnocení: Nehodnoceno |
| |
|
|
Autor: Đnb
Zaslal: 19.11.2010 , 22:55
Zobrazení: 409
|
|
 |
Popis: .... |
 |
|
|
| Zasláno: 19.11.2010 , 22:57 |
|
uplna M3 ka to uz je  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 19.11.2010 , 22:59 |
|
?? nechápu tvůj humor  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 19.11.2010 , 23:02 |
|
No tak na tomhle si cajti smlsnou. |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 19.11.2010 , 23:05 |
|
první hlídka a veselý štourání
Brnda:  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 19.11.2010 , 23:06 |
|
ee není to skoro vidět ...ale pokud mi řeknou ať rozsvítim obrysovky tak sem v řiti lidově řečeno:D kámoš má modrý a dostal 100kč ....dneska sem kolem cajtů jel a nestavěli mě navzrody tomu že sem si jich nevšiml a jel na 2 jako dobytek s rozsvícenejma obrysovkama na parkáči |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 19.11.2010 , 23:09 |
|
omg koukám sem něco dát je za trest každej hned kritizuje ...  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 19.11.2010 , 23:15 |
|
nesmis si to tak rat, oni jsou ti nejchytrejsi  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 19.11.2010 , 23:20 |
|
tak rád bych třeba aspoň jenou jeden jedinej pozitivní koment (myšlenej doopravdy) |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 19.11.2010 , 23:51 |
|
nemyslis vazne ze dostanes za toto pozitvni koment? jeste as te vyberou tak doufa ze to nebude jen 100kč, tohle na auto nepatri, kamos mel stesti ze dostal 100kč pouze. Jinak pozitivni koment dostanes as das na auto blinkry predni ze 120ky  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 20.11.2010 , 0:13 |
|
tvlllll:D mám originál orange blikry! ale toho si nikdo nevšimne....a ty si cajt že mi píšeš jak starostlivá mamka že to na auto nepatří?  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 20.11.2010 , 0:17 |
|
klucííííííí nežerte tak moc ten jédém styl.....už se těšim na mimoň doufám že tam budete naperu tam ty největší laminátový nárazníky a prahy co to de a doufám že vám z toho jebne už to vidim na živo "fůůůůůj koukej na to já se asi zkácim" |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 20.11.2010 , 3:19 |
|
dnb:RUOk? |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 20.11.2010 , 5:21 |
|
to Đnb na mimon moc lidi od tud nejezdi ale vsichni se jezdime na Honday.a za me ma tahle ,,uprava´´palec dolu a hlavne az te zastavej tak to nemusi byt jen za stovku pac v takovemhle pripade bude podle policajtu auto technicky nezpusobile  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 20.11.2010 , 5:25 |
|
Jen to tam narvi a znic dalsi Hondu. O to vic budou oblibenejsi decentky  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 20.11.2010 , 8:12 |
|
koukám, že spousta lidí odpověděla na otázku...
vpčedu nemůžou být červená světla právě proto, že jsou vzadu!! a v noci by to mohlo klamat!! to už ti spíš projdou modrá než červená |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 20.11.2010 , 9:18 |
|
ty si hroznej tuzer, kámoš dostal 1000 za bílý.. stim žě jsou modrý.. prostě šestihran na hlavě tak GL |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 20.11.2010 , 10:37 |
|
vypada to pekne,ale prvni naka akce nebo hlidka a jde to dolu...zalezi na jakeho vola natrefis,ja dostal za litr za modre,mel jsem je tam 8hodin...jinak citoval mi jeste zakon,ze tam muzou byt pouze bile nebo zlute myslim...  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 20.11.2010 , 10:38 |
|
too bigy: hele vubec se nevyjadřuj nevíš nic ....dám si tam blbý červený obrysoky a hned sem tuzer?! chtěl bych vidět tebe cos měl jako první auto a jak si začínal (pokud si vubec s něčim začal) už tě vdim za mlada lítat ve 120l s tuzerskejma nárazníkama tak tady nedělej dusno mě tvý názory abosultně nezajímaj tak se zrdž jakých koliv dalších keců díky ti too shaman: ne nejsem ok pač je to tu samej dement co má akorát blbý kecy už mě tento klub začíná vysírat omlouvám se za to že sem sprostej a urážim tu některý z lidí ale myslim že si to 100% zasloužej! chlapi chtěl bych vidět vás jak ste začín ali a co ste měli jako první auta! myslim že tu každej z vás byl tuzer jak prase tak trochu schovívavosti jestli chcete dejte mi třeba milion negativních přínosů nebo mě vyhoďte  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 20.11.2010 , 10:49 |
|
sonnyx: jo konečně normální názor.....myslim si že to nevypadá zle když dostanu pokutu tak dostanu nic se přece neděje a ne jak ostatní že se můžou zbláznit kvůli obrysovkám omg  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 20.11.2010 , 10:55 |
|
to Đnb:ja nevim proc se urazis,kazdy ti tu napise co si o tom mysli a tebe to stve,kazdy ma na to jiny nazor a jestli tobe se nelibi je tvoje vec.ale takova vec jako mas ty ohrozuje provoz a policije te za to pochvali pokutou az te chytnou |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 20.11.2010 , 11:23 |
|
jo já to chápu každej má názor! ale stačí ho říct nromálně! jako třeba ty napsal si to uplně normálně ale ostatní hned dáváaj sodu že sem tuzer atd |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 20.11.2010 , 11:35 |
|
dal sem to sem jen čistě kvůli komentům na vzhled! ne žádný plky okolo prostě palec nahoru nebo nebo dolů co je na tom těžkýho?! :twisted:  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 20.11.2010 , 13:15 |
|
Už jsem ti to sem chtěl napsat v noci,ale nechtěl jsem tě nakrknout ještě víc Kolik ti je let atd..Říkáš,že první auto,tak to o něčem vypovídá..Pozitivní koment z toho nebude,aspon přiznání Taky jsem měl na prvním autě modrý parkovačky,ale asi po 5ti hlídkách,a přinucení je na místě vymontovat,mě to přešlo.Navíc jednou přispěly k tomu,že jsem musel nechat auto asi 10km od baráku,pže "ohrožovalo" provoz(nejvíc teda samolepka místo RZ )..Asi každej si nějaký takovýhle parádičky zkusí a časem přijde na to,že to jezdí i bez nich a dokonce se bez nich dá i žít.A nebo taky ne,pak dopadne jako Karel náááh nááááh(modří již vědí).Btw,nejpyšnější jsem byl na modrej neon přes celej strop,ale to už je 7let a dvě auta zpátky Naštěstí  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 20.11.2010 , 14:02 |
|
Spoon: Karel nah nah  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 20.11.2010 , 14:50 |
|
to spoon : děkuju tohle je pro mě normální a v klidu řečenej koment to sem přeně čekal až to někomu docavkne a napíše to jinak je mi 19 takže moje first car a myslim že si timhle prošel každej takže myslim že těch "komentářů" bylo dost... sem rád že si mě pochopil a já se zbytečně veytáčim a nenadávám pak ostatním  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 20.11.2010 , 14:51 |
|
ještě se zeptám .....žlutý sou povolený? |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 20.11.2010 , 18:21 |
|
do svetel bila a do mlhovek zluta tak to stoji v zakone ale kdyz koupis obyc zarovky co sviti nazloutle tak zi nic nereknou |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 20.11.2010 , 22:20 |
|
koupil sem si uplně super bílý aby mi nemohli nic říct a vy taky ne jinak mám ban takže se tu zatim mějte za 2 tejdny sem tu zpátky ciao:D |
|
|
|
| když může být červená vzadu proč ne vepředu ?:) H teď |
| Galerie: HondaDnes |
| Hodnocení: Nehodnoceno |
| |
|
|
Autor: Đnb
Zaslal: 19.11.2010 , 22:55
Zobrazení: 409