Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Album
Hledat:     obsahující:      
  Kally nehoda
  Galerie: HondaDnes
  Hodnocení: 5      

Řadit komentáře: 

NásledujícíNásledující PředchozíPředchozí
Autor: kally96
Zaslal: 7.4.2011 , 14:18
Zobrazení: 576

Popis: duvod nehody radsi nebudu komentovat :(
Kally nehoda

Strana 1 z 1

DanTe

Zasláno: 7.4.2011 , 14:19    

Omg, dyť jsi to nedávno dával dokupy Smutný Tipuju poškození zapark. vozu, nebo nedání přednosti někde Smutný
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ

kally96

Zasláno: 7.4.2011 , 14:21    

ten co me napral bola borka dal se nebudu vyjadrovat Bueee
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail

crxmann

Zasláno: 7.4.2011 , 14:23    

ojtyturbo .... to znám ...měl jsem auto 4 dny po laku a vzala mě taky ženská KO třeba je to znamení že je potřeba jít dál!

kally96

Zasláno: 7.4.2011 , 14:28    

:arrow: odkaz te je vice fotek

94EJ★1

Zasláno: 7.4.2011 , 14:29    

Já čera předjižděl 2 auta a borec předemnou si najenou nahodí blinkr a začne předjiždět naštvanej zaplat panbu že sem ještě nebyl vedle něj Tak to valím bulvy

zend3r

Zasláno: 7.4.2011 , 14:33    

Smutný

Vamp

Zasláno: 7.4.2011 , 14:42    

zdar Pavle ježiš taková škoda Tak to valím bulvy hned mi to připomělo bráchu měl podobně lízlé Smutný

doufám že to dáš do kupy ne?

kally96

Zasláno: 7.4.2011 , 14:56    

jj do kupi to dam už zhanim dily až nato že sem jel s technicke a vsecko ok a tet je to K.O Bueee

WendyCRX

Zasláno: 7.4.2011 , 15:13    

To je pech!!

Tina

Zasláno: 7.4.2011 , 15:23    

Blbečků na silnici je čím dál víc.. KO Mně se včera na pražskym okruhu přihodila velmi "příjemná" událost, úsek Vestec-Jesenice, směrem z V do J je prudší levotočivá zatáčka, v levym pruhu černá A8, já v pravym, v zatáčce jsem jel rychleji, chlap v A8 asi neunesl, že ho předjíždí 2x menší auto a tak se na mě podíval, začal mě tlačit na svodidla. Naprosto bez okolků, jel jsem tak 30 čísel od svodidel a 30 od A8 a to všechno tak ve 100. Kamarád, co se mnou jel, má naděláno (a já taky), ještě teď. Kéž bych si to jen vymyslel.. KO KO

kally96

Zasláno: 7.4.2011 , 15:38    

DanTe : jo no vcera sem dal jen 50000za opravu kol + pneu a na druhej den toto mam good tejden du si asi hodit maslu fakt

Hellborn

Zasláno: 7.4.2011 , 15:42    

Tina: co bys chtěl od blbečků se 4 kroužky pro teploušky? Na mě v úterý jeden podobnej troubil,že jsem si dovoli zastavit na magistrále,když přede mnou najížděl úklidový Transporter na chodník a nebylo kudy jet dál...

Kally: to dáš zase dokupy...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky

kally96

Zasláno: 7.4.2011 , 15:47    

Hellborn : dam ale sem tet zadluženej až po usi takže de do hangaru a bude zavrenej

Hellborn

Zasláno: 7.4.2011 , 15:49    

Tak dej značky do depozitu a ušetříš aspoň na povinným... Pokud jsi jel z TK,tak máš 2 roky...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky

gizmi

Zasláno: 7.4.2011 , 15:51    

Hellborn: podle toho ale co pise Audinu podjizdel Velmi šťastný Takze vina jak tak, tak tak Úsměv Ale souhlasim ze je to ted na silnicich desny.. Hlavne sluzebni vozidla..
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky ICQ

DanTe

Zasláno: 7.4.2011 , 16:07    

gizmi: To psal Tina, to je úplně něco jiného to zaprvé a zadruhé, to že někoho podjedu, protože to je lempl a jede v levym pomalejc než já v pravym neznamená, že mě hned musí vytlačovat ze silnice Tak to valím bulvy Nehledě na to, že v audi evidentně jezdí samej pitomec, protože já sám mám několik případů s Audi a to nemluvim o těch co běželi i v bedně Tak to valím bulvy

Tina

Zasláno: 7.4.2011 , 16:20    

gizmi: Nevím, o jaké vině mluvíš. Že se mě pokoušel vytlačit ze silnice opravdu není má vina. Měl jsem v zatáčce přejet do levýho a očekávat, že mi uhne?

chosse.j

Zasláno: 7.4.2011 , 16:38    

když už se tu "chlubíte".. Loni jsem jel šéfovým autem z Plzně přes Prahu domů. Je pravda, že ne podle předpisů na dálnici, ale měl jsem tam 160, takže žádný extrém..v dálce vidím náklaďák v pravém pruhu, tak si přejedu do levého vklidu pokračuju. Blížím se k nájezdu na dálnici a koukám, jak tam borec krouží tu zatáčku a najíždí na dálnici. Nemohl tam mít víc, jak 70km/h a v té rychlosti se rozhodl, že se mu ten náklaďák nelíbí a vzal to rovnou do levého. Brzda, klakson, když jsem zjistil, že to nedobrzdím, srdce jsem měl v krku, pustil jsem brzdu a vzal ho zleva po trávníku. Borec na mě koukal a ukazoval nějaká mezinárodní gesta..

KingsKiller

Zasláno: 7.4.2011 , 16:46    

Bueee Bueee Bueee chudak chcivíc Bueee

KureKungPao

Zasláno: 7.4.2011 , 16:48    

taky nemam s Audinama dobrý zkušenosti...jedu z teplic po rychlovce v klídku 90 vidim že se bude napojovat kamion a za nim audi tak najedu do leva kamion se napojí jenže blbeček v audi hned předjíždí měl sem ho snad 50cm před čumákem začal sem blikat troubit a nadávat jestli neni vy víte co si chlapeček myslí že když má S4 co má 500koní že muže dělat takový hovadiny naštvanej pak suveréně jede vedle mě a řiká mi co si o sobě myslim že na něj blikam a troubim jestli nejsem padlej na hlavu mít zbran tak ho odstřelim kreténa ale dopadl blbě před bilinou na něj čekali páni policajti Velmi šťastný

tomyks

Zasláno: 7.4.2011 , 20:52    

Civica je mi taky lito. Jinak taky nevim proc vetsina lidi jak se blizi k pripojovacimu pruhu automaticky prejizdi do leveho a mnohdy bezohledne, jakoby auto z vedlejsi melo absolutni prednost. Ovsem taky pozoruju ze ti co se pripojuji nejak automatiky ocekavaji ze jim kazdy vyklidi pravy pruh okamzite. Holubnik toto...

Hellborn

Zasláno: 7.4.2011 , 21:30    

No jo, podjížděl jí na pražským okruhu... Jinak taky radši "110km/h závodníka v levém" podjedu než abych za ním brzdil - ještě to přede mnou zašlápne...

DACAN

Zasláno: 8.4.2011 , 9:20    

nejhorší na tom je že nemam ješte dodělany svoje a budu muset skladat tohle protože je to bracha Smutný ale snad se oba na HD dostanem Honda

beruska.zh

Zasláno: 8.4.2011 , 18:16    

Tohohle se taky bojim Smutný to hodně naštve. Držim palce, ať už se ti to nikdy nestane... Úsměv

Album
Hledat:     obsahující:      
  Kally nehoda
  Galerie: HondaDnes
  Hodnocení: 5      

Řadit komentáře: 

NásledujícíNásledující PředchozíPředchozí
Autor: kally96
Zaslal: 7.4.2011 , 14:18
Zobrazení: 576

Board Security