| Honda včeeera |
| Galerie: HondaDnes |
| Hodnocení: Nehodnoceno |
| |
|
|
Autor: cocks
Zaslal: 10.2.2011 , 11:58
Zobrazení: 312
|
|
 |
Popis: Kdo pozná co je to za hrad ? :) |
 |
|
|
| Zasláno: 10.2.2011 , 12:01 |
|
to neni hrad ale past na Hondare, kteri se snazi dostat podle GPS do Svijanskeho Ujezdu pak prijde "hradmistr" a zavre branu a maji po ptakach...  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 10.2.2011 , 12:13 |
|
přijde mi to jako Kost  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 10.2.2011 , 12:22 |
|
mot taky jsme tam prijeli cela kolona cestou na honday  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 10.2.2011 , 12:25 |
|
Jo, je to Kost, správně Crushot 
A jak se vám prosím vás, podařilo dostat se cestou na HD na Kost ????? 
to snad ani nejde  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 10.2.2011 , 12:29 |
|
Jo, je to Kost, správně Crushot 
A jak se vám prosím vás, podařilo dostat se cestou na HD na Kost ????? 
to snad ani nejde  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 10.2.2011 , 12:30 |
|
cocks: no budes se divit ale jde, jeli jsme totiz z Brna pres Hradec a nekdo spatne nastavil GPSku a dal tam (ted uz nevim presne) ale myslim "nejkratsi cestu" nebo tak neco a ten kram si nasel cestu pres hrad, ale jaksi opomenul jednu vec a to ze je tam zakaz vjezdu, takze to dopadlo tak ze prvni 4 auta projeli "na prase" pres nadvori, kde se hrozne vztekal nejakej "kastelan" nebo co to bylo no a tem dalsim zavrel branu pred nosem respektive pred kapotou, takze to museli objet, pak jsme se horko tezko davali zase dohromady, ale byla to sranda kdo muze rict, ze se projel ve VTECu po nadvori hradu Kost  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 10.2.2011 , 12:33 |
|
jo a tohle se nam stalo uz asi po treti, clovek by rekl, ze kdyz jednou trefi, tak si bude cestu pamatovat, ale holt rok je dlouha doba a vzdycky se nejak zamotame, takze kazda cesta z Brna na Honday je unikatni, minule jsme zase kousek za Brnem meli hromadnou bouracku ale odnesli to "jen plechy" uvidimi co bude letos  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 10.2.2011 , 12:38 |
|
já sem ještě projel já to stihnul slečna jenom nadskakovala zlostí když to viděla jak sme tam jeli  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 10.2.2011 , 12:40 |
|
Knight ride and Knight garage  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 10.2.2011 , 15:16 |
|
Mot :
No nekeee Jako já taky docela bloudim občas ale tohle, tohle je unikát Teoreticky se dá jet dál tou cestou podél hradu ale nejlepší je jet hlavní tahy a sjet až za Turnovem u tý shellky a je to ok 
Já byl teď v Brně a jeli jsme na penzion a bloudil jsem okolo tuřan snad hodinu a po městě to vůbec jsem nevěděl která bije  |
|
|
|
| Honda včeeera |
| Galerie: HondaDnes |
| Hodnocení: Nehodnoceno |
| |
|
|
Autor: cocks
Zaslal: 10.2.2011 , 11:58
Zobrazení: 312