| CAI SIMOTA P5G |
| Galerie: HondaDnes |
| Hodnocení: Nehodnoceno |
| |
|
|
Autor: Majlou
Zaslal: 7.4.2011 , 21:30
Zobrazení: 488
|
|
 |
Popis: |
 |
|
|
| Zasláno: 7.4.2011 , 21:35 |
|
no hele ted se na to chystam , něco podobného , nemohl by jsi mi poslat foti jak si vyřešil pruchod z motorového prostoru k narazníku , je tam pruchod ve tvaru oválu. Díky za radu. |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 7.4.2011 , 21:40 |
|
Jasne v odkazu je vic fotek a jedna s nahledem na pruchod nosnikem kde byl puvodne oval, kterej jsem trochu klestema v gume roztahnul na pozadovanej prumer vrapovky a bylo vyreseno
:arrow: odkaz |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 7.4.2011 , 21:40 |
|
Jak se počítalo s případným nasátí vody? |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 7.4.2011 , 21:47 |
|
S vodou se nepocita voda je spatne = smrt motoru nicmene schytal jsem vlnu od vedlejsiho auta a v pohode...za deste to akorat tolik nezenu aby to tolik nesalo doufam ze pres tolik zatacek a vrapovce se ta voda natolik zpomali ze ji ten filtr nepusti  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 7.4.2011 , 21:49 |
|
dneska jsem si toho všimnul... škoda že to je modrý, ale jinak preluda je moc pěkná  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 7.4.2011 , 21:53 |
|
no tak pruchod budu muset nějak pořešit...do kastlr takle rejpat nechci.---diky za info pane |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 7.4.2011 , 22:15 |
|
jo jo stahovaky nejlepsi pritel motoristy |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 7.4.2011 , 22:26 |
|
Proc riskujes s tou vodou a vedes k tomu vzduch zepredu? I origo airboxu prece staci co nasaje pod kapotou tak proc by nestacilo bez boxu to co nasaje za podbehem? A nemusis resit jestli prsi nebo ne, cakani vody od aut pred sebou nebo jakoukoli kaluz  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 7.4.2011 , 22:42 |
|
Nikdy to auto takhle pruzne s origo sanim nebylo. Placebo efekt muzu zrusit tim ze kdyz melo origo sani jelo max tak 230 a desne dlouho se tam splhalo, naporove sani tomu dodalo vetsi pruznost a furt se tu s tim opakuji ale na 5tku do omezovace jsem se s origo sanim nedostal u tohohle frci 245  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 7.4.2011 , 22:48 |
|
Samotne pokroucene zakonceni dle meho nazoru jen zhorsuje pruchodnost plus ta voda, zbytecne. Ale jestli je to znat na vykonu, respektive prubehu tak OK...  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 7.4.2011 , 22:50 |
|
Vidis, a staci malo a efekt muze byt jeste vetsi, navic bez riskovani  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 7.4.2011 , 23:31 |
|
beztak se ti to zda, na to vic slapes a jede to vic ne? chtelo by to grafy akhle to bude o dohadovani ale dal bych kdys uz na ten filtr ten stit proti vode tu ponozku ci co to je a mas klid |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 7.4.2011 , 23:37 |
|
Tu fusku muzu dat tak max na ten otvor bo uvnitr je jinak velikej filtr nez na ktere je to delane. Vic slapat nejde to pak leda udelat diru do podlahy  |
|
|
|
| CAI SIMOTA P5G |
| Galerie: HondaDnes |
| Hodnocení: Nehodnoceno |
| |
|
|
Autor: Majlou
Zaslal: 7.4.2011 , 21:30
Zobrazení: 488