Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Album
Hledat:     obsahující:      
  masažní strojek
  Galerie: HondaDnes
  Hodnocení: Nehodnoceno

Řadit komentáře: 

NásledujícíNásledující PředchozíPředchozí
Autor: popik
Zaslal: 29.12.2010 , 13:05
Zobrazení: 412

Popis: tak tohle je muj masažní strojek
masažní strojek

Strana 1 z 1

drambejs

Zasláno: 29.12.2010 , 13:08    

agh hifonics Se stydím odkud jsi? to si chci poslechnout HaHaaa
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail

Kutlas

Zasláno: 29.12.2010 , 13:09    

Taky dobrý Úsměv
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky

DanTe

Zasláno: 29.12.2010 , 13:10    

Ti musí rezonovat auto jak kráva když to vosolíš Velmi šťastný Joo není nad to mít originální papíráky od Pioneeru a vzadu obyč ovály Velmi šťastný
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ

drambejs

Zasláno: 29.12.2010 , 13:12    

jo to musí rezonovat šíleně mě se klepe celá palubovka a to neppočítám okna atd. Velmi šťastný akorát tom zesiku bych nevěřil 220w je docela málo na 2 subáče o max. výkonu 800w (jeden) a hudebním tak 400w ( na jeden) to by chtělo tak 1200w zesik ...se divim že si ho jetě neusmažil Velmi šťastný

Kutlas

Zasláno: 29.12.2010 , 13:15    

Ten zesik ti napájí jenom ty ovály Úsměv
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky

popik

jihomoravský okres břeclav - no jako vevnitř celkem vpohodě co rezonovalo moc pojistil silikon moc toho nebylo ale když si člověk stoupne ven tak to jen chrčí a z hudbou nemá nic společného Smutný bohužel mám zesáky na polovic protože se mi vlnilo přední sklo ,upadlo zrcatko, praskali žarovky atd ještě na starší hondě když sem to měl naplno ale to nebylo posluchatelné protože to uplně utišilo výšky a nešly slyšet a to do nich dávám 2* 220 w což fakt neni málo ale ten tlak to přehlušil

Kutlas

Ten zesik ti napájí jenom ty ovály Úsměv

popik

Zasláno: 29.12.2010 , 13:16    

jj ten zes je jen na ovály na zadek pak ještě jeden stejný na předek a 2* 800 na ty basy

drambejs

Zasláno: 29.12.2010 , 13:19    

aha tak to pak jo....a má to nějákej efet ty ovály v platu?? mě se to teda něják neosvědčilo Tak to valím bulvy nefunguje to jako ozvučnice (kufr) mě to jen nesmyslně chrčelo ....

popik

Zasláno: 29.12.2010 , 13:25    

jo máš pravdu protože ten tlak rozhýbal i ty ovály a bylo to uplně nahovno tohle je fotka když sem to zapojil na zkoušku ale pak sem to plato odstavil a nechal jen zadní repra v plastech tam jak jsou origo dal tam od hertzu výšky a atředy a je klid páč v těch plastech je to zespodu proty tlaku kryté

drambejs

Zasláno: 29.12.2010 , 13:46    

jasný no vim že to plato stojí za prd taky sem ho dal pryč škoda že seš tak z daleka Velmi šťastný jinak bych přijel si to poslechnout Velmi šťastný

DanTe

Zasláno: 29.12.2010 , 13:47    

Tak se sejdete na Hondayi no, alespoň budete mít o důvod navíc se tam podívat HaHaaa

popik

Zasláno: 29.12.2010 , 13:48    

někdy na srazu teťje to vše takéna pul udělané a jen se modlím abych neshořel :-/ ale pokud vše vyjde přemontuji do accorda a tam si stím vyhraju i co se odhlučnění týče takže někdy někde dáme masáž

The Joker

Zasláno: 29.12.2010 , 13:49    

tak kdo ma teda vetsi ego?? ten kdo ma vic PS nebo KW HaHaaa

popik

Zasláno: 29.12.2010 , 13:49    

dejte mi čas na vydělání penizku a dodělání v tomhle vykonu to vše leze do peněz odhlučnění kabely dobíjení baterka atd Bueee takže čas a peníze a pak to bude rachot

popik

Zasláno: 29.12.2010 , 13:50    

zaleží na jedinci ja osobně víc kw než ps

drambejs

Zasláno: 29.12.2010 , 13:51    

mě nejde samozřejmě o ego Velmi šťastný KW má víc a PS taky pač já mám 1.3 karb a ozvučení o síle 800w Velmi šťastný

popik

Zasláno: 29.12.2010 , 13:55    

o ego nejde - ale bylo to za dobrou cenu tak by byla škoda to nebrat :-/ na hudbu si potrpím a ono občas někde dojet a udělat tam dýzu tak taky stojí za to -

drambejs

Zasláno: 29.12.2010 , 14:03    

přesně moje slova popik já hudbu miluju a kdybych jí v autě neměl tak ani nejezdim a s tim discotekováním máš pravdu Velmi šťastný pustil sem před discotekou dnb a vzal sem jim opilce Velmi šťastný přesunuli se k autu a začali tancovat tam Velmi šťastný

2.3.

Zasláno: 29.12.2010 , 14:10    

dnb: OK Mr. Green

Rossák

Zasláno: 29.12.2010 , 15:30    

Jak jsi spokojený se značkou X plod?? Moc chvály jsem na to neslyšel,vyvrať mi to

popik

Zasláno: 29.12.2010 , 15:38    

mám od nich všechny zesy a bez problemu a to už pár let mají - ono asi zaleží co to je konkretně za model kdo to vyrábí ne všechny vyrobky x plod vyrábí opravdu x plod Smutný jinak takhle moc tomu opravdu nerozumím tak se snad zeptat někoho vzdělanějšího v tomhle oboru

sablos

Zasláno: 29.12.2010 , 15:51    

ja sem byl od hifila varován že neni dobrý mít subwoofer v kufru a na platě repro že se to nemá rádo moc že sub rád trhá repráky, a když slyšim jak to maš zapojeny a kolik tak to musi bejt maso no.

OsekSpider

Zasláno: 29.12.2010 , 15:53    

snad někde najdu video z kámošovo auta, měl taky něco od toho hifonicsu a jak to basovalo se mu rozpadlo zrdcátko v kabině a těch pohárů co má doma Úsměv

popik

Zasláno: 29.12.2010 , 16:02    

jako co se výkonu týče tak je to myslím slušný ale kvalita se mi už tím výkonem ztrácí ale když to mám dané tak abych neohluchl tak je to balada ale jak říkám stačí vysednout dát temu a už to vše rezonuje a odráží od sebe tak že je to vše dost zkreslené - já stím poháry sbírat nehodlám pro mě je pohár když mužu někde hrát a bavit lidi

mega1

Zasláno: 29.12.2010 , 21:20    

ten pohar nahodou taky neni od veci.. mas motivaci porad neco zlepsovat behem sezony a taky te tam naucijou, jak to spravne zapojit, aby ti to prave neshorelo, jak jsi tady vyse psal - to mluvim ale o soutezi EMMA (tlak), ne DB Drag, tam je zapojeni a bezpecnost fuk..

popik

Zasláno: 30.12.2010 , 10:39    

jj určitě by takový pohár byl krásný ale obávám se že bych musel obětovat moc peněz abych měl šanci to co mám sou vše trošku starší komponenty - určitě vše postupně budu vylepšovat a snažit se to dotáhnout do konce ale nejprve musím najít správný vůz na kterém to provedu pak možná skusím učast - seděl sem v golfu jednoho kamoše který soutěžil a vyhrál a ten zvuk je opravdu někde jinde - já mám sice silnější ale jemu se nemužu rovnat

drambejs

Zasláno: 30.12.2010 , 11:59    

tam de taky o kvalitu výrobků samozřejmě a taky o různorodost vždycky je nejlepší kupovat si komponentý jedný daný značky podle mě ..... já bych třeba jen tak pro poslech (ne pro soutěž) šel do značky FLI měl sem od týhle firmy jeden subáč s aktiv zesikem (nejhorší varianta) a byl sem hodně překvapenej jak to krásně hraje samozřejmě že zesiky co do toho cpou sou šunky na entou a nestojej za nic takže myslim že když člověk přikoupí externí zesik tak je to pak peklo Velmi šťastný

Album
Hledat:     obsahující:      
  masažní strojek
  Galerie: HondaDnes
  Hodnocení: Nehodnoceno

Řadit komentáře: 

NásledujícíNásledující PředchozíPředchozí
Autor: popik
Zaslal: 29.12.2010 , 13:05
Zobrazení: 412

Board Security