|
|
|
Autor: orka
Zaslal: 6.3.2012 , 17:32
Zobrazení: 1109
|
|
 |
Popis: |
 |
|
|
| Zasláno: 6.3.2012 , 20:02 |
|
z tohoto pohledu je to  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 6.3.2012 , 20:22 |
|
No,chtěl bych vidět cenovku,jinak je to pecka :twisted: |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 6.3.2012 , 21:03 |
|
Pohledově to jde. Cenově asi rozbít prasátko stačit nebude.  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 6.3.2012 , 21:08 |
|
pěkná r8....wait what ? |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 6.3.2012 , 23:08 |
|
nevim jestli dobrý nebo ne ... mám smíšený pocity ... era hondy jakožto výrobce sportovních aut už dávno skončila a tohle mi přijde jako "ubohej" pokus o sportovní auto....sakra klucí žlutí udělejte zas nějákou pecku a ne napodobeninu R8 |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 7.3.2012 , 10:27 |
|
drambejs: souhlasím... už mi to nepřijde ani jako honda... spíš je to fakt napodobenina R8... zlatý c4-6g...  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 7.3.2012 , 11:43 |
|
Já vím, že se říká mlčeti zlato, ale na tyhle dementní výlevy, to se prostě nedá. Použil bych citaci z debaty na toto téma s kamarádem, ale nebojte, bude to něžné: "se mi nezda, ze by majitel pandy pri pohledu na 458 placal podobne hlouposti, to je nejake specifikum hondakomunity".
Je v tom velká pravda. Pokud se k takovým perlám dostane někdo zvenčí, nelze se snad ani divit, že fandové Hondy platí za největší mimoně a vymaštěnce.  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 7.3.2012 , 15:05 |
|
King: každej má myslim svůj názor každýmu se něco líbí takže poprosim příště važ slova ... cosi o vymaštěncích si nech příště opravdu pro sebe takže ano mlčeti zlato |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 7.3.2012 , 15:39 |
|
drambejs: kdo se citi, ten se vtipi. Navic i to o vymastencich je nazor, na ktery ma King pravo. Nebo to pravo mas jen ty a ostatni ne, pripadne se pravo lisi dle toho, co clovek pise (jako treba ze ma pravo chvalit, ale uz ne kritizovat)?
Je to stejne jako tuzing. Pokud se nekdo chlubi doprasenym autem, ma na to samozrejme pravo. Ale ostatni pak maji uplne stejne pravo se mu smat. |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 7.3.2012 , 16:41 |
|
Sorry, ale slova bys měl příště vážit ty. Nebo snad výplod "era hondy jakožto výrobce sportovních aut už dávno skončila a tohle mi přijde jako "ubohej" pokus o sportovní auto....sakra klucí žlutí udělejte zas nějákou pecku a ne napodobeninu R8" považuješ za hodné tvrzení, že "každej má myslim svůj názor každýmu se něco líbí"? Pokud se pohybujeme v argumentační rovině "už mi to nepřijde ani jako honda... Ble spíš je to fakt napodobenina R8... zlatý c4-6g...", pak ano. Ale s trochou sebereflexe se nemůžeš divit, když to někomu přijde dementní.
Když pominu, žes asi R8 v životě neviděl větší, než jako ikonu v rozlišení 145x90 bodů, stejně tak, jako jsi asi neviděl jakékoli jiné auto s motorem uprostřed, protože jinak by tě asi nenapadl canc ve stylu NSX je napodobenina, pak vůbec nevím, v čem spočívá "ubohost" NSX Concept. |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 7.3.2012 , 20:18 |
|
King  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 7.3.2012 , 21:04 |
|
jééééžiš kriste mě tvoje názory vubec ale vubec nezajímaj pokud se ti cokoliv nelíbí na mých tak je ignoruj prostě si jich nevšímej a niják na ně nereaguj bavim se tu o vzhledu KASTLE nikoliv u o uložení motoru aj. vzdhled mi připonímá r8 a myslim že nejsem sám proto píšu "ubohá napodobenina" pokud se ti to nelíbí pro mě za mě se třeba rozbreč ale opravdu nemám rád když do mě někdo reje ... čekám že na tohle stejně budeš reagovat a asi dost možná se to bude týkat tolik oblíbených slov o IQ ale nehodlám tu rozpoutávat flame takže se pozdržim jakýchkoliv dalších komentářů |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 7.3.2012 , 21:43 |
|
Me se libi to velky Hcko na kapote (predtim jsem videl jen Acury) mam to chapat tak ze tohle je verze pro EU a Japan ?  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 7.3.2012 , 22:54 |
|
Neměl jsem to v plánu, ale když už o tom mluvíš, tak, ač nerad, budu muset souhlasit.
Původně jsem si totiž naivně myslel, že tvé názory třeba pramení z neznalosti, leč tomu tak zjevně není, protože když ti příkladně doložím, že tvá utkvělá představa o podobnosti designu NSX a R8 je zcela mylná a jedinou vzdálenou podobností je silueta, víceméně pevně daná koncepcí karoserie s motorem uprostřed, kterou má R8 a NSX společnou ještě třeba s McLarenem MP4-12C, Ferrari 458, Lamborghini Gallardo nebo Lotusem Evora a tvá reakce na to je, jaká je, pak se nějaký bonmot o lidoopech úplně vnucuje.
Jenže ono mi tě je vlastně spíš líto, omezený rozhled člověka připravuje o spoustu radosti ze života.
Mimochodem kdybys o těch autech hledal něco na gůglu, tak některé ty názvy jsou v sedmém pádě, tak nehledej McLarenem, ale McLaren a Lotus, ju?  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 7.3.2012 , 22:56 |
|
drambejs: hehe, sam bys placal, ale jak se nekdo ozve, tak fnukas, at nereje? Premejslej nez neco napises  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 7.3.2012 , 22:57 |
|
RobiXman: Ano, trhy, na kterých působí nebo bude působit Acura najdeš na :arrow: odkaz . Všude jinde bude tenhle ubohej pokus o sportovní auto prodávaný jako Honda. |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 8.3.2012 , 22:42 |
|
Pro mě jsou nsx i r8 moc krásný auta a zastávám názor že si podobná nejsou i v Ženevě jsem musel prosazovat názor že je to pi....a a strhla se zajímavá debata kterou jsem bohužel opustil,protože se člověk kolikrát diví co člověku přijde jak někdo řekne NA STEJNÝ BRDO.Pro mě jsou to dvě rozdílná auta a samozřejmě NSX jo pro mě  |
|
|
 |
|
|
|
Autor: orka
Zaslal: 6.3.2012 , 17:32
Zobrazení: 1109
|
|
|