| pozdrav z ještědu |
| Galerie: HondaDnes |
Hodnocení: 5 |
| |
|
|
Autor: plisa
Zaslal: 2.4.2011 , 19:43
Zobrazení: 416
|
|
 |
Popis: jen škoda, že bylo zataženo, měl sem totiž vyhlídnutý hezčí místo na focení... |
 |
|
|
| Zasláno: 2.4.2011 , 19:46 |
|
Ty kola tam sednou jak na hrnec  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 2.4.2011 , 19:54 |
|
dík, kola jí opravdu seknou, ale je to na úkor zrychlení, protože to jsou 18" a ty už daj motoru bohužel celkem zabrat... taky mě ta móda barevnejch kol poslední dobou trošku nahlodala, jestli je nedát do červena, ale spíš zůstanou tak jak sou. možná až se dokopu k tomu přečalounit interiér do černo/červený, tak na to dojde  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 2.4.2011 , 20:41 |
|
plisa neblazni s barevnyma kolama, nechapu proc to kazdej rve na auto, zbytecne si to znicis  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 2.4.2011 , 20:57 |
|
kola pěkný, autu seknou jen ty lamináty by to chtělo trošku decentnější  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 2.4.2011 , 21:40 |
|
brnďa: podle mě záleží na tom, na jaký auto se to dá. třeba tu jednou byla fotka bílýho eska na červenejch kolech a ta byla , ale když pak někdo dá barevný kola třeba na sériovýho civica a ještě ta barva kol a auta nejde moc k sobě, tak to vypadá spíš komicky no ale jak říkám, je to jen přemýšlení co na autě změnit a na 98% k tomu nedojde, stejně tak jako už asi rok a půl přemejšlim, jestli na ní dát křídlo nebo ne a taky tam s největší pravděpodobností nakonec nikdy nebude
Petura: tak lamináty jsou vždycky otázkou vkusu a nikdy se to nebude líbit všem podle mě je s nim předek daleko hezčí než série, takovej mohutnější a protaženej k zemi, ale taky plánuju lehkou předělávku a pak bude možná o něco decentnější... ale i tak jak je bych neřek, že je nějak přehnanej  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 2.4.2011 , 22:23 |
|
cau, nic proti mas ji ale neni lepsi resit tohle nez vzhled?
:arrow: odkaz |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 3.4.2011 , 10:30 |
|
BB1: tak je to vždycky otázka priorit no... preludu sem kupoval, protože se mi vždycky strašně líbila a navíc celkem slušně i jede, ale pokud bych chtěl závodit, tak bych si koupil něco jinýho taky mě hlodá myšlenka jí prodat a koupit něco "sportovnějšího" a ještě k tomu mě láká náhon na zadek. mám vyhlídnutý trio S2000, RX-7 nebo 350Z, ale nejsou na ně peníze a obávám se že ani nikdy nebudou...  |
|
|
|
| pozdrav z ještědu |
| Galerie: HondaDnes |
Hodnocení: 5 |
| |
|
|
Autor: plisa
Zaslal: 2.4.2011 , 19:43
Zobrazení: 416