Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Album
Hledat:     obsahující:      
  Novy prirustek
  Galerie: HondaDnes
  Hodnocení: Nehodnoceno

Řadit komentáře: 

NásledujícíNásledující PředchozíPředchozí
Autor: infinity
Zaslal: 30.12.2010 , 17:04
Zobrazení: 600

Popis: Holt benzin je drahy :D
Novy prirustek

Strana 1 z 1

94EJ★1

Zasláno: 30.12.2010 , 17:07    

Pěkně vypadá OK
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail

Becky

Zasláno: 30.12.2010 , 17:19    

vypada pekne economek, to je BP ze ma lip
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky ICQ

sallo

Zasláno: 30.12.2010 , 17:28    

BP ma iny lip toto je skor ek9 style Mrk
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky ICQ

infinity

Zasláno: 30.12.2010 , 17:31    

vubec nevim...je to 1.5 Úsměv Ale vypada ok, uz me svrbi prsty dopredu hodit lip at to ma lip i vepredu Úsměv
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky

Becky

Zasláno: 30.12.2010 , 17:34    

pekenej, mas vic fotek at se muzu pokochat kolegou Velmi šťastný

infinity

Zasláno: 30.12.2010 , 17:38    

:arrow: odkaz

tu je foto zepredu, ktere prozradi nejvice - je tam swap z eva (pruduchy) Velmi šťastný

btw: nevi nekdo jak je bezpecne odlepit bez poskozeni laku? jde to vubec? Tak to valím bulvy
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky

Becky

Zasláno: 30.12.2010 , 17:41    

vypada krasavicne, ty pruduchy sou docela problem no, odriznout provazkem, pak ocistit, ale jestli tam sou dlouho tak to na laku bude dost poznat ze tam neco bylo

crushot

Zasláno: 30.12.2010 , 17:43    

nojo...koukal jsem na něj, když byl na sauto Úsměv vypadal pěkně, až na ty průduchy na kapotě Úsměv
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ

infinity

Zasláno: 30.12.2010 , 17:54    

puvodne jsem chtel aerodecka, ale koupit anglana za 65 a japonce za 45 je pro me dost znatelny rozdil Mrk Jeste jsem koukal i po sedanu, ale 3dr je vice prakticke Cool

kefa

Zasláno: 30.12.2010 , 17:54    

vypadá hezky!

Brnďa

Zasláno: 30.12.2010 , 18:06    

jak tu psal mot v nejakym tematu, odlepit opatrne a pak gumovej kotouc na odstraneni lepidla a lak to vazne neposkodi, ale nejspis tam budou pekne vypaleny a bude videt ze tam neco bylo, ale tak poradne rozlestit brusnou pastou a snad to nebude tak zly

Filda

Zasláno: 30.12.2010 , 18:06    

No to cucim z Prostejova. Nikdy jsem ho tu nevidel

spoon

Zasláno: 30.12.2010 , 18:11    

vzadu lip,vepředu lip,pojede lip HaHaaa
Fešák Úsměv

R3S

Zasláno: 30.12.2010 , 18:43    

Tak si ho nakounec kupil..Úsměv Jojo je docela peknej , jak se tu uřž psalo ty výdechy a pohodička..Úsměv

wacin

Zasláno: 30.12.2010 , 20:14    

na fotkách je pěknej no ale když sme se na něho byli dívat v prostějově tak to je to hnus rezavy a bourany snad všude a tak hnusně opraveny a nalakovany to sem eště fakt neviděl nepasovalo nic na ničem blázen kdo to koupil

infinity

Zasláno: 30.12.2010 , 20:17    

eh...je to cesky puvod, auto celou dobu v jedne rodine. v 2009 servis za 22tis, kilometry sedi, bourane to bylo na zadek o tom vim, zepredu par tukancu coz je za 15let provozu celkem bezne, lehce nacnute lemy (kazda honda). Nevim co ocekavas za ty penize Velmi šťastný

spoon

Zasláno: 30.12.2010 , 20:42    

prostěs´mu ho vyfouk,no Velmi šťastný

alien44

Zasláno: 30.12.2010 , 20:45    

dva roky zpět jsem něco takového kupoval za 90 Velmi šťastný

Ondras

Zasláno: 30.12.2010 , 21:55    

Ale, kolego! Založíme EK3-squad-jih? Velmi šťastný

infinity

Zasláno: 30.12.2010 , 21:58    

Jasne Ondro, musime zajit na pivko a probrat ty nase skorapky Velmi šťastný

Ondras

Zasláno: 30.12.2010 , 22:02    

Ta moje je trošku více skořápkovitá a punkovní (zadní lemy skrz apod.). Stále uvažuju, co s ní po zimě provedu. Ale jezdím v tom autě stále více a více rád...

Hlavator

Zasláno: 30.12.2010 , 22:25    

přátele ta motorizace je dobra volba Mrk je to auto ktery si clovek proste zamiluje :twisted: v zime jezdit kombinovane v prumeru i za 6,5 a to klidne docela svizne to je radost sama.. VTEC dneska sem ji provetral na dalnici..o rychlosti se ale sirit nebudu ..hold byla prazdna tak me nikdo nebrzdil Velmi šťastný

Ondras

Zasláno: 30.12.2010 , 22:44    

Za 6.5 po městě jsem jezdil než nasněžilo. Teď je to přes 8. Ale furt jsem na tom o korunu na kilák lépe než s eRkem.

Hlavator

Zasláno: 30.12.2010 , 23:06    

cca pul na pul okrsky a Praha a mel sem ted nadrz na 6,53/100 OK je fakt,ze jezdim zname trasy takze brzdy moc nepouzivam a vse motorem spis..jinak ometani od snehu nebezi motor a startuju s vyslaplou spojkou Velmi šťastný jo ale topim a vyhrejvam zadni sklo a svitim pořádnej výtlem

takze se da vazne jzdit za hodne slusnou spotrebu a pritom se i pekne povozit..moc to ten prumer nepokazi OK

infinity

Zasláno: 31.12.2010 , 0:53    

nejakou zazracnou spotrebu se kterou bych mohl na TDi forum jsem zatim nezaznamenal, ale oproti forinovi kde jsem projezdil 500kc asi za 130km je to pokrok k lepsimu Velmi šťastný

R3S

Zasláno: 31.12.2010 , 2:52    

za 500 neprojedu ani s VTi 130 km..Úsměv

Efan

Zasláno: 31.12.2010 , 17:13    

infinity!!! OPRAVDU MOC TE LITUJU!!! Tenhle vuz jsem osobne projizdel a vim co s tim autem je!! Puvodni barva je ZELENA! JESLI SIS NEVSIML TY GENIE :-d NAVIC JE AUTO BOURANE SNAD NA VSECHNY SVETOVE STRANY. spasovani dilu horsi nez na skoda 120 auto stalo 1,5 roku v garazi kde nebyl menen ani olej natoz jine naplne! Kolik ti je let??? Zes skocil na takovou vrazdu? Prodejce mi osobne rekl ze by za to sam nedal ani 5tisic korun Velmi šťastný a ty ho koupis Velmi šťastný no to me poser Velmi šťastný

wacin

Zasláno: 1.1.2011 , 14:50    

Velmi šťastný Velmi šťastný Velmi šťastný Velmi šťastný Velmi šťastný horší mrdku sem fakt neviděl

vojt4s

Zasláno: 1.1.2011 , 22:15    

Vy dva poslední, vzpamatujte se.

infinity

Zasláno: 4.1.2011 , 0:32    

jojo pan rikal, ze nejakemu zajemci neschvalili uver 40tis Tak to valím bulvy (ne ze bych se smal)

Nevim co je pro vas dulezitejsi jestli stitek s kodovou barvou (night hawk black - cerna) na kastli nebo udaj v tp z roku 97? A se vsi uctou k vasim moudram, musim rict, ze moc dobre vim co jsem koupil. A jestli je auto podle vas mrdka, ze rok stalo, tak amen s vama HaHaaa HaHaaa Moje ITR taky stoji skoro rok, asi ji hodim z utesu Cool

Album
Hledat:     obsahující:      
  Novy prirustek
  Galerie: HondaDnes
  Hodnocení: Nehodnoceno

Řadit komentáře: 

NásledujícíNásledující PředchozíPředchozí
Autor: infinity
Zaslal: 30.12.2010 , 17:04
Zobrazení: 600

Board Security

(104575 útoků)