| Tak už konečně přezuto... |
| Galerie: HondaDnes |
Hodnocení: 5 |
| |
|
|
Autor: Newtom
Zaslal: 26.3.2011 , 22:35
Zobrazení: 508
|
|
 |
Popis: Ve Čtvrtek došly Infimu černé matky tak se mohlo konečně přezouvat... |
 |
|
|
| Zasláno: 26.3.2011 , 22:39 |
|
 |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 26.3.2011 , 22:41 |
|
Taky kombinace akorat ten chrom mi k takovemu tuningu vubec nesedi,dal bych ho taky do toho bronzu  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 26.3.2011 , 22:43 |
|
A to se mi modry Acco skoro nikdy nelibil, ta kola mu proste seknou
Ja mam krome matek cerne i kovove ventilky, ale zatim jsem nesehnal cernou bezpecnostni matku, takze je tam stribrna z Accorda. Nemas nejaky tip? Zacina to byt urgentni, musim prehodit kola i na Tourerovi 
Co ty plaste, uz jsi je trochu zajel a vyzkousel?
DOHCVTEC: to neni bronz, mrkni se do garaze co ma- :arrow: odkaz |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 26.3.2011 , 22:57 |
|
Bully: Bezpečáky mám McGard, ty jediné jsem našel v černé, a obyč matice jsou D1. Ventilky jsem skryté černé nenašel. Co se týká pneu, zatím najeto cca 40km na mokru a paráda. Jsou fakt tiché, a co jsem teda čučel, že i komfort zůstal přijatelný.
DOHCVTEC: Který chrom myslíš? Pouze středová krytka je Alu. A co se zbytku auta týká, časem bych chtěl kliky na modro, lišty kolem oken černé, a lišty kolem masky taky modré. Akorát plány jsou jedna věc ale realizace už tak jednoduchá nebývá...  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 26.3.2011 , 22:57 |
|
Tahle modra na accu je nejhezci barva fakt .... <3 |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 26.3.2011 , 23:17 |
|
DOHC asi myslí ten chrom,co má každý Acco 4D 7g...  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 26.3.2011 , 23:27 |
|
Newtom: diky, mrknu na ty matky. Na Acco mam taky skryte ventilky, ale na CTR prisla klasika, tam si budu casteji hrat s tlakem.
Hellborn: treba na poface 30th SE je vsechen ten chrom tmavy- hyperblack, k tomu jsem dal i hyperblack kola a zvlast ke klasicke stribrne metalize to vypada podle me dobre  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 26.3.2011 , 23:30 |
|
Ale taky chrom...  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 26.3.2011 , 23:33 |
|
jj myslim ,a nevim co je to za barvu ale kdybys dal ty listy a kliky do stejne barvy jaky jsou kola tak je to uplne libovy ,ndeavej to do modry ,zkus si to udelat ve fotoshopu a uvidis sam  |
|
|
|
| Tak už konečně přezuto... |
| Galerie: HondaDnes |
Hodnocení: 5 |
| |
|
|
Autor: Newtom
Zaslal: 26.3.2011 , 22:35
Zobrazení: 508