| ...tady máte ty písmenka... |
| Galerie: HondaDnes |
| Hodnocení: Nehodnoceno |
| |
|
|
Autor: Hondik
Zaslal: 19.7.2011 , 23:03
Zobrazení: 595
|
|
 |
Popis: v realu to vypadá jako zlatý VHT, ale ruka se mi klepala zodpovědně :-)) |
 |
|
|
| Zasláno: 19.7.2011 , 23:28 |
|
hezký.. taky si asi stříknu držáky na chladič a baterku, mám je odrbaný  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 19.7.2011 , 23:29 |
|
vsechno krome vika je natirano stetcem  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 19.7.2011 , 23:42 |
|
drzaky mam take foukle cernym sprejem pac to uz rezlo.jinak hezka prace a verim ze se klepala ruka  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 20.7.2011 , 1:15 |
|
no proto ja sem na to šel ještě za tepla s plochym šroubováčkem a to šlo jedna báseň. |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 20.7.2011 , 7:36 |
|
moc pěkný, ani bych neřekl, že je to natřený štětcem, osobně jsem natíral jednou a děs, zdržování a kvalita nic moc, takže jsem nakonec stejně sáhnul po pistoli jináč zlatý VHT bych řekl, že je sytější, viz. zde :arrow: odkaz |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 20.7.2011 , 8:22 |
|
dobře ty  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 20.7.2011 , 8:22 |
|
tak to sem ani nevedel ze se zlaty VHT dela
dneska musim udelat DOHC viko na moje VTi |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 20.7.2011 , 9:56 |
|
to Bull: Alkyton se skfvjele roztírá  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 20.7.2011 , 19:19 |
|
VHT dela spoustu odstinu, ja jsem si na zkousku vzal tu zlatou, pak stribrnou s modrym zrnem a paradni cervenou.. vsechny jsou tam u me na rajceti a budu ted delat vzorkovy viko, kde tyhle odtiny budou..
Alkytonem jsem právě natíral a děs, možná tak kdybych si s tím hrál a delší dobu to natíral a udělal x nátěrů, aby to krylo, ale na to při mém projektu a časovém omezení čas fakt nebyl.. takže pistol a během chviličky to bylo a dle mýho v lepší kvalitě než štetcem.. navíc štetec pouštěl štětiny a ty pak zůstávaly v laku a to taky nebylo nic moc |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 20.7.2011 , 20:05 |
|
no jo tak to musis mit na to jednak stetec a pak pevne ruce a nervy a po tenkych vrstvach to natirat a on se pak pekne zaleje meli sme totiz v praci kus plechu ktery byl natreny Alkytonem a ruzne sme ho ohybali a ta barva na tom porad drzela tak proto sem ho vzal na zkousku a od te doby natiram jenom tim vsechno co se da na aute natrit  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 20.7.2011 , 21:08 |
|
tož já taky to beru alkytonem, jen jsem si to maličko přiředil, aby se to dalo stříkat.. vím, že ta barva je pružná, proto jí také používám na podvozkové komponenty |
|
|
 |
| ...tady máte ty písmenka... |
| Galerie: HondaDnes |
| Hodnocení: Nehodnoceno |
| |
|
|
Autor: Hondik
Zaslal: 19.7.2011 , 23:03
Zobrazení: 595