| Ach jo... |
| Galerie: HondaDnes |
| Hodnocení: Nehodnoceno |
| |
|
|
Autor: ulis
Zaslal: 20.12.2010 , 15:59
Zobrazení: 669
|
|
 |
Popis: Ach jo. A to jsem parkoval úplně na konci parkoviště, kde je prázdno... |
 |
|
|
| Zasláno: 20.12.2010 , 16:01 |
|
Tohle dycky na nezbyva nez to zkousnout..zname to snad vsichni ..koukam hned za tebou zajmavej cumak  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 20.12.2010 , 16:05 |
|
uz vis proc tam bylo prazdno? |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 20.12.2010 , 16:32 |
|
štěstí že se tomu zatim úspěšně vyhejbám lidi sou hovada! a ty volové co vymysleli povinný ručení a bonusy sou největší paka si pěkně na hlavu pač ten kdo má ten bonus vyježděnej tak samozřejmě nic hlásit nebude aby o něj nepřišel! ten system je dělanej na to aby člověk z místa nehody ujel! |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 20.12.2010 , 17:38 |
|
drambejs: vypada to ze vubec nevis o cem mluvis. Az nekdy nestastnou nahodou odres nejaky Mercedes a podle sve logiky nestihnes ujet, budes vydelavat par let jenom na tuhle "drobnost".
Jestli je neco spatne tak je hajzl ten kdo odjede, a svedek co to videl by to mel hlasit. Minimalne listek s SPZkou dotycneho za sterac. Co kdyz se to stane nam jak tu vidime, ze. |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 20.12.2010 , 17:46 |
|
Buly sorry ale Drambejs má pravdu , už se to tu několikrát řešilo.V dnešní době si nemusíš bonus vyjezdit a dostaneš ho no problema.A aby o něj nepřišli tak lidi ujiždej a na to, kvuli par stovkám.Takže všem takovým co ujedou a nepočkaj nebo nedaj vědět že se prostě stalo tak at jim ty auta shoří a nejlíp i s něma! |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 20.12.2010 , 17:56 |
|
kachnacrx: kdyby nebyly bonusy, tak tu budete prozmenu nadavat jak je system nespravedlivy kdyz platite to same a nebourate, zatimco jiny si nedava pozor a odira auta jak na bezicim pasu. Promin, ale tuhle logiku neberu. Mne nejvic se.. lhostejnost lidi co tohle treba vidi a nejsou ochotni napsat poskozenemu ani tu SPZku toho hajzla. |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 20.12.2010 , 17:58 |
|
Prave ze ten bonus dostanes a nemusis si ho vyjizdet, tak preci neni potreba ujizdet ne? Navic to jsou za ten rok stovkovy polozky, rozhodne tim nikdo za rok neusetri vejplatu... |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 20.12.2010 , 19:09 |
|
To je pech!Tohodle nebo něčeho horšího se vždy hrozim když jdu nakupovat a nechám Vteculi na parkovišti,lidi jsou kolikrát hova..da na Ntou,vždy se snažim nechat dost místa ale občas zastaví nějakej dacan tak že se do auta pomalu ani nedostanu.. jednou jsem už vypěnil a vylítnul,pán si přeparkoval,byť remcal.
Kolikrát si řikám že by bylo lepší mít starou popelnici a dělat to jak ostatní bezmozci...prostě otevřít dveře a nemuselo by mě zajímat jestli odřu zrovna nový BMW nebo něco jinýho...ale nemám na to povahu. |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 20.12.2010 , 19:14 |
|
WendyCRX: na tohle mam recept- nedelej nic co nechces aby jini delali tobe  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 20.12.2010 , 19:32 |
|
Hele, v sobotu sme stáli s kamarádem (taky Hondařem) v Přerově před koloseem a koukali na ty svoje zasněžený káry a kecali sme a vedle stál černej civik 5g HB USDM. A přišel k němu takej starej děda a úplně vpohodě sedl a vycouvával a čumákem uplně odstrčil Favorita co stál vedle, jako dědek se ani nešel podívat co udělal a vklidu ujel... Takže tím chci říct že i mezi námi Háčkaři sou černý ovce. |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 20.12.2010 , 19:34 |
|
WendyCRX: na tohle mam recept- nedelej nic co nechces aby jini delali tobe
Přesně to dělám bohužel to někdy nevychází,pak jsem jen
Nejhorší jsou na tohle parkování,couvání apod. senioři a ženský ( nic proti nim že ) ale občas zůstává rozum stát co vymejšlej.. |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 20.12.2010 , 20:44 |
|
SMEKAMI: a co jste pánové udělali když jste tohle viděli?? Bych řek ,že jste stáli dál a dívali se na své zasněžené káry ,nemám pravdu?? |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 20.12.2010 , 21:01 |
|
optimas:  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 20.12.2010 , 21:08 |
|
Hele já třeba osobně asi před 2 týdny šel s drahou polovičkou z tesca.Borec s oplem Astrou natvrdo nacouval do A4 combi a najel si dál aby odjel.Mě to nedalo i když to nebyla moje vec tak sem mu vlezl do cesty a zjebal sem ho na dve doby at si laskve parnkne a počká na majitele.Parkl vystoupil a čekal. vyfotil sem mu SPZ tak dostal strach.Udelal jsem to jen ztoho duvodu že me to taky nebylo příjemný jak mi nejaký penis 2 týdny klepl dveřma do nového laku a nenechal ani vzkaz.... |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 20.12.2010 , 21:19 |
|
kachnacrx: taky Delavam to same. Uz nekolikrat. |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 20.12.2010 , 21:30 |
|
kámo bacha, neznamená že když parkneš sólo někde mimo ostatní tak se ti nic nestane. Když vyjedu z myčky tak popojedu přesně na takový místo jako parkovals a tam to dolýžu. A hochu bylo to normálně testovací parkoviště. za cca 1 hod. se tam učili jezdit dvě ženský, místa tam bylo tři a baba mě málem sejmula a to jsem stál nalepenej na autě. A co myslíš? Ženská v pohodě, jako by se nechumelilo....a mě tekly nervy. |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 21.12.2010 , 9:38 |
|
ja samozřejmě neřikám že je to pravidlem ale většinou se to tak praktikuje člověk aby nemusel platit jak někdo psal pár stovek tak radši ujede samozřrjmě že pokud sou svědci tak je to věc jiná ale pokud stál tam kde "nikdo" neparkoval tak asi nebudou ani svědci takže s tim vyvázne  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 21.12.2010 , 17:55 |
|
taky už jsem jich pár "nasbíral"  |
|
|
 |
| Ach jo... |