Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Album
Hledat:     obsahující:      
  Taky mam přímotop :D
  Galerie: HondaDnes
  Hodnocení: Nehodnoceno

Řadit komentáře: 

NásledujícíNásledující PředchozíPředchozí
Autor: Kutlas
Zaslal: 29.12.2010 , 12:47
Zobrazení: 322

Popis: Není to taková krá** jako u drambejse ale hraje taky krásně :-) že když dam na střechu klíče tak poskakujou směrem na zem :-) Omluvte ten bordel :D :D

Strana 1 z 1

drambejs

Zasláno: 29.12.2010 , 12:57    

vypadá to hezky Se stydím měl sem subáč od fli ale nebyl sem spokojenej s výkonem tak sem pořídil tohle monstrum....taky nic exrta ale rozdíl je znát...jinak vypadá to moc dobře a myslim že to bude taky něco na ježení vlasů a masírování mravenec Velmi šťastný
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail

Kutlas

Zasláno: 29.12.2010 , 13:01    

Přesně jak píšeš občas to naježí vlasky Velmi šťastný Ale co jsem já zatím prostřídal tak tenhle hraje milionově ... jasně není to jako zástavba ale já jsem zatím spokojenej a dokonce taky něco dam do kufru Úsměv
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky

drambejs

Zasláno: 29.12.2010 , 13:04    

já bohužel do kufru už nic moc nedám Velmi šťastný co je to za značku ??

Kutlas

Zasláno: 29.12.2010 , 13:07    

to já tam dam s přehledem nákup a když jedu na chatu tak taky dva batohy Úsměv Je to spectron (500W) napájeným zesilovačem od Blaster (2x500w)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky

drambejs

Zasláno: 29.12.2010 , 13:22    

jo spectron sem měl zesik a spokojenost maximální měl sem k tomu subwoofer 1200w max. výkon od firmy RTO (toxic) škoda jen že sem ho díky finanční tísni prodal ten hrál neuvěřitelně měl sem ho v uzavřený 60l ozvučnici to bylo peklo :twisted:

Album
Hledat:     obsahující:      
  Galerie: HondaDnes
  Hodnocení: Nehodnoceno

Řadit komentáře: 

NásledujícíNásledující PředchozíPředchozí
Autor: Kutlas
Zaslal: 29.12.2010 , 12:47
Zobrazení: 322

Board Security