Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Album
Hledat:     obsahující:      
  Honda včeeera
  Galerie: HondaDnes
  Hodnocení: Nehodnoceno

Řadit komentáře: 

NásledujícíNásledující PředchozíPředchozí
Autor: cocks
Zaslal: 10.2.2011 , 11:58
Zobrazení: 312

Popis: Kdo pozná co je to za hrad ? :)
Honda včeeera

Strana 1 z 1

mot

Zasláno: 10.2.2011 , 12:01    

to neni hrad ale past na Hondare, kteri se snazi dostat podle GPS do Svijanskeho Ujezdu Velmi šťastný pak prijde "hradmistr" a zavre branu a maji po ptakach... Velmi šťastný Velmi šťastný
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky

crushot

Zasláno: 10.2.2011 , 12:13    

přijde mi to jako Kost Úsměv
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ

silenec

Zasláno: 10.2.2011 , 12:22    

mot Velmi šťastný taky jsme tam prijeli cela kolona cestou na honday Úsměv
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky AOL Instant Messenger ICQ

cocks

Zasláno: 10.2.2011 , 12:25    

Jo, je to Kost, správně Crushot Úsměv

A jak se vám prosím vás, podařilo dostat se cestou na HD na Kost ????? Velmi šťastný
to snad ani nejde Velmi šťastný
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail

cocks

Zasláno: 10.2.2011 , 12:29    

Jo, je to Kost, správně Crushot Úsměv

A jak se vám prosím vás, podařilo dostat se cestou na HD na Kost ????? Velmi šťastný
to snad ani nejde Velmi šťastný

mot

Zasláno: 10.2.2011 , 12:30    

cocks: no budes se divit ale jde, jeli jsme totiz z Brna pres Hradec a nekdo spatne nastavil GPSku a dal tam (ted uz nevim presne) ale myslim "nejkratsi cestu" nebo tak neco a ten kram si nasel cestu pres hrad, ale jaksi opomenul jednu vec a to ze je tam zakaz vjezdu, takze to dopadlo tak ze prvni 4 auta projeli "na prase" pres nadvori, kde se hrozne vztekal nejakej "kastelan" nebo co to bylo Velmi šťastný no a tem dalsim zavrel branu pred nosem respektive pred kapotou, takze to museli objet, pak jsme se horko tezko davali zase dohromady, ale byla to sranda Velmi šťastný kdo muze rict, ze se projel ve VTECu po nadvori hradu Kost HaHaaa
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky

mot

Zasláno: 10.2.2011 , 12:33    

jo a tohle se nam stalo uz asi po treti, clovek by rekl, ze kdyz jednou trefi, tak si bude cestu pamatovat, ale holt rok je dlouha doba a vzdycky se nejak zamotame, takze kazda cesta z Brna na Honday je unikatni, minule jsme zase kousek za Brnem meli hromadnou bouracku Smutný ale odnesli to "jen plechy" uvidimi co bude letos Velmi šťastný

Repi

Zasláno: 10.2.2011 , 12:38    

já sem ještě projel já to stihnul Velmi šťastný slečna jenom nadskakovala zlostí když to viděla jak sme tam jeli Velmi šťastný

coudu

Zasláno: 10.2.2011 , 12:40    

Knight ride and Knight garage Velmi šťastný

cocks

Zasláno: 10.2.2011 , 15:16    

Mot :
No nekeee Velmi šťastný Velmi šťastný Jako já taky docela bloudim občas ale tohle, tohle je unikát Velmi šťastný Teoreticky se dá jet dál tou cestou podél hradu ale nejlepší je jet hlavní tahy a sjet až za Turnovem u tý shellky a je to ok Úsměv
Já byl teď v Brně a jeli jsme na penzion a bloudil jsem okolo tuřan snad hodinu a po městě to vůbec jsem nevěděl která bije Velmi šťastný

Album
Hledat:     obsahující:      
  Honda včeeera
  Galerie: HondaDnes
  Hodnocení: Nehodnoceno

Řadit komentáře: 

NásledujícíNásledující PředchozíPředchozí
Autor: cocks
Zaslal: 10.2.2011 , 11:58
Zobrazení: 312

Board Security