| 400km bez nehody |
| Galerie: HondaDnes |
| Hodnocení: Nehodnoceno |
| |
|
|
Autor: padam
Zaslal: 22.9.2011 , 8:49
Zobrazení: 1474
|
|
 |
Popis: Nabral mě baworák na pravé dveře. Debil. Co víc dodat. :-( |
 |
|
|
| Zasláno: 22.9.2011 , 8:51 |
|
to si delas srandu, to snad neni mozny |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 22.9.2011 , 8:51 |
|
Těmhle situacím už se nedá fakt než smát. Ale tak máš funglovku, tak ti to zacvaká pojišťovna, ale chápu že jsi na  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 22.9.2011 , 8:53 |
|
To je fakt blbej vtip...  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 22.9.2011 , 8:53 |
|
DanTe: chápu tvůj pohled. Nikomu se nic nestalo, tak o co jde. Kdyby ale pojišťovna platila výši emocionální újmy v penězích tak se nedoplatí. |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 22.9.2011 , 8:55 |
|
padam: Jo to by se nedoplatila, škoda že neexistuje takový pojištění, protože bych byl po tom silvestru co jsem poslal civica do lampy rentiér  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 22.9.2011 , 8:58 |
|
sice pojistovna zaplati, to je sice pekny, ale to behani kuli tomu, dekuju nechci |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 22.9.2011 , 8:58 |
|
Jaj, par dnu tu nejsem.
Koukam, ze si poridis novou hracku a drive nez stihnu napsat gratulaci a me oblibene prani .. co nejvice km bez nehody ...
Nacez vidim, ze to zvladlo sundat i blatnik a dokonce predni naraznik
Ted tak nejak nevim, co presne prat, kdyz ...
Snad, at se auto brzo opravi a hlavne Tva emocionalni ujma rychle zmizi  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 22.9.2011 , 9:00 |
|
Becky: draku vůbec kvůli ničemu u takhle novýho auta běhat nemusíš, zavoláš na pojišťovnu a nahlásíš poj. událost, auto dáš do autorizovaný Hondy, dáš jim plnou moc a už nic neřešíš, všechno si vyřeší Honda  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 22.9.2011 , 9:01 |
|
ty lidi sou fakt idoti!!!! nepochopim to !!! jo sou situace kdy je to nevyhnutelný ale většina je jen a jen blbost řidičů !!!! musíš mít asi hodně velkýho nerva u uplně novýho auta ...sice pojišťovna zacvaká ale to papírování a oběhávání úřadů nechtěl bych .... i kdyby řidič bmw měl 2 metry a 110kg tak bych ho vypleskal v tu chvíli  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 22.9.2011 , 9:02 |
|
Pořád přemýšlím jestli vůbec má cenu šlechtit ty naše khaaaaaaary...
To padam: To sis moc dlouho teda nepojezdil v novém  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 22.9.2011 , 9:13 |
|
je to opruz, ale za chvilku bude cajk  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 22.9.2011 , 9:17 |
|
twl blatník nárazník dveře práh to si dělá prdelku ne? Než sem mi to načetlo tak sem čekal nějakou luxus fotku na poli nebo u vagonů jak je tu zvykem ale toto? já si koupit new auto a někdo mě ho takhle zřídit, tak mu udělám to samý na xichtu ! |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 22.9.2011 , 10:01 |
|
hajzl jeden baworskej nemeckej.. no opravi se to, ale ja bych ho na miste asi zabila  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 22.9.2011 , 10:12 |
|
To snad není možný...Ty máš na ty auta teda smůlu  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 22.9.2011 , 10:15 |
|
jaj to je škoda.... bohužel i tohle se stává , hlavně že ste všichni v pořádku |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 22.9.2011 , 10:21 |
|
ty se s tím nese*es
asi je nějaký divný období, páč mě se taky zadařilo, mému sousedovi taky ...  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 22.9.2011 , 10:28 |
|
Tak celkem jsou to dveře, blatník, práh a lehce přední nárazník, navíc rozhozená geometrie protože se mi zastavil až o kolo.
S tou rychlou opravou bych si nebyl tak jistý, podle systému to vypadá na dodání dveří až 7.10.
Jinak žádné běhání netřeba, auto je v servisu, s pojišťovnou se vyřídí jen papíry sem a tam.
Mám půjčený C8G 1.8, ale oproti CR-Z to není ono, tak už aby to bylo spravené. |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 22.9.2011 , 10:29 |
|
Buď rád, že Ti nedali 1.4...  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 22.9.2011 , 10:33 |
|
Tohle je opravdu smutny clovek si poridi neco pekneho, nestihne si to ani uzit a narazi na debila co nedava pozor
Ještě štěstí že to odnesli jen plechy a geo.. |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 22.9.2011 , 10:33 |
|
No to me potěš koště. Bože ...
No BMW za to nemůže. Ale ten mezičlánek ... kdo byl za volantem Adame? CZ či?
 |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 22.9.2011 , 10:38 |
|
Za volantem byl nějaký Slovák, ale to nehraje roli, je to o přemýšlení dopředu. Odbočoval jsem vpravo do dvora a on si myslel že když jsem si najel doprostřed silnice tak že pojedu o kousek dál na křižovatce doleva. Říkat, že jsem blikal doprava asi nemá cenu, to je jasný. |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 22.9.2011 , 10:50 |
|
no to snad není možný  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 22.9.2011 , 11:23 |
|
Ať je to co nejrychleji, opět v kupě. |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 22.9.2011 , 12:00 |
|
No ježiš, pokud si měl vyhozenou směrovku, tak to tuplem svědčí o nepozornosti. Každý děláme chyby ...  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 22.9.2011 , 12:10 |
|
Je to prostě klasika, člověk se nesoustředí na jízdu, myslí na cokoli jinýho, přestane myslet na jízdu a předvídat a bum, ale tak co nikdo se nezranil, nikdo neumřel, přestal bych z toho dělat kovbojku  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 22.9.2011 , 13:22 |
|
DanTe: kdybys mel to auto par dnu, tak bys z toho mel taky peknej vitr |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 22.9.2011 , 13:23 |
|
..a jeste k tomu jedinej a prvni z celyho klubu |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 22.9.2011 , 13:25 |
|
I kdyby to auto neměl pár dnů, a měl ho pár let, vsadim se že by zuřil stejně - neli víc... Mrzí mě to, doufám že bude co nejdřívě oprevená  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 22.9.2011 , 13:52 |
|
fakt vemínka na těch silnicích  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 22.9.2011 , 15:28 |
|
tohle fakt naštve :-/ |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 22.9.2011 , 16:04 |
|
Nezavinena nehoda dvojnasob nastve tak at je brzy ready asi bych bezhlave strilel kdyby to udelali mne a bylo to fungl novy auto  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 22.9.2011 , 16:14 |
|
No to teda nastve, u funglovky. Jenom snad neni potreba tak nadavat, kazdy muze mit svuj den. (TO NENI NIC PROTI NIKOMU, NAOPAK). |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 22.9.2011 , 16:23 |
|
Naštve. Mě teď přes noc upravili 14dní starýho (pro mě, jinak jetýho) mazlíka do nárazníku a to s koulí. Nikdo se k tomu nemá... Takže tohle je ještě fajn:) |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 22.9.2011 , 17:11 |
|
dlouho ti ta radost nevydržela koukam... pojišťovna to sice zaplatí ale už si nemůžeš říct nebourané, škoda  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 22.9.2011 , 17:46 |
|
no ale až to bude prodávat tak ve výpisu ze servisní historie bude...výměna prahu, výměna dveří, výměna nárazníku, výměna blatníku ...pomalu totálka.  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 22.9.2011 , 17:59 |
|
crxmann: taky jsem už na pojišťovnu viníka napsal, že uplatňuji nemajetkovou škodu z důvodu, že bourané auto má obecně nižší hodnotu než nebourané. Uvidíme jak se k tomu postaví likvidátor. Některé pojišťovny s tím nedělají problémy, ale ten druhý je pojištěný u Generali, tak uvidíme. |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 22.9.2011 , 18:35 |
|
pracuju v autoservise a vim ze kazde nove auto projde takovymhle krestem, uplne kazde, neexistuje auto, ktere by se nam po par kilometrech nevratilo jeste pred prvni vymenou oleje na karosarnu  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 22.9.2011 , 18:39 |
|
Smůla,co dodat..jediné co by mě utěšilo z pohledu (lakoše) je to,že mě trfil na všechny díly co jdou vyměnit kus za kus.Představ si,že by tě trefil na zadní blatník.Ze servisu by ti auto vrátili kitované to by mě asi sralo,mít fungl vozejk a hned jezdit s dojmem že je to kitované jak nějaká stará ludra mimo to,až by jsi to prodával a někdo běhal okolo s měřákem laku a odhalil to, tak už by dělal ksichty že to bylo bourané atd....v podstatě ztráta hodnoty  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 22.9.2011 , 18:45 |
|
tohle je fakt už na přesdržku co jezdí po silnicích za kreté*y lámat ruce nohy... když jsem jel dneska večer z práce tak mi jeden takovej v protisměru urazil zrcátko, nebylo kam uhnout  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 22.9.2011 , 18:48 |
|
Jetloš: přesně o zadním blatníku jsme se bavili v servisu, vzhledem k tvaru je v podstatě neopravitelný (aspoň teda podle mých standardů - asi jsem v tomhle perfekcionista) a výměna je teda už pořádný zásah do auta. |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 22.9.2011 , 18:59 |
|
no ty kráwooo, no comment....prostě v blbou chvíli na blbem miste člověl potká blbce....není co dodat, at se co nejrychleji opraví  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 22.9.2011 , 19:12 |
|
pán koukal co to jede za novotu a úžasem padama nabořil, třeba už má taky jedno cr-z objednané  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 22.9.2011 , 19:13 |
|
hm,tak to tě lituji  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 22.9.2011 , 19:19 |
|
heleeee padameee já tě tý bouraný plečky za 50tis zbavím..... srandaaaa  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 22.9.2011 , 19:32 |
|
crxmann: myslím, že ti za tou 50 vypadla jedna nula. To bych se asi nechal přesvědčit.  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 22.9.2011 , 19:39 |
|
ja nevim, je to sice skoda, ale porad to jsou plechy, nevim proc by mel nekdo kohokoliv mlatit...vylest a domluvit se s rozumem,,,ale kdys kolikrat vidim jak pri tukanci vylitne poskozeny z auta a taha toho co ho naboril za krk z auta tak bych bral ridicaky...vzdycky se da domluvit a pojistovna to zaplati, i kdysj e pravda ze to uz bude vzdycky bourany auto a opraveny...to ze je bourany nebo bylo uz mu nikdo neveme..ale jak rikam vse vyresit v klidu, prave proto jsem za psychotesty i pro skupinu B aby se toto stavalo co nejmin a zacalo to na silnicich trochu vypadat..verim ze to neudelal schvalne a stve jej ze se to stalo..taky urco ma skodu na aute ze  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 22.9.2011 , 19:50 |
|
Padam : dobrá dobrá ...ať nežeru 500,-  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 22.9.2011 , 20:01 |
|
Brnďa: jj, škodu má taky - blinkr, nárazník, blatník. Spíš si myslím, že ho štve, že se nechtěl dohodnout a že jde do správního řízení. Tam to nebude mít levný.
crxmann: s tebou jsou teda kšefty. Ale musíš splnit slib a do konce života už nežrat.  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 22.9.2011 , 21:34 |
|
Ooops  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 23.9.2011 , 0:50 |
|
dokazu si predstavit jak te to rozhodilo, me to rozhodilo ackoli se vubec nezname ale vsiml jsem si ze auto mas nove... to je opravdu an povazenou tohle ... tohle se stat me tak se asi neovladnu , doufam ze ti to opravi do posledniho puntiku a nebude vubec nic poznat ... a ze dalsi km uz budou bez nehody alespon do 300 000km |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 23.9.2011 , 7:54 |
|
Koukam ze moje znicena klika je jeste sranda. Nekdo se mi vcera vecer pokusil ukrast auto... Preju bzke vyrizeni opravy. |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 23.9.2011 , 9:18 |
|
co dodat
Ja s Golfem vydrzel asi tyden nez me pan polibil zezadu, nastesti mam jen samotny naraznik, ale to vyrizovani, obihani, cekani, to je u nas silenost... |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 24.9.2011 , 10:47 |
|
o je o je, no snad bude zase hned jako nove!!! |
|
|
|
| 400km bez nehody |