| Včerejší noční cesta z montáže |
| Galerie: HondaDnes |
| Hodnocení: Nehodnoceno |
| |
|
|
Autor: Vergas
Zaslal: 18.4.2011 , 10:10
Zobrazení: 728
|
|
 |
Popis: Věrný anglán mě podržel do poslední chvíle :-( |
 |
|
|
| Zasláno: 18.4.2011 , 10:12 |
|
ups, copa se stalo? |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 18.4.2011 , 10:13 |
|
4WS i v anglánu?
Jaks tohle dokázal Tak hlavně,že jsi/jste cajk  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 18.4.2011 , 10:27 |
|
Jel jsem naštěstí sám, asi zapracovala únava po 16-ti hodinách práce... Nejspíš micro spánek, páč si vůbec nepamatuji jak jsem se dostal z pravého okraje cesty na levý a ještě jsem dopadl takhle... (Foceno je to z té strany z které jsem jel) Jsou v té příkopě jenom 3 přerušované rýhy, takže jsem asi vletěl předkem mírně do té příkopy, to mě vyhodilo, zadek se asi stočil tak jak je a pak další rána a konec... To kolo se asi ohnulo jak to dopadlo na "hranu" příkopy... Každopádně auto je na odpis, celá pravá strana karoserie je hnutá a to tak, že nejde ani kapota otevřít... Pravděpodobně dostal ránu i motor. Můžu jenom děkovat, že jsem nezahučel do příkopy, protože je pořádně hluboká... Odnesl jsem to jenom trošku rozříznutým palcem. |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 18.4.2011 , 10:31 |
|
kámo to je škoda přesně to samé se mi stalo s peugeotem který jsem měl ani ne měsíc...akorát ten dopadl tak že jsem rozsekal 2 ploty a celý předek a levý bok úplně roztrhaný. Hlavně že jsi v pohodě  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 18.4.2011 , 10:33 |
|
Hondičky je škoda, ale aspoň odvedla tu nejlepší službu a zachránila ti život. |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 18.4.2011 , 10:43 |
|
Neber to tragicky. Ty jsi přežil, nikoho nezranil. Je čas se posunout dál  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 18.4.2011 , 10:49 |
|
presne, hlavne ze se nikomu nic nestalo. kolem a kolem jsou to furt jen plechy |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 18.4.2011 , 10:49 |
|
crxmann: Neberu to tragicky, aspoň nemusím řešit hučící ložiska Auto se dá použít na ND Jenom teď nemám peníze na jinou Hondu A auto potřebuji denně :-/ Jinak jsem hodně vděčný, že mě nezklamala ani v této situaci, stejně tak jako za celý rok a něco co jsme byli spolu, zažila jenom jeden HD, letošního už se nedožila  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 18.4.2011 , 13:31 |
|
Tak to je mazec, hlavně že se ti ni nestalo. Časem našetříš a snad padne volba zase na Hondu 
Btw: co Zlínskej sraz, dorazíš i tak ? |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 18.4.2011 , 16:09 |
|
Na Hondu padne volba určitě Nemám důvod měnit značku. Honda mi prostě vyhovuje Na Zlínský sraz dorazím určitě i tak. O víkendu už možná budu bydlet přímo ve Zlíně Nebo taky možná dorazím Nissanem  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 18.4.2011 , 21:11 |
|
jaj to je škoda, a to jsme se nedávno bavili o tom jak jsi s hondou spokojený, ale mohlo to dopadnou i hůř... |
|
|
|
| Včerejší noční cesta z montáže |
| Galerie: HondaDnes |
| Hodnocení: Nehodnoceno |
| |
|
|
Autor: Vergas
Zaslal: 18.4.2011 , 10:10
Zobrazení: 728