Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Album
Hledat:     obsahující:      
  Hujer,meteleskum bleskum...
  Galerie: HondaDnes
  Hodnocení: Nehodnoceno

Řadit komentáře: 

NásledujícíNásledující PředchozíPředchozí
Autor: Hellborn
Zaslal: 12.3.2012 , 20:17
Zobrazení: 555

Popis: Ruční umytí po zimě... Sorry za kvalitu..

Strana 1 z 1

Hlavator

Zasláno: 12.3.2012 , 20:20    

v Edenu ?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail

Hellborn

Zasláno: 12.3.2012 , 20:22    

Jo, z práce nejblíž..
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky

Hlavator

Zasláno: 12.3.2012 , 20:54    

a prosimte vífíl kosťa ? neboli kolik to koštlo..asi bez vymiti spodku od soli, co ?

Hellborn

Zasláno: 12.3.2012 , 21:03    

No díru,aby vlezl pod auto tam nemají,ale kam dosáhl,tak to ostřík. Navíc mám natřený podvozek od tchána,takže sůl mě zas tak netrápí... Včetně vyčistění interiéru (i kufru), mytí, vosku (nějaká dlouhodobá ochrana,ale moc tomu nevěřím) atd. necelých 1500,-Kč.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky

Hlavator

Zasláno: 12.3.2012 , 21:56    

jeste ze sem chudej a tahle cena jde mimo me a tim padem me to nemusi ani lakat Velmi šťastný za 100kc necham poradne vystrikat spodek a na chalupe to umeju..hold doba je zla

Hellborn

Zasláno: 12.3.2012 , 23:58    

No já vím,že minimálně do 25.4. na to ty 2-3hodiny mít nebudu a auto chtělo umýt,takže buď počkat nebo zaplatit... A navíc když stát vrátil nějaký ten přeplatek na daních... Velmi šťastný

Kmóďa

Zasláno: 13.3.2012 , 2:47    

Zajimalo by mě jak dlouho se to mylo,čistilo a voskovalo?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ

crxmann

Zasláno: 13.3.2012 , 7:50    

To je dobrá cena. Já dával jen 1500 za vnitřek a spokojenej sem moc nebyl.

Hellborn

Zasláno: 13.3.2012 , 8:22    

Kmóďa: No říkal asi 2h. Před měsícem jsem tam nechal jen umýt a navoskovat Swifta,což mělo trvat hodinu a když jsem se po cca 55min vrátil z oběda, tak ještě kolem něj pobíhal s hadrem,takže by to s tím vnitřkem mohlo odpovídat. Neflákaj to - koukal jsem i pod koberce, vanu v kufru, do loketky a držáků nápojů a vše vyčištěno,žádné drobky.

Jirka79

Zasláno: 13.3.2012 , 8:40    

tywe, no za ty prachy ještě aby to nebylo všechno vyčištěný! Co tam dávaj za vosk, za leštěnku, to nevíš? "Sluníčka" ti tam stejně zůstaly, co? Co jsem se díval tak zřejmě neproběhl ani clay KO

Hellborn

Zasláno: 13.3.2012 , 8:54    

To nevím,ale sám koupím pokaždý jiný (i když se snažím splašit hlavně Turtlewax). Velmi šťastný A akorát tak umeju, spláchnu a navoskuju tekutým voskem, takže takhle jako teď to nikdy nevypadá. Úsměv

crxmann

Zasláno: 13.3.2012 , 9:08    

Když už to tu řešíme.
Nevíte někdo o firmě z Prahy, Berouna, Plzně, která za rozumný peníze rozleští lak?

Krtek

Zasláno: 13.3.2012 , 9:32    

..tak to crxmanne přijed do Kunína,tady Ti zaručuju kvalitu za rozumnou cenu...Dělá to tady můj nejlepší kamarád už asi 4 roky a vím,že tady jezdí k němu i lidi z Čech... :twisted:
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ

Hellborn

Zasláno: 13.3.2012 , 9:41    

Kunín, to jsou západní a střední Čechy jak vyšitý... HaHaaa To si může dovolit nerozumnou cenu někde blíž. Velmi šťastný Ale je mi to jasný...

Pepo, Minorovi kdysi rozlešťoval i-VT, Kubiblik (nebo jak si říkalo to pako,co trefilo při nočním závodě barák),ale jestli na něj ještě někdo má kontakt... Ble

crxmann

Zasláno: 13.3.2012 , 10:19    

Krtek: díky za nabídku, ale to strávím půl dne cestou k Vám Velmi šťastný na to fakt čas nemám.

Hellborn

Zasláno: 13.3.2012 , 10:22    

Ale třeba bys dostal do kafe čerstvé mlíčko... Velmi šťastný

Blur

Zasláno: 13.3.2012 , 11:50    

Já nechávala rozlestit přeludu v plzni na kousek od smuclera, písni hanzovi bylo to přes nej Mrk

Album
Hledat:     obsahující:      
  Galerie: HondaDnes
  Hodnocení: Nehodnoceno

Řadit komentáře: 

NásledujícíNásledující PředchozíPředchozí
Autor: Hellborn
Zaslal: 12.3.2012 , 20:17
Zobrazení: 555

Board Security