Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Album
Hledat:     obsahující:      
  Zimní papuče ready, 1.11.2011 povinný pro všechny
  Galerie: HondaDnes
  Hodnocení: 5      

Řadit komentáře: 

NásledujícíNásledující PředchozíPředchozí
Autor: 665+1
Zaslal: 9.10.2011 , 14:45
Zobrazení: 936

Popis: Tak jak jste na tom vy ? Kdy budete přezouvat

Strana 1 z 1

665+1

Zasláno: 9.10.2011 , 14:47    

jsem to moc nezaregistroval, že letos jsou povinný všude a pro všechny Úsměv

takže jsem koupil čistidlo na disky a šel umejvat, protože zima už nám klepe na dveře.

má někdo už přezuto ?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky

KureKungPao

Zasláno: 9.10.2011 , 14:51    

poslední tejden v říjnu přezouvam Velmi šťastný ale na klínovci už byl sníh tak nevim no to mi hlava nebere uvidim podle počasí
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail

gear

Zasláno: 9.10.2011 , 14:58    

28.10. budu přezouvat.. do té doby musím vydržet na letních. budu v Brně a zimáky v Pardubicích Velmi šťastný

Ossi

Zasláno: 9.10.2011 , 15:10    

28. budu naposledy jezdit pak jde spaat Úsměv takze zimni neresim Úsměv

Kutlas

Zasláno: 9.10.2011 , 15:30    

21. přezouvám , jedu do Harrachova tak nechci riskovat že by mě tam něco překvapilo Velmi šťastný Jinak zimní papuče jsou už skoro připravené jen už je nechat vyvážit Úsměv
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky

Kmóďa

Zasláno: 9.10.2011 , 15:38    

Já přezouvám asi až s náznakem prvního sněhu Úsměv
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ

665+1

Zasláno: 9.10.2011 , 15:39    

máte druhý disky teda všichni. ne gumy jen ...

Kutlas

Zasláno: 9.10.2011 , 15:41    

665+1 Já to mam na 14 plecháčích . Je to lepší než to nechávat neustále přezouvat

Acxe

Zasláno: 9.10.2011 , 15:46    

Já vždycky nahazuju plecháče se zimákama až když jsou na silnici první vločky Velmi šťastný

Sakul

Zasláno: 9.10.2011 , 15:48    

ja to vidim celou zimu na letnich Se stydím

Kmóďa

Zasláno: 9.10.2011 , 15:50    

Taky mam dvoje kola. Jelikož zimní disky mam 7,5x16 a musel bych na nich mít alespon 195 nebo 205 široké gumy což je na zimu nic moc tak mam na zimu origo 13ky plechy s gumama 175/70. Jsou levnější a navíc neničim v soli kola s leštěným límcem...

Fatal

Zasláno: 9.10.2011 , 15:51    

letos je to povinný braši Mrk nevzal bych si na triko bourat po 1. listopadu na letňákách... Pojišťovny to potom berou jako spolu účast

Kmóďa

Zasláno: 9.10.2011 , 15:51    

Sakul: ale asi v garáži,jinak ti pánové od policie provětrají peněženku Velmi šťastný

Kmóďa

Zasláno: 9.10.2011 , 15:54    

Fatal: no není to tak že mezi 1.listopadem a 31.březnem musíš mít zimní...
Plošné zavedení zimních pneu neprošlo,takže zimáky jen v zimních podmínkách

tiego 69

Zasláno: 9.10.2011 , 16:32    

665+1 : calibra Velmi šťastný :arrow: odkaz

665+1

Zasláno: 9.10.2011 , 17:08    

kdes to vyhrabnul ? to je z dneška. jel jak prase ...

zend3r

Zasláno: 9.10.2011 , 17:32    

moje zimáky jsou ready na plecháčích Úsměv jen doufám, že se zadaří a půjdou na wintercar a civka půjde do garáže Úsměv

Petura

Zasláno: 9.10.2011 , 17:47    

coupe přes zimu bude zavřený a kombika jsem přezul už včera, a musím říct, že to auto neskutečně ožilo, když jsem z něj sundal 215/40 R16 a dal origo 185/60 R14 Mrk

DOHCVTEC

Zasláno: 9.10.2011 , 17:56    

miluju takovy videa jako ze ... vs ... pořádnej výtlem minule jsem takoveho malem preskocil kdyz jsem dal za dva Velmi šťastný Velmi šťastný Velmi šťastný

tiego 69

Zasláno: 9.10.2011 , 17:58    

665+1 : Jo je to z dneška. Byl jsi nakupovat v Benešově ve zvěráči. No podle čeho usuzuješ že jel jako prase? No myslel jsem že pojedeš za námi a ani .... proč? Chtěl jsem zjistit jestli bys mu natrhnul... Velmi šťastný ..no málem jsme nedojeli ani k Senohrabům pro benzin HaHaaa

Bully

Zasláno: 9.10.2011 , 18:00    

Kmoda:
plosne byt nemusi, ale musis je mit na aute kdyz je pravdepodobnost snehu, ledu nebo namrazy (nejak takhle ta definice zni). Takze je to az na vyjimecnych nekolik dni kdy bude v danem regionu prokazatelne sucho a nad nulou rovno temer tehle plosne povinnosti.
Tady v Luxu tahle povinnost parlamentem neprosla hlavne kvuli obrovskemu poctu pracovniku co sem kazdy den jezdi za praci z okolnich zemi kde zimaky mit nemusi. Jenomze kdyz nasnezi tak tu kvuli temhle lidem vznika okamzite dopravni kolaps KO

petzelda

Zasláno: 9.10.2011 , 18:13    

ja mam nachystany gumy..ale kola zatim ne..bud to prezuju na roty nebo koupim nejaky al kola...

665+1

Zasláno: 9.10.2011 , 18:30    

jako rychly svezení jo, ale uznej, že zrovna na benešovský v neděli, kde je 1031321 aut, neni zrovna nejlepší nápad a myškovat těm svátečnim řidičum. jinak jsem jel na 5tku 70 Úsměv jako všichni ostatní ...

já si řikal jestli neuhnete na nějakou vedlejší. tam bych zrychlil. a jestli chce kámoš to poměřit, tak jezdim často pro prasečí uši do zverimexu. se muzem domluvit Velmi šťastný

2bep

Zasláno: 9.10.2011 , 18:57    

Zimáky jsou koupené, obuté a koncem měsíce nebo dle počasí je hodim na auto. Dlouhodobě jsem toho názoru, že radši budu mít dvě sady a budu řešit místo na jejich uskladnění než 2x do roka je ničit zouvacím/obouvacím procesem.

to Bully: Tak Frantíci na sněho neumí, to je známá věc. Na druhou stranu toho sněhu je tam územně mnohem méně. Ze zkušenosti z Paříže se to počítá na hodiny za sezonu co je tam aspoň poprašek. Hold loňská zima je dost překvapila Úsměv

Kmóďa

Zasláno: 9.10.2011 , 19:37    

Bully: ano píšeš to naprosto správně,tím jsem chtěl naznačit že netřeba po 1.listopadu mít na autě zimáky,když bude třeba jako bývá teď kolem 15ti stupňů. To snad sníh a námrazu na silnici nikdo neočekává...

zam3k

Zasláno: 9.10.2011 , 19:57    

Když občas vidím na jakých ,,šlupkách" jezděj lidi v zimě,tak mi běhá mráz po zádech.

Bully

Zasláno: 9.10.2011 , 20:08    

Kmoda:
tak přátele Kazdopadne pro toho co pouziva auto jako dopravni prostredek zima nezima to znamena ze tam ty zimaky stejne dat musi. Ale jsem pro.
BTW kdyz ma nekdo celorocni gumy tak se to v CR pocita za dostatecne obuti i pro zimni podminky?

tiego 69

Zasláno: 9.10.2011 , 20:08    

665+1 : no já vím že v neděli a v tuto dobu je to na Prahu napráskaný Úsměv jo někdy bychom se mohli domluvit a sejít se v Bene na pokec atd. Řekl bych i švárovi ten má taky Accord TypeR bílé (David Marvan) asi znáš! Měj se

DOHCVTEC

Zasláno: 9.10.2011 , 21:37    

z duvodu nedostatku jetych letnich pneu rozmeru 17/205/45 mam zimni 17" pirelky uz tri mesice a musim rict ze neni nad ne v desti a na suchu zrovna tak treba kdyz je srovnam z letnima michelin nebo goodyear...,skoda ze jsou tak drahy ,to bych na nich beze srandy jezdil celej rok Úsměv ,proto je setrim na jeste jedno leto a na zimu jsem si sehnal 16 kola + bridgestone blizak tak jsem zvedavej Úsměv

petju

Zasláno: 9.10.2011 , 21:41    

5 Hvezd za jednu z nejlepsich Hond vsech dob.
Grats, 665+1!

DOHCVTEC

Zasláno: 9.10.2011 , 21:50    

jj a taky konecne to auto bude vypadat jak ma Velmi šťastný skoda te absence 6kvaltu ,takove EVO od hondy ,lepsi honda uz nebude Bueee

665+1

Zasláno: 9.10.2011 , 21:58    

taky ho mam rád.

jak to myslíš, že tam budou original kola ?

nevim jestli mam hodit i ty co mam do bilý, furt se to pak musí mejt, ty sedivy ne ...

petju

Zasláno: 9.10.2011 , 22:00    

Champ white a hotovson Mrk

Hellborn

Zasláno: 10.10.2011 , 9:20    

Mně se sada zimních 16´´ na Acco válí v garáži... Přezouvačku vidím na 22-23.10, protože 28. máme na jihu výlov,tak kdyby náhodou se něco sesypalo... Velmi šťastný

crxmann

Zasláno: 10.10.2011 , 9:28    

hele a má bejt nějaký minimáloní hloubka dezénu u zimáků? např. v rakousku to je 6mm?! estli se nepletu

2bep

Zasláno: 10.10.2011 , 10:26    

to crxmann: Požadované minimum je pokud se nepletu 4mm.

karlospajdos

Zasláno: 10.10.2011 , 10:41    

Povinné od 1.listopadu to sice je, ale pokud nebude sníh tak to nemusíte mít přezutý. Je to podle situace. Nebudu si přece sjíždět gumy, pokud bude teplo a bez sněhu. Tak že přezouvám vždy až s prvním sněhem. Hihi

DOHCVTEC

Zasláno: 10.10.2011 , 10:45    

tim padem koupis novy zimaky a po jedny suche zimne je muzes zahodit ,to jsou ksefty Bueee

Hellborn

Zasláno: 10.10.2011 , 11:43    

Já přezouvám vždy, když jde teplota na delší dobu pod 7st. a ještě se mi teda nestalo,že by mi zimáky nevydržely minimálně 3 zimy... Ale nelítam s nima jako s letníma - mám na nich i nižší RI.. Se stydím

Petura

Zasláno: 10.10.2011 , 11:51    

vyhláška nevyhláška, automaticky auto na zimu přezouvám a že mi to vždy vychází na začátek listopadu je fakt náhoda ...
jen letos jsem přezul už teď páč nemíním v nějakém nečasu nebo mrazu venku blbnout s heverem a měnit kola, a názory typu výměna až s prvním sněhem opravdu nechápu, to totiž už většinou bývá pozdě, když to s prvním sněhem někde rozstřelíte nebo zbytečně zůstanete viset (vlastní zkušenost s z dob telecích a mokrým razítkem na řidičáku)

Lukas28

Zasláno: 10.10.2011 , 13:23    

zimáky mám na Unu, stály 5tisíc i s autem. Na hondu bych měl zimáky rok jeté, ale v garáži je nepotřebuje Úsměv

takže je bud prodám nebo věnuju přítulce na Káčko Se stydím

Hellborn

Zasláno: 10.10.2011 , 13:29    

Lukas: no když mi auto přes zimu stálo,tak jsem je radši postavil na ty zimáky... U těch mi nějaká deformace od dlouhého stání byla ukradená... Úsměv

Lubosh

Zasláno: 10.10.2011 , 14:08    

přezuju až koupím gumy Velmi šťastný A mazda už asi letos zůstane spát, na nějaký hezký vyjížďky to nevypadá. Maximálně jedno odpoledne strávený focením mezi padajícím listím, ale to je vše a pěkně na špalky, odpojit baterku,....

Lukas28

Zasláno: 11.10.2011 , 9:36    

Hellborn: vidíš to mě nenapadlo OK

Hellborn

Zasláno: 11.10.2011 , 10:01    

Kluky naštěstí jo... Úsměv Tak jsem se od nich poučil, i ohledně správného skladování pneu... Úsměv

Album
Hledat:     obsahující:      
  Galerie: HondaDnes
  Hodnocení: 5      

Řadit komentáře: 

NásledujícíNásledující PředchozíPředchozí
Autor: 665+1
Zaslal: 9.10.2011 , 14:45
Zobrazení: 936

Board Security

(104575 útoků)