Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Album
Hledat:     obsahující:      
  tuhle 8G krasavici jsem dnes videl u Plazy ,prikladam i moje 7G pro srovnani :-)
  Galerie: HondaDnes
  Hodnocení: Nehodnoceno

Řadit komentáře: 

NásledujícíNásledující PředchozíPředchozí
Autor: DOHCVTEC
Zaslal: 6.4.2011 , 22:02
Zobrazení: 547

Popis: 8G CTR se mi zacina libit :-)
tuhle 8G krasavici jsem dnes videl u Plazy ,prikladam i moje 7G pro srovnani :-)

Strana 1 z 1

coudu

Zasláno: 6.4.2011 , 22:15    

Jehezj ale v červený(Bully) je podle mě nej OK . Heh má EP3 spz Velmi šťastný je to dobrý
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ

BOSAN.TYPER

Zasláno: 6.4.2011 , 22:53    

KRASAVICE TO SICE JE ALE EP3 JE EP3
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail

Bully

Zasláno: 6.4.2011 , 23:11    

DOHCVTEC: u tebe spis vidim problem v tom co by se ti vubec nelibilo- 7G, 8G, Volvo, Lancer, Impreza, ... porad neco Velmi šťastný Ale tak to ma byt Velmi šťastný Uz jsi nejak poresil to LPG?

coudu: diky Úsměv Jeste tam tak mit Padamuv kompresor Velmi šťastný

Bosan: Ale FN2 je FN2 pořádnej výtlem
Sice je 8G malinko min syrove a mozna ztratilo (v seriovem stavu, za sucha a za predpokladu poface + porad perfektni stav u 7G) nejakou tu desetinku v akceleraci (coz jde poznat tak jenom pri soucasne jizde a stejnych ridicich nebo proti stopkam), jinak ale osobne vidim u FN2 za prakticky stejne penize daleko vic muziky je to dobrý

DOHCVTEC

Zasláno: 7.4.2011 , 0:57    

to vis mit prachy tak mam z kazdyho to nej Velmi šťastný ,ale jo kdyz je auto rychly a pekny libi se mi ,jako VolvoT5,tak Evo8 ,STI,8GCTR,NSX,350Z,GTR,CelicaTS,RX8,MPS3,RS4,M5 a tak dale ,
jak rikam mit nato mam vsechny Velmi šťastný

jo LPG v planu urcite je ,promblem je ve financich ,nastupuju do novyho zamestnani takze pokud nebudu po zkusebce nechci vrazet posledni prachy do auta Bueee
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail

Hellborn

Zasláno: 7.4.2011 , 8:10    

CTR8g vypadá ve stříbrné pěkně, 7g předface se bohužel vzhledově nepovedl...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky

master88

Zasláno: 7.4.2011 , 8:15    

Hellborn: A to bych se hádal!

Bully: v podstatě za stejné peníze asi né, nicméně FN2 v černé by mi taky nevadila Úsměv
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky ICQ

Hellborn

Zasláno: 7.4.2011 , 8:19    

Hádat se můžeš, ale podle mě to je nevýrazné auto (občas výhoda) ala Toyota. Dělají to ty lampy... KO Chce to poface lampy,aby se auto oživilo.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky

master88

Zasláno: 7.4.2011 , 8:38    

Poface jsou teda podle mě ošklivý, nicméně ano, je to takové nevýrazné auto, které se občas nemusíš bát parkovat venku. ITR by ti už dávno někdo ojel klíčem.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky ICQ

Daver

Zasláno: 7.4.2011 , 9:49    

Moje řeč, mám sice poface lampy, ale to je z toho důvodu, že svítí mnohem lépe a staré mi odešly OK Nicméně parkoval jsem vždy na sídlišti před barákem a nikdo si toho po 3 roky pořádně nevšiml ...

Hellborn

Zasláno: 7.4.2011 , 9:52    

No vida - ošklivý a ještě nesvítí... Velmi šťastný

Bully

Zasláno: 7.4.2011 , 17:36    

Master88: za stejne penize ano, dokonce je dneska zachovale EP3 2005-2006 DRAZSI! nez FN2 z 2007-2008. Pokud chce teda clovek aspon teoreticky nezhuntovane auto. Podle me neni co resit Úsměv

Album
Hledat:     obsahující:      
  Galerie: HondaDnes
  Hodnocení: Nehodnoceno

Řadit komentáře: 

NásledujícíNásledující PředchozíPředchozí
Autor: DOHCVTEC
Zaslal: 6.4.2011 , 22:02
Zobrazení: 547

Board Security

(104575 útoků)
::  www.honda-club.cz  :: poslední témata RSS TOPlist

[ Čas: 0.2079s ][ Dotazy: 33 (0.1623s) ][ GZIP on - Debug on ]