| Zatejká!!!! :( |
| Galerie: HondaDnes |
| Hodnocení: Nehodnoceno |
| |
|
|
Autor: drambejs
Zaslal: 14.1.2011 , 10:33
Zobrazení: 362
|
|
 |
Popis: dneska ráno sem sedl do auta a zjistil sem že mi tam někudy zatejká a nemálo! :( koukal sem u lišty dveři spolujezdce byly kapky a sedačka taky mokrá mám to mokry na podlaze i u řidiče ale ne tolik neví někdo kudy tam může téct?? :((( |
 |
|
|
| Zasláno: 14.1.2011 , 11:02 |
|
se divíš když máš všude díry a látáš to drátkem
čéče se vybodni na rat a koukej tomu autu dát co potřeubje ...
předpokládám, že tohle bude zatýkat podél čelního skla, zkus sundat lišty a máznout tam silikon (to je takové nic moc řešení, ale furt lepší než vyřezávat a znovu lepit sklo) |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 14.1.2011 , 11:04 |
|
na to se chystám ......dík za připomínku o drátech taky sis to moh odpustit ....já měl za to že tam mám mokro od tajícího sněhu od bot tak sem to vysál tepovačem ale jakmile začalo pršet tak tam bylo zas mokro a to dost:( zkusim to zamáznout silikonem no ono to sklo co sem koukal bylo už měněný a asi není zrovna dobře přilepený  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 14.1.2011 , 11:12 |
|
většinou je problém po lepení skla..
jinak pokud máš šíbr nebo anténu v A sloupku hledej problémy taky tam |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 14.1.2011 , 11:42 |
|
tohle mam taky, ale v malým množství horší je, že poslední dva tejdny mam mokrej pás  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 14.1.2011 , 12:09 |
|
no asi to fakt bude to sklo zejtra to zalepim a uvidim co to udělá antnu ani šíbr nemám ...antena je vzadu |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 14.1.2011 , 13:05 |
|
A taky zkus vyhodit ty textilní koberečky a pořiď gumové. Používat v zimě textilní koberečky....
Já používám gumové i v létě a neměnil bych.
Oni totiž textilní koberečky jsou hrozně nepraktická věc. V zimě jsou zdrojem vlhkosti a v létě zdrojem prachu.
Nevidím jediné pozitivum a důvod je používat. |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 14.1.2011 , 13:18 |
|
Petr78:jsou hezčí?
V zimě gumový a v létě origo textil.My nealergici,puntičkáři,co jednou ročně perou celej vnitřek,vysávají klidně i 2x týdně,s prachem problém nemáme  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 14.1.2011 , 14:22 |
|
já ten koberec musim zas nějak vytepovat... měl jsem ten gumovej prasklej a tekla mi do něj tedy voda a začíná to zapáchat nevíte o nějakém přípravku? ideálně i proti plísním?  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 14.1.2011 , 14:29 |
|
no k tepovači je ten sypkej ...tak mi to začínalo zavánět tak sem to vzal tim a byl pokoj |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 14.1.2011 , 14:40 |
|
no já tepovač nemám, tak to budu muset dělat něčím ručně |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 14.1.2011 , 15:13 |
|
tak si kup prostě ten čstič koberců je dostupnej všude tim to pude krásně taky sem to s nim dělal |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 14.1.2011 , 21:07 |
|
místo silikonu to přetři lepidlem na sklo a nebo nějakým polyuretanovým lepidlem. silikon není to pravé ořechové |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 15.1.2011 , 11:11 |
|
Silikon ani lepidlo nepomuze, rekl bych ze se mu predni sklo odlepuje protoze mu to pod nim REZAVI to nic nezastavi - musite odrezat okno vsechno ocistit vyvarit COckem potom to poradne prilepit a samozrejme novej bauset
Toto je moje zkusenost vim o cem mluvim. |
|
|
 |
| Zatejká!!!! :( |
| Galerie: HondaDnes |
| Hodnocení: Nehodnoceno |
| |
|
|
Autor: drambejs
Zaslal: 14.1.2011 , 10:33