| snaha o foto |
| Galerie: HondaDnes |
| Hodnocení: Nehodnoceno |
| |
|
|
Autor: drambejs
Zaslal: 24.3.2011 , 19:41
Zobrazení: 358
|
|
 |
Popis: ... |
 |
|
|
| Zasláno: 24.3.2011 , 19:42 |
|
jo je to focený mobilem jen sem našel docela dobrý místo tak sem to chtěl zkusit ...stojí to za prd  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 24.3.2011 , 19:43 |
|
tak snaha se cení ale kdyby to bylo focený dobrym foťákem určitě by to byla fajnová fotka ale i tak  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 24.3.2011 , 19:46 |
|
jo jo zrcadlovku bych bral i když s tim nemám zkušenost ale naučil bych se to ....našel sem krásnej flek na nádtraží kde je plno rzi a plechů  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 24.3.2011 , 20:27 |
|
no nevim, v tom tvým výtvoru nevidím rat, leštěnku ani normální pohledné auto nýbrž spatlaninu na entou ...
styl nahodim co dům a hypermakret dal
samolepky na dveřích, M3zrcátka = rádoby tuning car
rezavá kapota a přelepený čirý blinkr = rádoby rat
kola k ratu absolutně out
nezlob se, ale muslel jsem to už napsat, protože tu tvojí šílenost sem cpeš denně ...
jako že rat fakt nemusím, tak některé kousky si rád prohlídnu, ale ten tvůj výtvor stále nevím kam zařadit - ani ryba ani rak, nebo jak se to říká
a že to nemáš hotový? s tím sem radši vůbec nechoď ... mám takovej pocit, že už od samého začátku sám nevíš co přesně chceš a pokoušíš se o něco čemu sám nevěříš ... |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 24.3.2011 , 20:46 |
|
a tapetuju a tapetuju ... dokavad mobil foti  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 24.3.2011 , 21:51 |
|
a pak si lidi ještě řeknou: ty Hondy nějak reznou  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 24.3.2011 , 22:11 |
|
Někdo na focení fakt to oko nemá. Ale jinak všechno ..  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 24.3.2011 , 22:46 |
|
Petura: máš samozřejmně prostor na svůj názor já ti ho neberu ale je ti takněják prd do toho co já si s autem dělám už na začátku sem psal že to chci jen lehce!!! žádný přeháňky takže kapota pár blbinek okolo a tiám to hasne nechápu že ti to furt neleze do hlavy samolepky na dveřích alá tuning jak píšeš bych třeba i rád sundal kdyby to nešlo i s lakem !!!! a podělaný M3 zrcátka?? jo holt nemám prachy na to koupit si originál a nechat si je hodit do barvy  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 25.3.2011 , 0:43 |
|
Petura-sdílím  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 25.3.2011 , 7:24 |
|
drambejs: čoveče a proč bys na ratu měl mít zrcátka v barvě? samolepky dolu s lakem? hmmmm ale na žádným ratu jsem zatím neviděl tuning polepy ... to je právě ono proč se mi to stále nezdá - detaily, detaily, detaily ....
tyhle kola vyměň třeba za plecháče, origo černý zrcátka, černý kliky na dveřích, černý práhy - tou černou myslím nelakované plasty ... ale co ti budu radit, děláš to ty ...
radši nahoď zpět lakovanou kapotu, sundej křížky z blinkrů, vytahej ty drátky z nárazníku a já ti auto pochválím, protože z něj bude pohledný auto, který si pochvalu zaslouží  |
|
|
|
| snaha o foto |
| Galerie: HondaDnes |
| Hodnocení: Nehodnoceno |
| |
|
|
Autor: drambejs
Zaslal: 24.3.2011 , 19:41
Zobrazení: 358