| nove budiky... |
| Galerie: HondaDnes |
Hodnocení: 5 |
| |
|
|
Autor: md.doxa
Zaslal: 21.11.2010 , 15:18
Zobrazení: 545
|
|
 |
Popis: zase jedno drobné zkrášlující vylepšení :) |
 |
|
|
| Zasláno: 21.11.2010 , 15:18 |
|
vešný |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 21.11.2010 , 15:27 |
|
 |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 21.11.2010 , 15:54 |
|
taky jsem to tak v Anglánovi měl, pěkné  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 21.11.2010 , 16:06 |
|
díky, ale díky patří brnďovi, bez něj bych tohle nikdy nedělal, musel bych ty budíky rozdupat :twisted:
Ještě, to není vidět na fotce, ta fluorescenční barva na ručičkách je skvělá, stačí když otevřu dveře (mám modrou žárovičku v interiérovým světle) a ty rafičky se hned luxusně rozsvítí  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 21.11.2010 , 17:12 |
|
tahle kombinace me nenapadla. bile budiky a modry osviceni
a to jsem zkousel skoro vsechno a zustal sem u cervene - budiky, tlacitka a cely panel
 |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 21.11.2010 , 17:18 |
|
a jak ste na to šli? LEDdiody? |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 21.11.2010 , 17:30 |
|
Luxusní
To by se mi taky líbilo pokud by to nebylo moc komplikované. |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 21.11.2010 , 17:36 |
|
VlastaFR: já v budíkách měl předtím modrý ledky, tak i modré podsvícení interiéru, takže když bude čas, tak i podsvícení i nterieru zpět bílé Ale tahle bíla je naprostu suprově vidět oproti modrým...
majkl_l: Je to brnďovo know how, ale snad se nebude zlobit, když to se mnapíšu V první řadě je odstraněn z toho plexi na budíkách zespodu ten nátěr, který tu barvu zeslabuje a měl by dělat asi rovnoměrné osvícení, když tam jsou klasický řárovky, pak je uvnitř rozmístěno asi 10 centimetrových velkých LED diod, vyvedeny ven jen káblíky a napojeny na jednu půvdní patici žárovky osvětlení...
Na rafičkách spešl barva a v místě původního osvícení rafiček jsou 4 UV diody, takže ty rafičky ve skutečnosti fakt září(proto taky po bokách budíků ten fialovej nádech), je to prostě bomba Jen ještě musím sehnat nějakej regulátor napětí, aby šlo to nasvícení ztmavit NEMÁ NÁHODOU NĚKDO ORIGO Z ANGLÁNA VTi?  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 21.11.2010 , 18:32 |
|
Petr 78 ty ses sikula kdys sleduju tvoje vytvory, bude to pro tebe to nejmensi )
Doxa zkus napsat Zemimu, kojakovi zda to nemaji ten potik na to slumovani.
Ja to mam v legendovi taky, doxa se jen chtel opicit ze? |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 21.11.2010 , 18:35 |
|
brnďa: tak trošku  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 21.11.2010 , 19:12 |
|
tak ten poťák mám od jednoho kličiny, kterej to měl v americe c4g a plánuju ho nacpat do shuttla...
v céru jsem to s těma ručičkama udělal taky tak, akorát mi tam stačily tu UVčka tři... a budíky mám indigla s regulací od obyč poťáku s odporem z GMka...
ty diodky jsem já napastil přímo do patic od žároviček, ale to cos mi tu popsal je samozřejmě záležitost o který se mi honí v hlavě už nějakej ten pátek, ale zatím jsem se k tomu neodhodlal, ale nakonec to asi tak dopadne 
EDIT: škoda že to neřešíte přímo v nějakym vláknu.. tady na to jak nechodí upozornění, tak mne to štve.. už kolikrát jsem takhle k něčemu psal, ale podle mne m,i uteklo tolik zajímavejch odpovědí jen kvůli tomu, že na to nechodí mejly 
nicméně já tam asi narvu klasický 5mm, ale s plochou hlavou s úhlem osvitu 120 stupńů, protože ty se mi zatím osvědčili nejvíc a jsou i cenově přijatelný.. každopádně dík  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 21.11.2010 , 19:13 |
|
Já chci taky, Brnďo odkud jsi, že bych ti dal vydělat  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 21.11.2010 , 20:01 |
|
Kde si vzal tu červenou barvu na ručičky aby takhle svítili? |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 21.11.2010 , 21:05 |
|
Moc dobre provedeni, co je tam nastrceno, yze je to tak pekne rovnomerne? |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 21.11.2010 , 21:42 |
|
kupoval jsem barvicku v obchode kde maj modely a mel tam airbrush barvy, asi za 90 kč fluorescent red, a nahore sou uv ledky tak ruciciky pekne zari. Jinak nic nastrceno tam neni, misto 4 zarovek je ta m10 diod, tak proto to tak krasne rovnomerne sviti, neni top podsvetleni, sem tam malinka muska je, ale clovek to prehledne.
Hondamens no ty prodavas anglana z UK na dily, nechces to udelat na tom, aby si to nemusel vyndavat svoje budiky a cekat treba tyden nez by prisli postou ja nez to udelam a poslat zpet? bych to sesmolil a pak by sis akorat prehodil budiky a plasty bys nechal |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 22.11.2010 , 0:45 |
|
Brnďa: No ale civic z uk má budíky v mílích, tak jedině že bych si tam dal budíky na tu dobu než by jsi to udělal z toho uk civica a ty by jsi mi udělal ty mé. Kdyžtak podrobnosti přes SZ. |
|
|
 |
| nove budiky... |
| Galerie: HondaDnes |
Hodnocení: 5 |
| |
|
|
Autor: md.doxa
Zaslal: 21.11.2010 , 15:18
Zobrazení: 545