| Honda ve FM mně dnes pobavila :-))))) |
| Galerie: HondaDnes |
| Hodnocení: Nehodnoceno |
| |
|
|
Autor: Aqwertzz
Zaslal: 22.11.2010 , 16:38
Zobrazení: 834
|
|
 |
Popis: |
 |
|
|
| Zasláno: 22.11.2010 , 16:45 |
|
já bych před něj zaparkoval jak se má a nechal ho tam takovejch 5hodin vytvrdnout  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 22.11.2010 , 16:50 |
|
No není to špatný způsob,jak eliminovat omlácení auta... |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 22.11.2010 , 16:52 |
|
Kdyby tam nestal uz asi tak z pul roka...a tedka uz se postavil takhle  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 22.11.2010 , 17:00 |
|
No mel jakesi prazdnejsi prave zadní. Takže asi stal normalne ale nekdo na nej chtel upozornit tak ho otočili co? |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 22.11.2010 , 17:13 |
|
Vypada to zadní kolo nějak nemocně proti otlučení fajn ochrana a myslím dozadu přes chodník by v poho odjel |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 22.11.2010 , 17:53 |
|
 |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 22.11.2010 , 18:46 |
|
Je to možná sobecké hnusné a nevím co všechno, ale i se svým starým civicem parkuju přes dvě, přesně doprostřed lajny. Nemíním léz do auta kufrem, když idioti nepochopí, že když se postaví 10 číslel od zrcátka, tak asi nevlezu dovnitř.... |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 22.11.2010 , 18:56 |
|
vojt4s: v civilizovane zemi by ti na placenem stani dali pokutu, protoze parkujes na 2 mistech a zaplatil jsi (prinejlepsim ) jenom jedno. Takove polovodice miluju stejne jako ty co se stavi tak jak to rozciluje zase tebe  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 22.11.2010 , 19:06 |
|
On nejdřív stál normálně těh pár měsicu a ted tohle....nevím co ho přimělo udělal tento čin  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 22.11.2010 , 19:29 |
|
jj, acco už tam je takhle dlouho ... Vždycky když ho vidím nejradší bych si ho odvezl dom |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 22.11.2010 , 19:38 |
|
vojt4s nevim co bych ti mel na todle slusnyho napsat. proste staci par lidi na parkovisti jako ty a mam hned sto chuti mu to objet klickem kdyz stoji jak kok*t. |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 22.11.2010 , 20:18 |
|
Vokys: a to já, jakmile vidím někoho, koho jen napadne někomu sáhnout na auto, byť i cizí, bych lámal ruce.. Tak se prober. Obtahnout nekomu auto klicem je fakt hrdinsky cin! |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 22.11.2010 , 20:23 |
|
hele na cizi auto jsem nikdy nesahnul ale kdyz tu nekdo napise ze stoji na parkovisti jako debil pokazdy tak mu to mam odsouhlasit ze dela dobrou vec ? |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 22.11.2010 , 20:33 |
|
Vokys: Jde o to, ze Te vubec takova myslenka napadne.. ja mam svoje auto taky rad, takze se u hypermarketu stavim jako *****, bo si nenecham auto omlatit od nejakyho primitiva co tam dovali Š. Felicia a nebo když nevychovany decka nevedi jak otevirat dvere u auta! Kdyz se na sidlisti postavi nekdo jak pitchus a je to na ukor parkovacich mist, tak to bych ho taky plesknul, ale nevidim duvod mu zbabele sahat na auto. |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 22.11.2010 , 20:38 |
|
tak ty pises ze by si clovekovi jednu plesknul a ja mu nemuzu sahnout na auto. i kdyz by jsme ani jeden z nas tu vec neudelali.
takze bych si to srovnal jak jsem to myslel a je to. |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 22.11.2010 , 20:51 |
|
Vokys: Když chceš dělat "chlapa" tak to tomu dotyčnému řekni do očí a ne mu podrápat auto... bylo by Ti potom líp? A myslis, ze by se tak priste nepostavil? Jak muzes vedet, ze bych ji nekomu neplesknul? Hele s tebou neni rozumna rec, ja uz to dal rozpytvavat nebudu, to nema cenu. Good Luck |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 22.11.2010 , 20:54 |
|
takze ty beres plesknuti cloveka niz nez sahnuti na auto ? nu dobra kazdy mame svy priority.
jinak ten klicek byl jen obrazne.
jen nechapu kdyz u nas lidi parkujou s autama za 1M+ normalne tak ja se svou slupkou si stoupnu blbe aby me nikdo neskrabnul. jako taky mam svy auto rad ale delat takle naschvali to mi prijde nic moc koser.
jinak dekuji za podekovani. |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 22.11.2010 , 21:08 |
|
U supermegahypermarketů parkuju obdobně,ze stejnejch důvodů.Kolikrát už jsem viděl jak někomu ujel vozejček,bába rozrazila při vystupování dveře..a ani se nezačervenaj,nejlépe přeparkujou,aby to nebylo na ně.Preluda může posloužit jako živej důkaz,acco už si takhle zmastit nenechám  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 22.11.2010 , 21:13 |
|
Vokys to auto asi za ridice nemuze tak to plesknuti je myslim vic k veci nez drapat po aute. Kdyz ti to udela dobre se takto realizovat. Ses dobry maslo fakt! |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 22.11.2010 , 21:22 |
|
ja vam zavidim ze nikdy nemate chut kdyz vidite blbe zaparkovany auto mu do toho kopnout / obrazne v afektu. ale u vas to je ze by jste mu dali facku.
kazdej jsme jinej |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 22.11.2010 , 21:32 |
|
To vis, ne kazdej ma auto za melcek a z vyplaty na novej lak.ja treba mam pochopeni od doby co sem stal na parkovisti a baba si prijede vedle me a nevadi ji ze sedim v aute. Prask me do auta dverma a jeste dela jakoby nic... to pak docela nastve i na starym 4gcku |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 22.11.2010 , 21:48 |
|
todle ja znam moc dobre, obracim kazdou kacku nekolikrat kdyz zacinam stavet barak.
holt nekterym nevadi ze maji obouchanou popelnici a pak to tak na parkovistich dopada. diky tomu nekteri delaji co delaji.
i kdyz ja uz byhc to ukoncil. proste a jednoduse budeme stat vsichni jak se ma a nebudem si omlacet auta a budem vsichni spokojeny |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 22.11.2010 , 21:56 |
|
Když vidím takového vymaštěnce jak se takhle postaví tak se automaticky nalepím na jeho řidičové dveře a ať si leze přes spolujezdce  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 22.11.2010 , 21:58 |
|
hondaclub si prijede nakoupit a slusnej clovek pak de pres cely parkoviste pac 10 aut = 20 parkovacich mist, by mi z vas taky prask |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 22.11.2010 , 22:04 |
|
vojt4s, nic ve zlym, ze zvedavosti sem se ti podival do garaze, na aute mas minimalne 3 druhy laku (barvy) plus kopu rzi a bojis se aby ti do toho netuknul nekdo dverma od vedle,
tak kdyz se o ty svoje skvosty tak bojite tak parkujte na konci parkoviste kde nikomu neprekazite a kde nikdo jinej neni |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 22.11.2010 , 22:30 |
|
Někteří tady jste fakt s některýmy názoma opravdu skvělí, ta honda tam stoji buhví jak dlouho,a nedivil bych se kdyby to byla nejak čorka. Ale urážet si tady svoje auta to mi příjde dost trapné ,nemyslíte ???" |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 22.11.2010 , 22:31 |
|
HonDan:
Taky nechapu pitomce co se nedokazou trefit do parkovaciho mista, nebo to dokonce delaji umyslne.  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 22.11.2010 , 23:35 |
|
zadny auto neurazim, jen slitneme na zem chlapci, nemame zadna nadauta, na tech parkovistich sou desitky nebo stovky casto dalekolepsich aut a stoji normalne tak nevim proc by hondari meli byt neco extra  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 23.11.2010 , 6:43 |
|
stat na konci parkoviste ? tam nejsou kamery a zivy dukaz je Reno a jeho pulka boku na Prelude pryc... takze ono si asi nevyberes... zajimave je ze u Civy dostavaj nejvic zabrat zadni dvere... ty mam obouchany jak blazen... a take se mi uz stalo. ze jsem to postavila na dve mista pac mam sve auto hodne rada a zalezi mi na tom jak vypada a co se s nim deje... |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 23.11.2010 , 9:05 |
|
Nemusíte k tomu psát nic  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 23.11.2010 , 9:07 |
|
Vidím, že někteří neumí číst, neparkuju tak kvůli tomu, že je to odřené, ale kvůli tomu, že neumím do auta nastoupit. Jestli vás to tak točí, přijeďte mi to vysvětlit. |
|
|
|
| Honda ve FM mně dnes pobavila :-))))) |
| Galerie: HondaDnes |
| Hodnocení: Nehodnoceno |
| |
|
|
Autor: Aqwertzz
Zaslal: 22.11.2010 , 16:38
Zobrazení: 834