Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Album
Hledat:     obsahující:      
  (milé) překvapení po práci :/
  Galerie: HondaDnes
  Hodnocení: Nehodnoceno

Řadit komentáře: 

NásledujícíNásledující PředchozíPředchozí
Autor: DanTe
Zaslal: 25.7.2011 , 16:01
Zobrazení: 764

Popis: Přijdu k autu a koukam že mám sklopený zrcátko, tak si řeknu že jsem ale žádný nesklápěl a pak sem se podíval a viděl tu spoušť :,( Sice je Evičky auto před renovací, ale i tak to naštve :/

Strana 1 z 1

The Joker

Zasláno: 25.7.2011 , 16:02    

tvle kamo Bueee soucitim... jako kdyz ja zaparkoval u majka Bueee stejny paka.... to byl urcite majk Velmi šťastný
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ

Repi

Zasláno: 25.7.2011 , 16:07    

tak za tohle bych byl fakt "rád", někteří lidi prostě neumí parkovat nebo sou jednoduše hovada Tak to valím bulvy

lubo87

Zasláno: 25.7.2011 , 16:13    

nechapu co stoho ty lidi majii,kludne ti mohly nechat cislo za stieracom a vyplatilo by sa to s pojistky,ale nee oni utecou
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail

master88

Zasláno: 25.7.2011 , 16:24    

od určité doby stojím všude kde to jde na 2 místech, není to sice fér, ale lepší než kvůli nějakému vokurkovi mít škodu... někde to holt nejde, každopádně dobře že to je před a né po renovaci!
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky ICQ

osiris

Zasláno: 25.7.2011 , 16:55    

kdyz zaparkujes normalnetka to dopadne takhle, a kdyz jako master pres dve mista tak ti to obejdou klicem a propichnou gumy Úsměv lepsi je jezdit metrem Úsměv nebo si udelejte rataka a takovyhle veci vam vadit nebudou, spsi naopak Velmi šťastný
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky

DanTe

Zasláno: 25.7.2011 , 16:56    

master88: Míšo já jsem stál podélně u chodníku, to nebylo mezi autama Úsměv Každopádně jak tu píšete s těma pojistkama, tak jelikož pracuju v pojišťovně tak přesně vim proč lidi ujížděj, protože všichni hamouněj bonusy a bojí se že by platili o pár stovek navíc za rok Ble Takže místo toho aby byly fér, uznali chybu a nechali to zaplatit pojišťovnou a platili třeba místo 2500,- 2700,- za rok, tak radši ujedou s tim stylem "není to moje, tak na to kašlu, ať si to blbeček opraví za svoje" to snad ne

optimas

Zasláno: 25.7.2011 , 17:03    

DanTe: Přesně o tom to je co zavedli bonusy malusy tak lidi jen hleděj na to nic jiného je nezajímá. A pak pořád slyšíš ve zprávách a čteš že ten ujle od nehody atd. Kdyby tohle nezavedli tak tam určitě lidi nechaj lístek ,protože by jim šlo o lejno takhle prostě se musí člověk strachovat když příjde k autu

Bully

Zasláno: 25.7.2011 , 17:17    

Vzdyt uz to tu bylo milionkrat. Kdyby bonusy nebyly tak tu budete plakat ze povinne ruceni stoji mnohem vic nez dneska a ze musite sponzorovat paka co neumi jezdit a pritom si plati tu samou castku jako ti co v zivote pri parkovani neohli ani kvetinku. System bonusu je spravedlivy system pouzivany vsude v civilizovanem svete, par hovad co udelaji tohle a nepriznaji se se najde vzdycky.
Ruku na srdce- kdyz neco takoveho vidite tak vzdycky napisete chudakovi postizenemu SPZku toho co ho skrabl a ujel + svuj telefon kvuli svedectvi a date mu ji za sterac?

Evička

Zasláno: 25.7.2011 , 17:21    

chudinka moje autíčko Smutný No ja osobne bych to udelala protoze je to ferovy jednani. A kdyz jeste jdu sklopim zrcatko a pak auto nabouram je docela na hlavu :-/

zend3r

Zasláno: 25.7.2011 , 20:06    

pěkný příklad... co bych dal za to, kdybych platil 2700 ročně... tohle platím půlročně :-/ jinak lidi jsou hovada... já mám taky jedem šrám z parkoviště... vědět kdo to byl tak mu ukážu co umí krompáč

kachnacrx

Zasláno: 25.7.2011 , 20:16    

To BULLY : ANO , Já ...už sem to udelal 2X a udelam to zase.
jednou sem opsal SPZ borce ,fotnul a dal mu na me kontakt za stšrač ...ozval se a vše good dopadlo a podruhý sem borce nenechal odjet dokud nepřišel majitel.
A jak říkam udelám to zase ! a kdykoliv....vím jak by bylo mě

Bully

Zasláno: 25.7.2011 , 20:19    

Kachnacrx: OK Delam to taky, i kdyz mne to nestoji za to abych nekomu skakal pred auto a nechal si treba prejet nohu, ten listecek za sterac staci.

capino

Zasláno: 25.7.2011 , 22:55    

to znám Dane Smutný neuděláš nic Smutný idioti jsou všude.. já už mám vzatou i tu šprcku na rohu

Bazzi

Zasláno: 26.7.2011 , 11:08    

ty woe dane Smutný to je smula lidi sou prasata :-!

DanTe

Zasláno: 26.7.2011 , 11:26    

Bazzi: No můžu bejt jedině rád že sem nebyl v práci Preludkou, protože to bych šel ty řidiče nákladáků na stavbu umlátit tim teleskopickym klíčem na kola Velmi šťastný

Bazzi

Zasláno: 26.7.2011 , 11:30    

no to bud jedine rad ze luda zustala doma

DanTe

Zasláno: 26.7.2011 , 11:38    

Doufám že nám to vyjde teď v srpnu a že Preluda zůstane už nafurt jen víkendo-letní vůz :twisted:

Album
Hledat:     obsahující:      
  Galerie: HondaDnes
  Hodnocení: Nehodnoceno

Řadit komentáře: 

NásledujícíNásledující PředchozíPředchozí
Autor: DanTe
Zaslal: 25.7.2011 , 16:01
Zobrazení: 764

Board Security