| (milé) překvapení po práci :/ |
| Galerie: HondaDnes |
| Hodnocení: Nehodnoceno |
| |
|
|
Autor: DanTe
Zaslal: 25.7.2011 , 16:01
Zobrazení: 764
|
|
 |
Popis: Přijdu k autu a koukam že mám sklopený zrcátko, tak si řeknu že jsem ale žádný nesklápěl a pak sem se podíval a viděl tu spoušť :,( Sice je Evičky auto před renovací, ale i tak to naštve :/ |
 |
|
|
| Zasláno: 25.7.2011 , 16:02 |
|
tvle kamo soucitim... jako kdyz ja zaparkoval u majka stejny paka.... to byl urcite majk  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 25.7.2011 , 16:07 |
|
tak za tohle bych byl fakt "rád", někteří lidi prostě neumí parkovat nebo sou jednoduše hovada  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 25.7.2011 , 16:13 |
|
nechapu co stoho ty lidi majii,kludne ti mohly nechat cislo za stieracom a vyplatilo by sa to s pojistky,ale nee oni utecou |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 25.7.2011 , 16:24 |
|
od určité doby stojím všude kde to jde na 2 místech, není to sice fér, ale lepší než kvůli nějakému vokurkovi mít škodu... někde to holt nejde, každopádně dobře že to je před a né po renovaci! |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 25.7.2011 , 16:55 |
|
kdyz zaparkujes normalnetka to dopadne takhle, a kdyz jako master pres dve mista tak ti to obejdou klicem a propichnou gumy lepsi je jezdit metrem nebo si udelejte rataka a takovyhle veci vam vadit nebudou, spsi naopak  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 25.7.2011 , 16:56 |
|
master88: Míšo já jsem stál podélně u chodníku, to nebylo mezi autama Každopádně jak tu píšete s těma pojistkama, tak jelikož pracuju v pojišťovně tak přesně vim proč lidi ujížděj, protože všichni hamouněj bonusy a bojí se že by platili o pár stovek navíc za rok Takže místo toho aby byly fér, uznali chybu a nechali to zaplatit pojišťovnou a platili třeba místo 2500,- 2700,- za rok, tak radši ujedou s tim stylem "není to moje, tak na to kašlu, ať si to blbeček opraví za svoje"  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 25.7.2011 , 17:03 |
|
DanTe: Přesně o tom to je co zavedli bonusy malusy tak lidi jen hleděj na to nic jiného je nezajímá. A pak pořád slyšíš ve zprávách a čteš že ten ujle od nehody atd. Kdyby tohle nezavedli tak tam určitě lidi nechaj lístek ,protože by jim šlo o lejno takhle prostě se musí člověk strachovat když příjde k autu |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 25.7.2011 , 17:17 |
|
Vzdyt uz to tu bylo milionkrat. Kdyby bonusy nebyly tak tu budete plakat ze povinne ruceni stoji mnohem vic nez dneska a ze musite sponzorovat paka co neumi jezdit a pritom si plati tu samou castku jako ti co v zivote pri parkovani neohli ani kvetinku. System bonusu je spravedlivy system pouzivany vsude v civilizovanem svete, par hovad co udelaji tohle a nepriznaji se se najde vzdycky.
Ruku na srdce- kdyz neco takoveho vidite tak vzdycky napisete chudakovi postizenemu SPZku toho co ho skrabl a ujel + svuj telefon kvuli svedectvi a date mu ji za sterac? |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 25.7.2011 , 17:21 |
|
chudinka moje autíčko No ja osobne bych to udelala protoze je to ferovy jednani. A kdyz jeste jdu sklopim zrcatko a pak auto nabouram je docela na hlavu :-/ |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 25.7.2011 , 20:06 |
|
pěkný příklad... co bych dal za to, kdybych platil 2700 ročně... tohle platím půlročně :-/ jinak lidi jsou hovada... já mám taky jedem šrám z parkoviště... vědět kdo to byl tak mu ukážu co umí krompáč |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 25.7.2011 , 20:16 |
|
To BULLY : ANO , Já ...už sem to udelal 2X a udelam to zase.
jednou sem opsal SPZ borce ,fotnul a dal mu na me kontakt za stšrač ...ozval se a vše good dopadlo a podruhý sem borce nenechal odjet dokud nepřišel majitel.
A jak říkam udelám to zase ! a kdykoliv....vím jak by bylo mě |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 25.7.2011 , 20:19 |
|
Kachnacrx: Delam to taky, i kdyz mne to nestoji za to abych nekomu skakal pred auto a nechal si treba prejet nohu, ten listecek za sterac staci. |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 25.7.2011 , 22:55 |
|
to znám Dane neuděláš nic idioti jsou všude.. já už mám vzatou i tu šprcku na rohu |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 26.7.2011 , 11:08 |
|
ty woe dane to je smula lidi sou prasata :-! |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 26.7.2011 , 11:26 |
|
Bazzi: No můžu bejt jedině rád že sem nebyl v práci Preludkou, protože to bych šel ty řidiče nákladáků na stavbu umlátit tim teleskopickym klíčem na kola  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 26.7.2011 , 11:30 |
|
no to bud jedine rad ze luda zustala doma |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 26.7.2011 , 11:38 |
|
Doufám že nám to vyjde teď v srpnu a že Preluda zůstane už nafurt jen víkendo-letní vůz :twisted: |
|
|
 |
| (milé) překvapení po práci :/ |
| Galerie: HondaDnes |
| Hodnocení: Nehodnoceno |
| |
|
|
Autor: DanTe
Zaslal: 25.7.2011 , 16:01
Zobrazení: 764