| cbr dnes |
| Galerie: HondaDnes |
| Hodnocení: Nehodnoceno |
| |
|
|
Autor: hometuner
Zaslal: 15.1.2011 , 20:48
Zobrazení: 424
|
|
 |
Popis: vytáhl sem stroj na vyhlídkovou projížďku, abych torchu protočil motor přes tu zimu, když se udělalo, tak pěkně...Ve městě mě zastavili cajti, dobrý den pane řidiči silniční kontrola, řikám si pohoda....a najdnousem si vzpomněl...nemam sebou papíry od motorky... |
 |
|
|
| Zasláno: 15.1.2011 , 20:50 |
|
No a jak to dopadlo pane řidiči?  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 15.1.2011 , 21:05 |
|
V 230ti vyhlidkova projiždka  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 15.1.2011 , 21:07 |
|
Si fotil mobilem?  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 15.1.2011 , 21:45 |
|
230 to sem to teprv zahříval...
nn natáčel sem video....a tohel je obrázek z videa...
rikám ze sem vyjel jen aby se ozivila baterka atd.....sli si projet motorku v evidenci jeslti je to psany na mě, vratil mi řidičák a říkal, že sem teď udělal 3 přestupky a ani nezačala sezona řikám si to je v pytli...Nic no páni policjati se usmáli a popřáli mi šřastnou cestu a ať si honem jedu pro techničák a pojistku. |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 15.1.2011 , 21:54 |
|
já sem taky dneska civíčkovy protáhnul pérka  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 15.1.2011 , 21:58 |
|
Kámo,
to chce "klit" ... Dobře Ty, zaplať PánBůh, to dobře dopadlo ... |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 15.1.2011 , 22:31 |
|
ty se asi nemáš moc rád viď? při tom co je teď na silnicích tuny štěrku, písku a dalšího bordelu, nehledě na to, že místy může bejt silnice ještě dost "prochladnutá" a ty si to s radostí valíš 230... občas ty motorkáře fakt nechápu, ale je to tvůj boj, poučovat tě nebudu  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 15.1.2011 , 23:33 |
|
ty jo premyslel jsem jestli mam vytahnout taky moto ale nakoc v te zime se moc nedalo... aspon u nas teda... |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 16.1.2011 , 0:12 |
|
plisa : neni to někde na vsi je to na dálnici, rovnej přehlednej úsek, auta minimální, silnice nová a suchá, štěrk absolutně žádnej, a gumy okruhový - měkká směs - zahřátý, ty držej přilepený v zatáčce i když jsou 2°C to mam vyzkoušený ještě když sem jezdil v lisotpadu... (samozřejmě za předpokladu suchý silnice v dobrym stavu)
nicméně rozumné to není to máš pravdu ! na jaře du blbnout na okruh |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 16.1.2011 , 2:00 |
|
neblbni, kdo mi bude svarovat rataka ? mimochodem uz mam ten plech pod motor, kdy to spachame ten vejfuk, plech pod motor a trosku zalapit ty blatniky ?  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 16.1.2011 , 12:28 |
|
ted mam zkouškový tak mam dost učení...příští víkend byhc měl mít čas...a chce to abys mel ty trubky pripravený a kolena na tu Y rozdvojku. Pokud to chceš tak že od katu povedou jen trubky před zadní kola pod prahem, tak to auto vytlačíme z garáže a startuj to někde za rohem nebo mi ten zvuk shodí všechno nářadí z polic a stěn |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 16.1.2011 , 12:30 |
|
kryt pod motor máš naohybanej jo ? pasuje v pohodě ? |
|
|
|
| cbr dnes |